• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 10'Dan Windows 7'Ye Geçiş

R3DM4M

Öğrenci
Herkese merhaba,

Arkadaşlar ben "Windows 7 Ultimate" olan bilgisayarımı "Windows 10" a yükselttim ama beğenmedim ve windows 7'ye geri döndüm. İlk başta windows 'a geçerken windows 7 etkindi ama 10'dan 7'ye geri döndüğümde windows 7 etkin değil diyor. Kasanın üstündeki key'i girdim kabul etmedi, ne yapmama lazım ?

Şey ben etiketin fotosunu çektim ama yüklerken hata veriyor foruma yüklenmiyor

Son düzenleme:
Windows 7 Ultimate sürümünü Starter anahtarı ile etkinleştiremesiniz. Ürün anahtarını kullanabilmek için Windows 7 Starter sürümü yüklemelisiniz.
Muhtemelen yasal olmayan bir yolla önceki Windows 7 Ultimate sürümü etkinleştirilmiş ve Windows 10'a yükseltme sırasında aktivasyon kaybedilmiş. İyi forumlar.

Windows 7 Ultimate sürümünü Starter anahtarı ile etkinleştiremesiniz. Ürün anahtarını kullanabilmek için Windows 7 Starter sürümü yüklemelisiniz.
Muhtemelen yasal olmayan bir yolla önceki Windows 7 Ultimate sürümü etkinleştirilmiş ve Windows 10'a yükseltme sırasında aktivasyon kaybedilmiş. İyi forumlar.
Teşekkür ederim