Wİ-Fİ bağlaamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Merhabalar. Bir Galaxy wonder ve Xperia Neo var ve ikisi ile de ağa bağlanamıyorum. Başka yerlerde sorun yok ama işyerimizdeki ağda sorun var gibi. Şifreyi değiştiriyorum kk adını değiştiriyorum yine olmuyor. Taranıyor demesi ile birlikte bağlantı kesildi yazması bir oluyor. Sorun ne olabilir neleri denememi tavsiye edersiniz.

Birinin android sürümü 2,3,6 diğeri 2,3,4

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar. Bir Galaxy wonder ve Xperia Neo var ve ikisi ile de ağa bağlanamıyorum. Başka yerlerde sorun yok ama işyerimizdeki ağda sorun var gibi. Şifreyi değiştiriyorum kk adını değiştiriyorum yine olmuyor. Taranıyor demesi ile birlikte bağlantı kesildi yazması bir oluyor. Sorun ne olabilir neleri denememi tavsiye edersiniz.

Birinin android sürümü 2,3,6 diğeri 2,3,4
eskiden kayıtlı bütün wifi parolalarıni sil tekrar dene bakalim olacak mi Nokia da aynı şey başıma gelmişti bu yöntem ile sorunu hallettim.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
eskiden kayıtlı bütün wifi parolalarıni sil tekrar dene bakalim olacak mi Nokia da aynı şey başıma gelmişti bu yöntem ile sorunu hallettim.

Onu yaptım ve sorunuma çözüm olmadı. Kayıtlıları kaldırdım. wi-fi in adını ve şifresini de değiştirip denedim. Telefonda hiç proğram bırakmadım sadece el feneri, Türkçe klavye ve kaspersky mobile var. Bunlardan biri sorun çıkarma şansı da yok zira ilk telefon aldığımda sabit bunları yüklemiştim. Telefonumu resetledim yine aynı.

Telefonun wi-fi ayarlarından olan tüm kodları denedim ( *#232339#, * # 232 339 #,*#526# ,*#528# ) hatta başka bir yerden sorun mu var diye de bu adresteki kodların bazılarını da kullandım. Ama sonuç aynı

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlk defa böyle bir şey duydum inş. sorunu çözersiniz.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Nedendir bilinmez sorun çözüldü. Başka Wİ-Fİ ler ile bağlanabiliyordum sadece kendi bilgisayarımın bağlı olduğu kablosuz da sorun çıkıyordu. O yüzden sorunun bilgisayar kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Başka bir telefondan da aynı ağa bağlanmayı denediniz mi?
Çünkü bazı şirketler mac adresleri kayıt olmayan bilgisayarlara internet paylaşımını kapatabiliyor, şifresini bilseniz bile ağa bağlı kalamıyorsunuz. Eğer sorun diğer kayıtsız telefonlarda da oluyorsa önce sistemi yöneten kişiye telefonun mac adresini kayıt ettirmeniz gerekebilir.
Not: Olmaz öyle şey demeyin başıma gelmişti çünkü. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şifreleme sorunu kardesım şifreleme türünü degiştir modemden ve modemde mac engelleme varmı kontrol et

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Dediğim olay yurtta olmuştu benim. Orayı sadece müdür açıp pc nin mac adresini kayıt ederse internete girebiliyorduk. Belki sende yoktur öyle bir şey ama bir ihtimal olabilir diye yazdım.

Bunun şirket ve kurumlar için faydası:Başkaları şifreyi bilse dahi interneti kullanamıyor. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı dert bendede var :D wep şifrelemeden oluyor galıba.