Windows 10 Ana Konu

Hsyngngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Windows 10 yukleme sırasında %99 olduktan sonra 80240031 hatası veriyor sebebi nedir acaba

enoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Updateden yükelemeye hazırlanıyoru geçtikten sonra hata buldu setup dosyasını açtıgımda ise boot.win eksik diyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ofiste kullandığım pc de kurulu tüm programlar gitti :cursing: ulan MS iyi halt ettin...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beyler bana hala güncelleme gelmedi herşeyi yaptım her dakka denetliyorum eksik güncelleme yok sitesindenmi indirsem windows 10 yoksa biraz daha bekleyeyim mi
dostum ben öyle yaptım , hiç bir sıkıntı yaşamadım sitesinden iso olarak indir .Sonra bak keyfine istersen bütün ayarların kalıyor.Ben öyle yaptım.Serial falan en ufak sıkıntı yok , bence hemen geç farkı hissediyorsun.Performans açısından züpper ama gta v sıkıntılı :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler bana hala güncelleme gelmedi herşeyi yaptım her dakka denetliyorum eksik güncelleme yok sitesindenmi indirsem windows 10 yoksa biraz daha bekleyeyim mi
dostum ben öyle yaptım , hiç bir sıkıntı yaşamadım sitesinden iso olarak indir .Sonra bak keyfine istersen bütün ayarların kalıyor.Ben öyle yaptım.Serial falan en ufak sıkıntı yok , bence hemen geç farkı hissediyorsun.Performans açısından züpper ama gta v sıkıntılı :D

boşu boşuna bekleme

enoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boot.winin çözümünü bilen yok mu ? Lütfen yardım edin Dosyaları bastan indiriyorum ve şu dikkatimi çekti.Hep 2 gb artıyor.İlk indirdigimde 3 tü 5 oldu şimdide 7.Fix it yolunu deneyen arkadas var mı?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Tamam kuralları okudum :D teşekkürler :)

beklemek istemiyorsan bunları yap

• 1) Windows/Software Distribution/Download klasöründeki her şeyi sil
    2) Çalıştıra wuauclt.exe /updatenow yaz ve denetim masası > Sistem ve güvenlik > Windows Update gir başlar

Hocam neden böyle bir şeye gerek var ayrıca ben temiz kurulum istiyorum böyle bir şey varmı

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
iso ile yapabilirsin ama o zamanda serial sıkıntısı oluyor diyorlar.Onuda bi şekilde halledersin ya :) Ama en garanti yöntem iso ile

Hocam ben o windows software download klasöründekileri sildim cmd komutu yazdım şimdi geldi yüklenmeye başlıyor bi sıkıntı cıkarmı böyle

thorahmet58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben o windows software download klasöründekileri sildim cmd komutu yazdım şimdi geldi yüklenmeye başlıyor bi sıkıntı cıkarmı böyle
ben gösteredigim şekilde yaptım tek sıkıntı herkeste olan şey indirdikten sonra yüklemeye hazırlanıyorda çok bekliyor orda beklemek istemiyorsanda bt deki dosyaları inince belleğe aktar ardından tekrar başlat de hiç bişeyi iptal etmeden açıldıgında başlar başlamssada usb belleği tak c ye at dosyaları tekrar setup de kursun

o dediğim yöntem sadece parça parça indirmek yerine toplu indirmeyi başlatıyor başka bi şey yapmaz normal bişey

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
ben gösteredigim şekilde yaptım tek sıkıntı herkeste olan şey indirdikten sonra yüklemeye hazırlanıyorda çok bekliyor orda beklemek istemiyorsanda bt deki dosyaları inince belleğe aktar ardından tekrar başlat de hiç bişeyi iptal etmeden açıldıgında başlar başlamssada usb belleği tak c ye at dosyaları tekrar setup de kursun

o dediğim yöntem sadece parça parça indirmek yerine toplu indirmeyi başlatıyor başka bi şey yapmaz normal bişey

Beklemek sıkıntı değil hallolsunda gerisi önemli değil tek istediğim temiz kurulum yapması zaten tüm yedek dosyaları e diskine attım umarım olur dediğim gibi

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beklemek sıkıntı değil hallolsunda gerisi önemli değil tek istediğim temiz kurulum yapması zaten tüm yedek dosyaları e diskine attım umarım olur dediğim gibi
cmd komutu işe yaramıyor kardeşim sen beni dinle , boşu boşuna inmiş olucak .Ama sen bilirsin

enoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft Açmıyor Tüm müşteri temsilcileri dolu diyor.Ve her seferinde indirirken neden 2 gb yükseliyor bir bilen var mı?

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler şöyle bir şey diyeyim MicroSoft'un kendi sitesinden indirerek kurabilirsiniz ben öyle indirdim ve şu an windows 10'um AKTİF haberiniz olsun fotuda atarım ıstersenız

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Temiz kurulum yaptınız mı acaba? Merak ediyorum lisans olayını..

evet şimdi kurdum, kurulumda lisans istediği yerlerde atladım lisans girmedim, bilgisayar açıldığında baktım etkinleştirilmiş

ama bunun öncesinde normal update ile windows 10'a güncelleyip oradan etkinleştirdiğimi söyleyeyim

yani önce normal güncelleştirmeyle w10 yükleyip etkinleştirdim, sonra temiz kurulum yaptım hdd'yi de tamamen sıfırladım hatta eskisinden iz kalması mümkün değil, kurulumda lisans istediği yerleri atladım, windows açıldığında etkindi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
cmd komutu işe yaramıyor kardeşim sen beni dinle , boşu boşuna inmiş olucak .Ama sen bilirsin

ciddenmi yükleniyor ama :S ya bu nasıl iştirya zaten kotam düştü zar zor iniyo yine bi insin deneyeyim. bu nedir ya

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
evet şimdi kurdum, kurulumda lisans istediği yerlerde atladım lisans girmedim, bilgisayar açıldığında baktım etkinleştirilmiş

ama bunun öncesinde normal update ile windows 10'a güncelleyip oradan etkinleştirdiğimi söyleyeyim

yani önce normal güncelleştirmeyle w10 yükleyip etkinleştirdim, sonra temiz kurulum yaptım hdd'yi de tamamen sıfırladım hatta eskisinden iz kalması mümkün değil, kurulumda lisans istediği yerleri atladım, windows açıldığında etkindi
Abi şimdi orijinal W7 lisansını mı kullanıyorsun o zaman? Eski lisans etkinleşti mi yani? Yoksa genel key mi?

yakupcansen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yükseltmeyi dün yaptım. hızlı da oldu. çünkü bilgisayarımda çok fazla program yok, oyun dahi yok. windows10'dan çok memnun kaldım. aşırı derecede hemde, bu kadar beklemiyordum ben.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arkadaşlar benim bilgisayarımda W7 Starter yüklü geldi neyse. Ben W10'un önizleme sürümünü kurmuştum hala o var. Ben W10'u nasıl yükleyebilirim? Geri W7 Starter'a mı dönüyüm?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar benim bilgisayarımda W7 Starter yüklü geldi neyse. Ben W10'un önizleme sürümünü kurmuştum hala o var. Ben W10'u nasıl yükleyebilirim? Geri W7 Starter'a mı dönüyüm?
Onizlemeden guncelleme yapinca oluyor diye biliyorum . Windows 10 indirebilirsin netten sonra etkinlestir.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Ben de dün öyle yaptım ama bende etkinleştirmedi... Tekrar 8.1 kurup tekrar 10'a yükselttim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Abi şimdi orijinal W7 lisansını mı kullanıyorsun o zaman? Eski lisans etkinleşti mi yani? Yoksa genel key mi?

w7 değil w8'den geçtim
eski lisans değil generic key var yine, oraya takılmayın w8 keyini girmiyorsunuz bi yere, yok o artık unutun onu

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Onizlemeden guncelleme yapinca oluyor diye biliyorum . Windows 10 indirebilirsin netten sonra etkinlestir.
ehGWxz1uTsT223fPDPQ-RSfCFEsvsqV5QUwbFw-nNt8=w484-h219-no

XPReFKmGL5VTLBazh0ve3bsgQuT1rrWOrcKrv8aoZKU=w1119-h629-no

unvmDa1ac8Pjl_g8j4Sg1-wiSM7VpDdze76Ksj_G_6c=w733-h538-no

bu ön izleme idi.
ef9xSE7oNKKyXB3kes_ZzW8yo-I2KCAKMYpSN88e-1I=w1119-h629-no

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

Hocam 2 tane güncelleme varmış onları yüklüyorum şuan bakıcam onlar neymiş. Birde bilgisayara basınca orada lisans falan yazıyordu oraya kasa üzerindeki keyi gitdim kabul etmemişti... W10 çıkmadan önce resmi olarak...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
w7 değil w8'den geçtim
eski lisans değil generic key var yine, oraya takılmayın w8 keyini girmiyorsunuz bi yere, yok o artık unutun onu
Doğru donanımsal olmuştu, valla abi o kadar bilgi kirliliği var ki hangisi doğru onu şaşırdım, şimdi ben temiz format atmayı düşünüyorum o zaman rezerve şeysini falan beklemeyip direk usb'ye yazıp kurayım?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Doğru donanımsal olmuştu, valla abi o kadar bilgi kirliliği var ki hangisi doğru onu şaşırdım, şimdi ben temiz format atmayı düşünüyorum o zaman rezerve şeysini falan beklemeyip direk usb'ye yazıp kurayım?

önce normal güncelleme ile yüklemen gerek :) sonrasında temiz kurulum istersen sıfırla seçeneği var zaten bence tekrar iso indirmekle uğraşma, ben denemek için yaptım sadece