Merhaba;Öncelikle merhaba
ben yaklasik 3 hafta önce windows10 un disk görüntüsünü indirdim ve şuan bilgisayarim win10 ama orjinali 7.
Ben bu win10 dan geri win7 ye nasıl geri dönebilirim?
Öldü mü FPS değerleri Windows 7 de tavan yapıyor Windows 10 da düşüyor hep ölmedi bütün güncel 2018 tarihli sürücüler halen çıkıyor Windows 7 ye bu kadar Windows 10 fanboyu olmayın be arkadaşım sorunlu işte ayrıca sorunsuz kuruluyorkuramazsın 7 öldü 10 ile kullanmaya devam et.
Güncel zaten şuan oyundan çıktım berbat bir fps veriyor illallah ettim şimdi tekrar Windows 7 kurucam uğraşılmaz bununla10 düzelcek güncellemeleri alman şart.
Güncel sürücü çıkarma sebepleri senin gibilerden kaynaklı. Hala Windows 7 kullanmaya devam ederseniz, adamlarda müşteri desteği için mecbur sürücü çıkarıyorlar.Güncel zaten şuan oyundan çıktım berbat bir fps veriyor illallah ettim şimdi tekrar Windows 7 kurucam uğraşılmaz bununla
Bilgisayarının özellikleri nedir de Windows 7'ye dönmek istiyorsunuz. Bizimle paylaşın.Öncelikle merhaba
ben yaklasik 3 hafta önce windows10 un disk görüntüsünü indirdim ve şuan bilgisayarim win10 ama orjinali 7.
Ben bu win10 dan geri win7 ye nasıl geri dönebilirim?
Bu arkadaş 10 fanboyu vazgeçiremezsin.Güncel zaten şuan oyundan çıktım berbat bir fps veriyor illallah ettim şimdi tekrar Windows 7 kurucam uğraşılmaz bununla
Sizde 8.1.Bu arkadaş 10 fanboyu vazgeçiremezsin.
Industry Pro daha iyi oldukça hafif bir 8.1 sürümü.7 kurma 8.1 enterprise 64 kur bu prodan daha iyi.
8.1 fanboyu? 10 yıl 7 kullandım daha yeni alışıyorum hemen fanboy diyorsun.Sizde 8.1.