Windows 10 Ses Sürücüsü Sorunu

manlygarroway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba ben bir müzisyenim bir adet efekt pedalım var bu aleti bilgisayara yazıcı kablosu ile yani midi kablosu ile bağlıyorum pc deki sesi hoparlöre ve çaldıgım sesle birleştirip bana gönderiyor buraya kadar sorun yok.Bugün taktığımda ise bilgisayar bu ses sürücüsünü tanımadı bilgisayarı yönet kısmında adı görünüyor ama alete güncelleme yaparken takılı değil diyor.Ne yapacağım şimdi.Pc ye usb ile bağlıyorum okumuyor.Usb girişlerinde sorun yok bu arada.Üzerinde ise böyle bir işaret çıkıyor.Sürücü ismi Boss ME-25 Görüntü Linki : http://i.hizliresim.com/qvG5VV.png
İlk taktığımda aygıt takılma sesi çıktı sonra pcyi tekrar başlattım bu sefer ne ses ne seda

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Hocam o simgenin üstüne çift tıklayın orada ne sıkıntısı olduğu yazar.

manlygarroway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)

{Bozuk Görüntü}
%hs programı Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmadı veya hata içeriyor. Programı özgün yükleme medyasını kullanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticinize veya yazılım satıcısına başvurun. Hata durumu: 0x

---- Mesajlar birleştirildi ----

bütün kayıt defterlerini düzelttim bilgisayarı tarattırdım olmadı daha ne yapacağım

---- Mesajlar birleştirildi ----

bütün kayıt defterlerini düzelttim bilgisayarı tarattırdım

Son düzenleme:

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Hocam önce cihazı sistemden çıkarın. Sonra şu programı kullanarak bağlantısı kesilmiş cihazların sürücülerini temizleyin: Device Cleanup Tool v0.7.1

Ardından aygıt yöneticisine girin eğer ME-25 adlı sürücü halen oradaysa sağ tıklayıp sürücüyü kaldır deyin. En sonunda şuradan gerekli sürücüyü indirip yükleyin: BOSS - Support - ME-25

Kurulum bitince bilgisayarı yeniden başlatın ve cihazı takın.

manlygarroway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam önce cihazı sistemden çıkarın. Sonra şu programı kullanarak bağlantısı kesilmiş cihazların sürücülerini temizleyin: Device Cleanup Tool v0.7.1

Ardından aygıt yöneticisine girin eğer ME-25 adlı sürücü halen oradaysa sağ tıklayıp sürücüyü kaldır deyin. En sonunda şuradan gerekli sürücüyü indirip yükleyin: BOSS - Support - ME-25

Kurulum bitince bilgisayarı yeniden başlatın ve cihazı takın.

ME-25 e sağ tıklayıp remove device diyorum ama bu hatayı alıyorum http://i.hizliresim.com/WDD2y4.png
sizinde sürücüleri temizleyin dediğiniz sağ tıkla remove device değil mi ?

Scalh

Doçent
Reaksiyon puanı
273
Evet, programı yönetici olarak başlattığımız mı?

manlygarroway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evet, programı yönetici olarak başlattığımız mı?

Hayır deneyeyim.Şuan sabaha kadar tarama yapacak pc mobilden yazıyorum.Şu kodla taramaya bıraktım işe yarar diye belki chkdsk c: /r /f (dediğinizi sabah deneyeceğim)

manlygarroway

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sorun çözüldü hocam chkdsk c: /r /f kodu ile tarama yaptım sabaha kadar bıraktım kendi kendine problemi çözdü :)