marancı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Yardım için çok sağolun, heralde 100 kere denemişimdir ama sonunda kendiliğinden düzeldi.
Çok sağolun cevaplar için.
Şuan plus ı mı kullanıyorsunuz? 4.40 mı sürüm?
Yardım için çok sağolun, heralde 100 kere denemişimdir ama sonunda kendiliğinden düzeldi.
Çok sağolun cevaplar için.
Evet 4.40 kullanıyorum onunla düzeldi.Şuan plus ı mı kullanıyorsunuz? 4.40 mı sürüm?
Arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum telefonuma whatsapp lus yüklemek istiyorum ama bir türlü beceremedim telefonum android degil windows phone magazada whatsapp plus uygulaması var ama forum gibi bişiler çıkıyor bitürlü yapamadım whatsap uygulamasını silip yüklemedim yine aynı oldu hiçbiyer de nasıl yüklendigine dair bir bilgide bulamadım bilen arkadaşar varsa bana detaylıca aşama aşama anlatabilirlermi çok rica ediyorum
Windows Phone için çıkarmıyor bu plus ı yapan adam o markette gördüğün boş uygulamadır büyük ihtimal.
Buna da para verdim ama telefonu ağırlaştırdı. Wipe yaptıktan sonra da yükleyip denemedim acaba bundan mı kaynaklanıyor diye. Yalnız muhteşem özelleştirmeler yapmıştım. Arka plan yazı stili rengi fontu vs. Keşke bir kayıt durumu olsaydı.
Kayıt etme var zaten save preferences seçeneği var.
Hocam plus ı kurdum herşey iyi güzel de ben kişilerimin son görülmesini göremiyorum. Sadece benle konuşurken çevrimiçi yazıyor yada bugün 18:08 yazıyor onda bir sorun yok. Uygulamayı kapatıp açınca göremiyorum yine son görülmeyi. Hide online status da yapmadım
bir kişiyle konuşma açtığında son görülme diye yazmıyor mu?
Bir fikrim yok ama istersen bi tamamen verileri temizle whatsapp plustan sıfırlansın.
Dün akşamdan beri 15 kere kurmuşumdur sanırım bi normal whatsapp bi plus derken. Normali kurunca da hemen düzelmiyor bu durum bi yarım saat falan biriyle konuşunca düzeliyor
Whatsapp a da geldi last seen i kapatma. Acaba orada kapattığınız için plus ı yükledikten sonra sıkıntı devam ediyor olabilir mi?
wifi, 3g? ikisinde de böyle mi?
3g kullanmıyorum Wifi da böyle
Fikrim gelmedi maalesef hocam.
Türkçe Menülü Whatsapp+ yakında...
![]()
![]()
![]()
![]()