Whatsapp Plus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Msfk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Son sürümü kullanan var mı beyler.Bazı arkadaşlar bozulduğundan dert yanmış.Ben önce indirdim ama sonra yorumları okuyunca vazgeçtim yüklemedim.4.40 sürümünü indirdim.Sorunsuz ise yüklücem.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
4.40 Sürümünü sorunsuz yükledim ben ama beğenmedim bu Whatsaap+'ı. Normaline devam etmek en iyisi. :) Korsanını becerebilseydim iyiydi. :D

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende yeni sürümü kullanıyorum ama hiç sıkıntı yok güncellemeyle beraber doğruma kodu falanda istemedi hem istese bile Titanium ile geri yüklerim :). Demek istediğim oki tıkır tıkır çalışıyor.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
download themes e basıyorum hiçbir yükleme yapmıyor

kendim nasıl yapıcam tema ?

XxLuce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum telefonuma whatsapp lus yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim telefonum android degil windows phone magazada whatsapp plus uygulaması var ama forum gibi bişiler çıkıyor bitürlü yapamadım whatsap uygulamasını silip yüklemedim yine aynı oldu hiçbiyer de nasıl yüklendigine dair bir bilgide bulamadım bilen arkadaşar varsa bana detaylıca aşama aşama anlatabilirlermi çok rica ediyorum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum telefonuma whatsapp lus yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim telefonum android degil windows phone magazada whatsapp plus uygulaması var ama forum gibi bişiler çıkıyor bitürlü yapamadım whatsap uygulamasını silip yüklemedim yine aynı oldu hiçbiyer de nasıl yüklendigine dair bir bilgide bulamadım bilen arkadaşar varsa bana detaylıca aşama aşama anlatabilirlermi çok rica ediyorum

Windows Phone için çıkarmıyor bu plus ı yapan adam o markette gördüğün boş uygulamadır büyük ihtimal.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
dosya gonderme sınırlaması yoktu galıba bu plustta ama orjınalınde olsa daha ıyı olur yanı

XxLuce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben pek anlamıyorum uygulama kullanılamıyorsa neden magazada görünüyor boş uygulamayı magazaya koymanın ne anlamı varki

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Buna da para verdim ama telefonu ağırlaştırdı. Wipe yaptıktan sonra da yükleyip denemedim acaba bundan mı kaynaklanıyor diye. Yalnız muhteşem özelleştirmeler yapmıştım. Arka plan yazı stili rengi fontu vs. Keşke bir kayıt durumu olsaydı.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Buna da para verdim ama telefonu ağırlaştırdı. Wipe yaptıktan sonra da yükleyip denemedim acaba bundan mı kaynaklanıyor diye. Yalnız muhteşem özelleştirmeler yapmıştım. Arka plan yazı stili rengi fontu vs. Keşke bir kayıt durumu olsaydı.

Kayıt etme var zaten save preferences seçeneği var.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kayıt etme var zaten save preferences seçeneği var.

Hocam plus ı kurdum herşey iyi güzel de ben kişilerimin son görülmesini göremiyorum. Sadece benle konuşurken çevrimiçi yazıyor yada bugün 18:08 yazıyor onda bir sorun yok. Uygulamayı kapatıp açınca göremiyorum yine son görülmeyi. Hide online status da yapmadım

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hocam plus ı kurdum herşey iyi güzel de ben kişilerimin son görülmesini göremiyorum. Sadece benle konuşurken çevrimiçi yazıyor yada bugün 18:08 yazıyor onda bir sorun yok. Uygulamayı kapatıp açınca göremiyorum yine son görülmeyi. Hide online status da yapmadım

bir kişiyle konuşma açtığında son görülme diye yazmıyor mu?

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bir kişiyle konuşma açtığında son görülme diye yazmıyor mu?

Hayır hocam. Örneğin Oğulcan diye bir arkadaşım mesaj attı şimdi yazdı 18:30 diye. Şimdi kapatıp açtım programı onunki de yazmıyor artık. Seçeneklerden ama ekranda göstersin diye ayarladım aşağı doğru iniyorum sadece çevrimiçiler gözüküyor kapalıysa son görülmesini göremiyorum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bir fikrim yok ama istersen bi tamamen verileri temizle whatsapp plustan sıfırlansın.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bir fikrim yok ama istersen bi tamamen verileri temizle whatsapp plustan sıfırlansın.

Dün akşamdan beri 15 kere kurmuşumdur sanırım bi normal whatsapp bi plus derken. Normali kurunca da hemen düzelmiyor bu durum bi yarım saat falan biriyle konuşunca düzeliyor

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Whatsapp a da geldi last seen i kapatma. Acaba orada kapattığınız için plus ı yükledikten sonra sıkıntı devam ediyor olabilir mi?

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1

zuka72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkçe Menülü Whatsapp+ yakında...
rLPblM.jpg
7mRG0v.jpg
P3XbLQ.jpg
glm132.jpg

zuka72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an kendim çeviriyorum ayrıca craclenmiş durumda bağış sorunu yok ama eksikler çok en kısa zamanda paylaşmaya çalışacam

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
İnce ayarları yapmak için Türkçe lazım gerçekten.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki bunun bi zararı yokmu sonuçta kişiler tarafından geliştirilmiş eşimizin dostumuzun ordan burdan bişeylerini almasın