- Reaksiyon puanı
- 3,822
Yaşamış olduğum yeni güncelleme ile gelen kritik hataları buldum. Muhtemelen sizin de başınıza gelmiştir. Bu paketler nasıl denetleniyor bilmiyorum. Herhalde test etmeden gelişi güzel yayınlıyorlar. 2 bilgisayarım var ikisinde de 11 desteği var ancak ikisine de 10 kurdum. Öncelikli hata kullanıcı dosya adının içindeki dosya adlarında türkçe karakter bozulması. Bazen normal açılıyor ama genellikle ing yazıyor örneğin indirilenler yerine downloads yazıyor. Sonraki hata daha da kritik ve büyük. Pencere çubuklarında çoklu görev dosya açma eklenmiş + işareti var. Orada 2 kez + basınca explorer çöküyor ve yeniden başlatıyor. Son olarak bu belki sadece benim başıma gelmiş olabilir. Mail uygulaması bozuldu ve çöktü. Silip geri yüklememe rağmen çökmeye devam etti. Ve bazı driverlar çalışmıyor mesela ses aygıtım var fiio ka3 usb dac. Bu aygıt driverları 11 de çalışmıyor. Kısacası 11 deneme tahtası gibi kullanmayın derim. Sürekli format atmayı sevenler veya yama bekleyenler geliştiriciler kurabilir. 10 daha kararlı duruyor.