KhalTrex
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 71
Selamlar, yaklaşık 1 aydan fazla oldu bu sorunu hala çözemedim. Sorunu anlatayım öncelikle, wifi normal kullanımda biranda kopuyor ve sağ alttan wifi simgesine tıkladığımda wifinin olmadığını görüyorum, burada yanlış anlaşılma olmasın, wifide sadece kendi wifim gidiyor diğer tüm ağları görüyor ve bağlanabiliyorum. Bilgisayarımı kapatıp açsam da sorun asla düzelmiyor. 2 adet çözümü var, birisi wifi ayarlarını sıfırladıktan sonra yeniden başlatmak, diğer bir sorun ise modemden yeni bir wifi ismi ile yeniden wifiyi açmak. Bu çözüm bazen 1 gün bazen 1 hafta götürüyor ama genelde tekrar aynı şeyi yaşıyorum. İşin garip yanı bu olaydan sonra oyunlardaki pingim çok düzensizleşmeye başladı, wifiyi resetlediğim zaman birkaç saat düzeliyor sonra tekrar başlıyor. Format atmak istemiyorum tekrardan o kadar uygulama vs yüklemek çok vakit kaybı. Gerçekten ben anlamış değilim, neden wifi ismimi değiştirince düzeliyor ve bundan çok daha garip olan bir şey daha var, mesela ben wifi ismini Shiftdelete yaptım diyelim birkaç gün kullandıktan sonra bu sorunla karşılaşıyorum işte internet bağlantım kesiliyor wifi simgesine bakıyorum Shiftdelete harici yakınımdaki tüm wifileri görebiliyorum. Daha sonra telefondan bakıyorum gayet normal olarak bağlı durumda herhangi bir sıkıntı yok, evde diğer cihazlarda aynen bağlantı devam ediyor sadece ama sadece benim bilgisayarımda oluyor bu sorun neyse. Telefondan modem ara yüzüne girip farklı bir modem ismi ile tekrardan açıyorum mesela Youtube diye tekrardan wifiyi açıyorum sorunum çözülüyor kullanmaya devam ediyorum. Aradan biraz zaman geçiyor yine işte birkaç gün içinde tekrardan aynı sorunu yaşıyorum. Burada ilginç olan noktaya geliyoruz, telefonumdan modem ara yüzüne girip tekrardan wifi ismini Shiftdelete yapıyorum yani daha önce sorun yaşadığım isme tekrar dönüyorum ve sanki yeni bir isim yazmışım gibi sorunum çözülüyor tekrardan birkaç daha kullanmaya devam ediyorum ve bu şekilde 1 aydır wifi ile uğraşıyorum. Denemediğim çözüm kalmadı hani tam olarak sorunun kaynağını da bulamıyorum. Wifi ayarlarım mı bozuluyor ne oluyor hani bildiğim güçlü ne kadar antivirüs varsa hepsini tek tek yükleyip taradım yine de bir virüs bulamadılar. Son çarem burası umarım yardımcı olacak bir arkadaş vardır. Şimdiden yazımı sonuna kadar okuyan herkese, yardımcı olan her arkadaşa teşekkür ederim.