ofiste kullandığım pc de kurulu tüm programlar gitti :cursing: ulan MS iyi halt ettin...
dostum ben öyle yaptım , hiç bir sıkıntı yaşamadım sitesinden iso olarak indir .Sonra bak keyfine istersen bütün ayarların kalıyor.Ben öyle yaptım.Serial falan en ufak sıkıntı yok , bence hemen geç farkı hissediyorsun.Performans açısından züpper ama gta v sıkıntılıBeyler bana hala güncelleme gelmedi herşeyi yaptım her dakka denetliyorum eksik güncelleme yok sitesindenmi indirsem windows 10 yoksa biraz daha bekleyeyim mi
dostum ben öyle yaptım , hiç bir sıkıntı yaşamadım sitesinden iso olarak indir .Sonra bak keyfine istersen bütün ayarların kalıyor.Ben öyle yaptım.Serial falan en ufak sıkıntı yok , bence hemen geç farkı hissediyorsun.Performans açısından züpper ama gta v sıkıntılıBeyler bana hala güncelleme gelmedi herşeyi yaptım her dakka denetliyorum eksik güncelleme yok sitesindenmi indirsem windows 10 yoksa biraz daha bekleyeyim mi
Boot.winin çözümünü bilen yok mu ? Lütfen yardım edin
Tamam kuralları okudumteşekkürler
- - - Mesaj Güncellendi - - -
beklemek istemiyorsan bunları yap
- 1) Windows/Software Distribution/Download klasöründeki her şeyi sil
2) Çalıştıra wuauclt.exe /updatenow yaz ve denetim masası > Sistem ve güvenlik > Windows Update gir başlar
iso ile yapabilirsin ama o zamanda serial sıkıntısı oluyor diyorlar.Onuda bi şekilde halledersin yaHocam neden böyle bir şeye gerek var ayrıca ben temiz kurulum istiyorum böyle bir şey varmı
iso ile yapabilirsin ama o zamanda serial sıkıntısı oluyor diyorlar.Onuda bi şekilde halledersin yaAma en garanti yöntem iso ile
ben gösteredigim şekilde yaptım tek sıkıntı herkeste olan şey indirdikten sonra yüklemeye hazırlanıyorda çok bekliyor orda beklemek istemiyorsanda bt deki dosyaları inince belleğe aktar ardından tekrar başlat de hiç bişeyi iptal etmeden açıldıgında başlar başlamssada usb belleği tak c ye at dosyaları tekrar setup de kursunHocam ben o windows software download klasöründekileri sildim cmd komutu yazdım şimdi geldi yüklenmeye başlıyor bi sıkıntı cıkarmı böyle
ben gösteredigim şekilde yaptım tek sıkıntı herkeste olan şey indirdikten sonra yüklemeye hazırlanıyorda çok bekliyor orda beklemek istemiyorsanda bt deki dosyaları inince belleğe aktar ardından tekrar başlat de hiç bişeyi iptal etmeden açıldıgında başlar başlamssada usb belleği tak c ye at dosyaları tekrar setup de kursun
- - - Mesaj Güncellendi - - -
o dediğim yöntem sadece parça parça indirmek yerine toplu indirmeyi başlatıyor başka bi şey yapmaz normal bişey
Beklemek sıkıntı değil hallolsunda gerisi önemli değil tek istediğim temiz kurulum yapması zaten tüm yedek dosyaları e diskine attım umarım olur dediğim gibi
cmd komutu işe yaramıyor kardeşim sen beni dinle , boşu boşuna inmiş olucak .Ama sen bilirsinHocam ben o windows software download klasöründekileri sildim cmd komutu yazdım şimdi geldi yüklenmeye başlıyor bi sıkıntı cıkarmı böyle
Temiz kurulum yaptınız mı acaba? Merak ediyorum lisans olayını..bekle sadece
nasıl işe yaramıyor ben nasıl kurdum aktif şuan kurulu yanicmd komutu işe yaramıyor kardeşim sen beni dinle , boşu boşuna inmiş olucak .Ama sen bilirsin
Temiz kurulum yaptınız mı acaba? Merak ediyorum lisans olayını..
cmd komutu işe yaramıyor kardeşim sen beni dinle , boşu boşuna inmiş olucak .Ama sen bilirsin
Abi şimdi orijinal W7 lisansını mı kullanıyorsun o zaman? Eski lisans etkinleşti mi yani? Yoksa genel key mi?evet şimdi kurdum, kurulumda lisans istediği yerlerde atladım lisans girmedim, bilgisayar açıldığında baktım etkinleştirilmiş
ama bunun öncesinde normal update ile windows 10'a güncelleyip oradan etkinleştirdiğimi söyleyeyim
yani önce normal güncelleştirmeyle w10 yükleyip etkinleştirdim, sonra temiz kurulum yaptım hdd'yi de tamamen sıfırladım hatta eskisinden iz kalması mümkün değil, kurulumda lisans istediği yerleri atladım, windows açıldığında etkindi
Onizlemeden guncelleme yapinca oluyor diye biliyorum . Windows 10 indirebilirsin netten sonra etkinlestir.Arkadaşlar benim bilgisayarımda W7 Starter yüklü geldi neyse. Ben W10'un önizleme sürümünü kurmuştum hala o var. Ben W10'u nasıl yükleyebilirim? Geri W7 Starter'a mı dönüyüm?
evet şimdi kurdum, kurulumda lisans istediği yerlerde atladım lisans girmedim, bilgisayar açıldığında baktım etkinleştirilmiş
ama bunun öncesinde normal update ile windows 10'a güncelleyip oradan etkinleştirdiğimi söyleyeyim
yani önce normal güncelleştirmeyle w10 yükleyip etkinleştirdim, sonra temiz kurulum yaptım hdd'yi de tamamen sıfırladım hatta eskisinden iz kalması mümkün değil, kurulumda lisans istediği yerleri atladım, windows açıldığında etkindi
Abi şimdi orijinal W7 lisansını mı kullanıyorsun o zaman? Eski lisans etkinleşti mi yani? Yoksa genel key mi?
Onizlemeden guncelleme yapinca oluyor diye biliyorum . Windows 10 indirebilirsin netten sonra etkinlestir.
Onizlemeden guncelleme yapinca oluyor diye biliyorum . Windows 10 indirebilirsin netten sonra etkinlestir.
Doğru donanımsal olmuştu, valla abi o kadar bilgi kirliliği var ki hangisi doğru onu şaşırdım, şimdi ben temiz format atmayı düşünüyorum o zaman rezerve şeysini falan beklemeyip direk usb'ye yazıp kurayım?w7 değil w8'den geçtim
eski lisans değil generic key var yine, oraya takılmayın w8 keyini girmiyorsunuz bi yere, yok o artık unutun onu
Doğru donanımsal olmuştu, valla abi o kadar bilgi kirliliği var ki hangisi doğru onu şaşırdım, şimdi ben temiz format atmayı düşünüyorum o zaman rezerve şeysini falan beklemeyip direk usb'ye yazıp kurayım?