- Reaksiyon puanı
- 6,466
1809 aldım ama bu seferde düzeotmeleri aoamïorum ben güncelleştirme yüklenmedi geri alınıyor diyor alıyor sonra
Sadece yükseltme yapılırsa, program ve oyunlar korunur, gitmez. Ama ana konuda ve önceki mesajlarımda dediğim gibi, bu sürüm çok kararlı değil.Böyle yapınca forza horizon gidiyor ama setup ssd'de olduğu için bozuluyor şacma.
Evet, dosya gezgini için karanlık mod dahil tasarımında bazı değişiklikler mevcut.yeni güncelleme ile siyah mod gelmiş sanırım başka net bişe göremedim
Hocam forzadan horizon'nun lanetliğini bilmiyorsanız bulaşmayın.Sadece yükseltme yapılırsa, program ve oyunlar korunur, gitmez. Ama ana konuda ve önceki mesajlarımda dediğim gibi, bu sürüm çok kararlı değil.
Windows 10 1607 ve 1703 versiyonlarında yükseltme yapmak program ve oyunlarda sıkıntı yaratmamıştı; origin, NFS, AoE ve bir iki oyun daha vardı.Hocam forzadan horizon'nun lanetliğini bilmiyorsanız bulaşmayın.
Bazı oyunlarda ve bazı güncelleştirmelerin yükenmesinde. Çok genel bir durum değil ama sorun yaşayanlar var.1809 üzerinde ne gibi sıkıntılar var ki? Ben henüz bir sıkıntı yaşamadım.