WhatsApp Mesaj Gitmeme Sorunu

Bu konuyu okuyanlar

seyhmusaykut

Öğrenci
Katılım
2 Temmuz 2020
Mesajlar
25
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
22
Hocam kolay gelsin öncelikle. Bir Hocamızın telefonunda mesaj atmaya çalışıyoruz gruplarda ama bizlere ondan mesaj gelmiyor. Gruplardan çıkıp ekledik olmadı. Whatsapp hesabını sildik olmadı. Whatsapp güncel olmasına rağmen bu sorunla karşı karşıyayız. WhatsApp Web'tende aynı sorun ile karşı karşıyayız. Bu konu hakkında yardımcı olur musunuz rica etsem.
 

Laufeyson

Müdavim
Katılım
19 Temmuz 2020
Mesajlar
10,870
Reaksiyon puanı
13,075
Puanları
113
Hocam yok bütün gruplarda böyle. Normalden yazdığımızda mesajlar birbirimize gidip geliyor. Sadece bende değil grup içindeki bütün herkeste attığı mesaj gelmiyor ve görünmüyor.
Çok ilginç. Uçtan uça şifrelemeyle vs alakası yok o zaman.
Grupta sadece yöneticilerin mesaj gönderme yetkisi olabilir.
 

seyhmusaykut

Öğrenci
Katılım
2 Temmuz 2020
Mesajlar
25
Reaksiyon puanı
2
Puanları
3
Yaş
22
Çok ilginç. Uçtan uça şifrelemeyle vs alakası yok o zaman.
Grupta sadece yöneticilerin mesaj gönderme yetkisi olabilir.
Oda açık Hocam ona rağmen böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım. Elimden geldikçe yardım ettim. Ama yok bir çözüm bulamadım.
 

Laufeyson

Müdavim
Katılım
19 Temmuz 2020
Mesajlar
10,870
Reaksiyon puanı
13,075
Puanları
113
RZSANAT İzmir Karşıyaka Müzik Kursu


Hizmetlerimiz
Yüksek düzeyde motivasyonlu öğretmenlerle, ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize uyacak şekilde birçok seviyede çok çeşitli yarı zamanlı, akşam ve hafta sonu olmak üzere , birebir müzik kursları sunuyoruz. Çeşitli enstrümanları ( Bateri, Elektro Gitar, Akustik Gitar, Klasik Gitar, Bas Gitar, Piyano, Keman, Klarnet, Yan Flüt, Perküsyon ) çalmayı öğrenebilir veya becerilerinizi daha da geliştirebilirsiniz. Profesyonel olarak donatılmış müzik teknolojisi stüdyomuzda ses kayıt , kanal kayıt, mixing ve mastering, demo ve aranje imkanı sunmaktayız. Kendi şarkılarınızı öğrenin veya geliştirin ve çalışın.
( WhatsApp : 05435058736 )


Neden Biz?


2015 yılından itibaren RZ Sanat olarak yola çıktık 15 yılı aşkın süredir edindiğimiz müzik tecrübemizi RZ Sanat adı altında sizlerle paylaşmak ve aktarmak istedik . Kendinizi rahat ve güvende hissedeceğiniz bir ortamda birebir derslerle, hem eğlenip hem öğretip ve öğrenerek ; her öğrenci için kendi alanında ücretsiz kayıt yapma imkanı sunuyor ve profesyonel hayatına katkıda bulunmayı amaç olarak görüyoruz. Ücretsiz tanıtım derslerimiz , kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir ortamımız ve 24 saat size destek olabilecek eğitmenlerimiz ile sizi de bu aileye bekliyoruz.


( WhatsApp : 05435058736 )


RZ SANAT aynı zamanda hayvan haklarını desteklemekte ve sokak hayvanları için gelirinin bir kısmını bağış yapmaktadır. Bu davranışa ortak olmak isterseniz ;


‘’ Müzik bizim evimizde , zili çalmak sizin elinizde… ‘’


Fiyatlarımız ( WhatsApp : 05435058736 )


RZSANAT ücretsiz tanıtım dersleri ile enstrümanınızı, kendinizi, öğretmenleri ve çalışma ortamınızı keşfetmenize yardımcı oluyor.


Kampanyalı kurs fiyatlarımız; aylık 4 saat ücreti 400 TL


( WhatsApp : 05435058736 )


Bu ücrete dahil olan; ders notları, orta ve ileri seviyedeki öğrenciler için demo kaydı, kendilerini dışarıdan dinlemeleri için video ve ses kaydı , doğru enstrüman ve doğru alışveriş için destek ve paylaşım, 24 saat iletişim ve problem çözme, etüt ve ödev çalışmalarına destek olmak vardır.


Mehmet İhsan Zeyrek Sk. No:10/2 Alaybey Karşıyaka/İzmir


WhatsApp : 05435058736
Instagram : rz.sanat06
Website : rzsanat.com


İzmir Elektro Gitar Kursu. Elektro Gitar Kursu İzmir. Özel Elektro Gitar Kursu. Elektro Gitar. Elektro Gitar Dersleri. RZSANAT Elektro Gitar Kursu. İzmir Müzik Stüdyosu , İzmir Kayıt Stüdyosu , İzmir Kanal Kayıt Stüdyosu , İzmir Mix Mastering Stüdyosu , İzmir Aranje ve beste Edit Stüdyosu , İzmir Gitar Kursu , İzmir Bateri Kursu. RZ Sanat İzmir Müzik Stüdyosu , RZ Sanat İzmir Müzik Kursu , RZ Sanat Özel İzmir Gitar Dersi , RZ Sanat İzmir Özel Bateri Dersi , RZ Sanat İzmir Müzik Kursu. Elektro Gitar Dersi. Elektro Gitar Kursu. İzmir Elektro Gitar Dersi. İzmir Elektro Gitar Kursu. En iyi Gitar Kursu İzmir. rzsanat müzik kursu. İzmir Akustik gitar dersleri. İzmir Akustik Gitar Kursu. Özel Akustik gitar kursu İzmir. RZSANAT Akustik Gitar Kursu. Akustik Gitar Kursu İzmir. Klasik Gitar Kursu İzmir Karşıyaka. Gitar ve Bateri dersleri İzmir Karşıyaka. İzmir Karşıyaka Müzik Kursu. RZ Sanat Enstrüman Dersleri İzmir. RZ Sanat Enstrüman Kursları İzmir. İzmir Karşıyaka RZ Sanat Ses Kayıt Stüdyosu. İzmir Karşıyaka Kayıt Stüdyosu. İzmir Karşıyaka Müzik Kursu. İzmir Karşıyaka Bateri Kursu. İzmir Karşıyaka Gitar Kursu. İzmir Karşıyaka Özel Müzik Kursu. İzmir Karşıyaka Özel Gitar Dersi. İzmir Karşıyaka En iyi Gitar Dersleri. İzmir Karşıyaka En Ucuz Müzik Kursu. En uygun Müzik Kursu. Ucuz Gitar Dersi. İzmir Karşıyaka en ucuz gitar kursu. Ucuz gitar kursları rzsanat.com En uygun Bateri dersleri. İzmir Karşıyaka en ucuz Bateri Kursu. Bateri kurs fiyatları İzmir Karşıyaka. Uygun Stüdyo. Ucuz Stüdyo İzmir Karşıyaka. Beste Kayıt Stüdyosu İzmir Karşıyaka. Şarkı Kayıt Stüdyosu İzmir Karşıyaka. rzsanat İzmir Karşıyaka Müzik Kursu. RZSANAT İzmir Karşıyaka Müzik Stüdyosu. RZSANAT İzmir Karşıyaka Gitar Kursu. RZSANAT İzmir Karşıyaka Özel Müzik Kursu. RZSANAT Akustik Gitar Kursu İzmir Karşıyaka. RZSANAT Elektro Gitar Kursu İzmir Karşıyaka. RZSANAT Özel Elektro Gitar Kursu İzmir Karşıyaka. RZSANAT Özel Elektro Gitar Dersi İzmir Karşıyaka. İzmir Karşıyaka Müzik Kursu. İzmir'deki en iyi müzik kursu. İzmir Karşıyaka En iyi Gitar Kursu. İzmir Karşıyaka en ucuz Kurs. Özel müzik kursu. Özel Müzik Kursu İzmir Karşıyaka. Özel Elektro Gitar Dersi İzmir Karşıyaka RZSANAT. Özel Bateri Kursu İzmir Karşıyaka RZSANAT. Özel Gitar Dersi İzmir Karşıyaka RZSANAT. ( WhatsApp : 05435058736 )
Konuyla alakasını anlamadım.
 
Üst