Windows 10 anti-virüssüz kullanılır mı?

Bu konuyu okuyanlar

Obenfuhrer

Asistan
Katılım
12 Aralık 2017
Mesajlar
431
Reaksiyon puanı
286
Puanları
63
Kaspersky Cloud Security Free kullanıcısıyım kameraya uygulamalar erişim sağladığında bildirim geliyor ve ben de Kaspersky üzerinden engelliyorum.Şuana kadar Chrome, Zoom,Discord, Microsoft Edge ve Brave Browser'dan kamera açık bildirimi aldım.
Kaspersky'ın password manager'ına baktım fakat kullanıcı sözleşmesi iyi gelmedi. ESET kullanmak istiyorum fakat o kadar bütçem yok. Windows 10 anti-virüssüz kullanılır mı?
@EFI Shell
@Fair The Ban
Son zamanlarda fazla konu açtığımın farkındayım yardımcı olmak için konulara bakıyorum ama genellikle anakart, işlemci hakkında oluyor ve bu konuda da fazla bilgili değilim. (Filtrelemek şimdi aklıma geldi.) Mesaj kasmak için konu açmıyorum. Bu arada mesaj kasmanın ne işe yaradığını açıklayabilir misiniz? Beğeni kasmak profile etki ediyor fakat konuya mesaj yazılması etmiyor diye biliyorum. Cevabınızı sürprizbozan içerisinde verirseniz sevinirim. Böylece konu akışı bozulmamış olur.
Ekstra yüklemene gerek yok. Emin ol Windows Defender çoğu antivirüs programından daha etkili. Hele ki ücretsiz olarak indirdiğin programlardan kat ve kat daha etkili.
 

Skellige

☕?‍?
Katılım
6 Mayıs 2020
Mesajlar
3,554
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
3,908
Puanları
113
Antivirüs kullanmayın diyenleri ciddiye almayın.
 
Üst