Whatsapp Plus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Msfk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakma tekrar başını ağrıtıyorum ama 0.5€ bagış yaptım fakat bir ayar çıkmadı veya ben göremedim çevrimiçi olduğumu kapatmaya yarayacak bir ayar. Son bir kez el atabilirsen bana sevinirim.

Menüye basınca hide online status diye bir şey olmalı hocam ona bas

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kusura bakma tekrar başını ağrıtıyorum ama 0.5€ bagış yaptım fakat bir ayar çıkmadı veya ben göremedim çevrimiçi olduğumu kapatmaya yarayacak bir ayar. Son bir kez el atabilirsen bana sevinirim.

Hocam ben bağış yapmadım bilmiyorum ama Whatsapp'dan Hide Online Status seçtiğinde playstoredan o bağışı yaptığını anlayıp özelliği açması lazım.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bulamadım az daha kurcalayayım ben. Çok teşekkürler her ikinize de çok sağolun.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Donate to rafalense vardı programda. Geliştiricisine diye. O sadece rafalensenin cebine gidiyor o zaman öyle mi? :) işin ilginci google playda hide online status gibi beleş program var ama çalışıyor mu bilmiyorum. Yorum da yok

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Donate to rafalense vardı programda. Geliştiricisine diye. O sadece rafalensenin cebine gidiyor o zaman öyle mi? :) işin ilginci google playda hide online status gibi beleş program var ama çalışıyor mu bilmiyorum. Yorum da yok

Onlar whatsapp açınca interneti kesiyor böylece girmiş olmuyorsun çıkınca tekrar açıyor çok basit bir mantığı var yani :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bugün hep kötü haberlerle şoke ettin beni :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3g yi elle açıp kapamanın pratik ama etkileyici olmayan bir yolu demek ki :)

benden mi kaçıyon :P whatsappda da bulacam seni :D o çocuğun etkisindeyim hala

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hadi be nerde? 1 dolar gitti mi yani şimdi. Az olsun diye 0.5€ verdim 1$ çekti vicdansızlar karttan :D

Hocam sen neye para verdin? :)

Para vermen gereken bu;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pluskey

Bunun kurulu olması lazım sonunda D ibaresi bar v4.00D, donation yani. Bunu kuracaksın seçeneklerde Hide Online Status çıkıyor ona basınca da zaten bi uyarı çıkıyor Activate dediğinde seni Plus Donation'a yönlendiriyor Google Play'e.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konu xda da kapatılmış temelara vs de erişilemiyor whatsapp telif hakkı vs zaamazingosu göndermiş xda ya :(

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam sen neye para verdin? :)

Para vermen gereken bu;
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pluskey

Bunun kurulu olması lazım sonunda D ibaresi bar v4.00D, donation yani. Bunu kuracaksın seçklerde Hide Online Status çıkıyor ona basınca da zaten bi uyarı çıkıyor Activate dediğinde seni Plus Donation'a yönlendiriyor Google Play'e.
Whatsapp ın içinde donate rafalense vardı. Geliştiricisine. Ona basınca paypal sitesi açılıyor oradan yaptım bağışı. Hatta kendi kendime diyorum yahu bu sistem buradan sonra nasıl çalışır heralde e maile bir link atarlar filan :) Bu 3.4

Bu 3.44 dolarlık linkteki program artı yapılacak bağışla açılıyor o zaman bu özellik öyle mi? Gerçi adam akıllı sorsam öğrenir bilmediğim işe kalkışmazdım ama hayırlısı

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bugün bir elemana kızıp aldım uygulamayı. Şahane oldu. Bu rafa nın alnını öpmeli

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Evet 4.00 verilmişti burada en son bu 4.11.

Bi güncelleme daha geldi. :)

4.12
http://uploaded.net/file/emkgjrta

boq7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu çevrimdışı göster butonu için plus donation istiyor ... yükledim onun da apk sını görmüyor.. neyapacauk

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım kullanıyordu bunu gayet memnundu bir sürü ek özelliği var diyorduda normal whatsapp la yola devam :