qadszeroseven
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Tesekkurler bir program indirme sitesinde(tr) gördum dogrulunu bilmedigim.icin denemedim acikcasi
Harbiden çok acemisin bundan baska whatsapp plus var mı ki zaten ne bekliyorsun plus 1 sürüm geriden gelir ayrıca banlanması kaldırılmış sürümdürBu plus degil normal whatsappin banlanmasi sacma zaten normal whatsappin son surumu 2.11.505
Sen çok geride kalmışsın 4 sürüm geride kalmışsın benimki böyle sen pek takip etmiyorsun büyük ihtimalle etsen bilirdin bak bunlarda fotolar hatta bugün güncelleme geldi full ingilizce oldu şimdilik
Yeni sürüme geçtikten sonra Türkçe dil gidiyor onu söyleyeyim.
Ayrıca OsmDroid adında torrent profili var ordan da bulabilirsiniz.
Ayrıca sürüm numarası 1.43 görünüyor. Bu nedir şimdi 6.76dan 1.43 oldu?
Geliştiriciler farklı mı artık?
Peki uygulama olarak farkları var mı? Bir de geçenki sürümde sanki çevrim içi durumu gizleyip kişileri çevrim içi görme vardı, şimdi o kalktı mı noldu anlamadım.geliştirici farklı, rafalense 6.72 sondu
6.76 var o aslında osmdroid'in 1.00 versiyonu, baştan başladı osmdroid şu an 1.43'de
gizlilik seçeneklerinde farklılık gözükmüyorPeki uygulama olarak farkları var mı? Bir de geçenki sürümde sanki çevrim içi durumu gizleyip kişileri çevrim içi görme vardı, şimdi o kalktı mı noldu anlamadım.
@__kadıköyRAP__
Bu rafalense geliştirmeyi tamamen bıraktı mı bilginiz var mı?
OsmDroid sürümleri problemli bende.
2 güncelleme yükledim birincide çalışmayı durdurdu hatası aldım, ikincide de plus simgesine bastığımda beyaz ekran gelip gidiyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu adam el altından mı iş yapıyor acaba?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2386466
2013te mesajı düzenlenmiş tüm linkler felan silinmiş, heralde başkası devam etti.