WhatsApp Sorunu

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet arayabiliyorum ama paketim olduğu halde internete girmiyor

Sorun güncel yardımcı olabilir misiniz?

Uygulamayı sildikten sonra uygulamanın yüklenmiş olduğu kısımda whatsapp klasörü siliniyor mu bakabilirmisiniz,silinmemişse klasörü silip uygulamayı bidaha yükleyin.

deadhero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefondada sorun var şebeke ayarlarını nasıl yaparım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sıkıntı var bu problemi nsl aşabilriz acaba yapmaz olaydım keşke fabrika ayarlarını instagramda gitti bnde

deadhero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yoo baktımda benim bir şebeke filan problemim yok hiçbir problemim yok kontörüm olmadığı için girmemiş nete pakette bitmiş. Şuanda tek sorunum whats app da Hata veriyor

galaxyw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim telefonum da galaxy w ve fabrika ayarlarına falan geri dönmediğim halde mesaj gönderemiyordum.. Uygulamayı sildim tekrar yükledim. İnternete bağlı olduğu halde bağlantı sorunu diyip hiç girmiyor artık..

Çözüm bulan arkadaş olursa paylaşabilir mi?

deadhero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunu çözdüm wifi yi kapat bırak kontöründen çeksin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım whatsapp imde bazı kişiler gorunmuyordu hesabımı sıldım yenıden acmaya calısıyorum olmuyor. ınternet ayarlarında sarun var tel acıp kapatın dıyor yapıyorum olmuyor. int ayarlarında da sorun yok kontrol edıyorum. whatsappıda kac kez sılıp yenıden yukledım olmuyoor ???? :cursing:

Confessor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de rehberimdeki bazı kişileri göremiyordum sildim tekrar yükledim şimdi setting up your favorites failed diye hata veriyor girişte.nokia c3-00 telefonum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Whatsapp'la ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız memnun olurum.
Talafonum nokıa c5-03 lakin whatsapp yüklendiği halde bir gün sorun yaşadım mesajlar gitmedi bende kaldırıp tekrar yükledim yine düzelmeyince telefonu fabrika ayarlarını geri yükledim tekrar whatsappı yüklediğim de ise bana mesajları tanımlayın dedi nasıl yapıldığını bilmiyordum bu yüzden karışmadım turkcellden format attırdım ve tekrar yükledim sonra whatsapp müşteri destek hizmetlerini aramamı söyledi sonra tekrar mesajları tanımlamam gerektiğini söyledi ama sonra bir şekilde yükledim lakin sanırım sorunum daha da büyüdü bu sefer de favorilerden biriyle sohbet etmek için tıkladığımda beni whatsapp uygulamasından atıyor/kapatıyor. Ne yapmam lazım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba benim sorunum onay kodu gelmedi sonra bir saat sonra sizi arıycaz diye bir yazı geliyor ve watsappp bağlanamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum nokıa c3-01. Whatsapp kullanıyordum. sürekli kalan paket bildirimi gelmeye başladı. programı nasıl kaldırabilirim. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostlar bende nokia c5-03 var. whatsapp kullanıyordum ancak internet paketimin süresi bittikten sonra ben whatsappa girmesem bile sürekli olarak şu kadar internet kullanımı tutar 0.5 tl diyerek 10tllik bakiyemi sıfırladı. bundan kurtulmak için whatsappı mı silmeliyim yoksa başka birşey mi acil yardım edermisiniz?? :///

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar whatsapp yükledim telefonuma ama numaramı falan giriyorum
'sunucuya bağlanırken beklenmedik bi hata oluştu' şeklinde bi hata veriyo lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
whatsapp ta saati kontrol et diye bi hata çıktı uygulamaya bastığımda lütfen telefonunuzun saat ayarlarını kontrol edip, düzeltin diyo ama saat doğru ne yapmam gerektiğini anlayamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hepınızmı sorur sorarsınız hıc cevarp verıcek yokmu anladık wtsap ta skıntı var nasıl çözecezzzz.. internet paketı var nette dolasıyorum ama wtsap ı acamıyorum 3.5g ıle arkadaslarım kullanıo ama ben acamıyorum.... beklenmedık bı hata dıo bu sorunun cevabını bılen varsa versın yoksa soru sormayın artık....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
REsim alabiliyorum ama atamıyorum gitmesi çok geç oluyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
neden wifi kesilinci konturum gidiyor whatsapp çıkış yapınca kapanmıyo nasıl kapataçam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonda 6700s whatsapp yükleniyor diyo cubuk doluyor sonunda donuyor donuş o donuş bataryayı iki kere çıkartıp takınca telefon kendine geliyor bir kere cıkartınca da düzemiyor. sizce neden olabilir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Whatsapp sürekli açık kalan bir programdır ve kapanmaz en iyi yöntem Mobil Veri'yi kapatmaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdaslar google playdan whatsapp ındırırken sebeke olmasna ragmn hata olustu diyoooo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim telefonumda Turkcell maxiplus 5 önceden telefonum Whatsapp'a giriyordu internet paketim bitince telefona artık Whatsapp'a girmemeye başladı saçmalık şu ki telefonum Android düzeyinde Turkcell'e gittim oradaki yetkili bir zaman sonra olur dedi bence bilmedikleri şeyler olduğunu düşünüyorum. Telefonumu formatladım açtım kapattım uygulamayı sildim yükledim. Eğer bir bileniniz var ise cevaplasın teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi banada yardımcı olr musun ya bnde whatsappı yükledğm günden beri whatsappım bedavaydı ama birkaç gün önce internet paketi yaptm fakat paket bitince şimdide whatsappım ücretli oldu int olmadan girmiyoo sorunu nasıl çözebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam Benım Telefonum Galaxy 3 Mini Benım Telefonum aÇılıyor Ama Internet Paketım oldugu Halde Wifi oLmadan Giremıyorum Ne Yapmalıyım . . ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende whatsap a bağlanamıyorum tlf format atıldıktan sonra böyle oldu. numarayı giriyorum fakat sürekli sunucuya bağlanamıyor timed out diyor. yardımcı olabilirmisiniz

GeneralMobile D

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende tüm whatsap dosyalarını silin. Telefonu kapatın ve sonrasında resmi sitesinden indirip kurunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende de aynı sorun vardı. whatsapptan ileti göndremiyordum ve alamıyordum. youtube dan video izleyemiyordum. google playdan uygulama yükleyemiyor ve güncelleme yapamıyordum. ama sonra soruna çözüm buldum. Benim telefonum samsung galaxy s 2. yapacağınız şey Telefonun menüsünden ayarlar> Diğer ayarlar > Mobil ağlar > Erişim Noktası adlarına dokunduktan sonra telefonun sol alt kısmına dokunun ve "varsayılanı sıfırla" deyin. sonra bağlı olduğunuz GSM operatörünün müşteri hizmetlerini arayıp yeniden bağlantı erişim noktası ayarlarını isteyin. Ayarlar gelip yükledikten sonra telefonu 1 kez kapatıp açın. Sorun çözülmüş oluyor. işte bu kadar :)