Web tarayıcıları yarıştırdık,sonuç: (?)

Sizce en hızlı web tarayıcı hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    312
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
ben öyle bencmark tan filan anlamam. zor açıldığını bildiğim 2 sitede chrome ve safari 4 denedim. safari 4 gerçekten sayfaları hızlı açıyor. ama safari 4 ü sevmedim. sanırım sekme olayı filan yok.chrome un da şimdilik sadece gelişmeleri takip ediyorum.
chrome iyice gelişene kadar forever firefox :D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Chrome dediğimiz şey zaten Safari temeli üzerine kurulu, sıfırdan yazılarak geliştirilmedi.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Safari değil Firefox üzerine kurulu.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Chrome dediğimiz şey zaten Safari temeli üzerine kurulu, sıfırdan yazılarak geliştirilmedi.
İkisi de dünyanın en büyük şirketlerinden birbirlerini mi taklit edecekler yani. komik olma. ikisi de aynı webkit motorunu kullandıklarından benzetmiş olabilir misin acaba:mrgreen:
Chrom'u hız konusunda göz ardı etmemek gerekir ancak tam bir işlevsellik kazandırılamadı henüz.
chrome bu amaçla yola çıktı zaten hafif hızlı
Opera Kullanıcıları Grubu
lütfen buradan başka yerlerin reklamını yapmayalım

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Haha. :D beyazad verdiğim linki incelersen benim kurucusu olduğum SDN Opera Kullanıcı Grubunun linkidir. Başka bir sitelerin yada yerlerin değil.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Haha. :D beyazad verdiğim linki incelersen benim kurucusu olduğum SDN Opera Kullanıcı Grubunun linkidir. Başka bir sitelerin yada yerlerin değil.
grup olduğunun farkındayım. hatta ben de üyeyim oraya :) ama yine de olmaz.:D

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Firefox "Data" uygulamalarında, Chrome "Graphic" uygulamalarında, İE ise "Rendering" de çok iyi.

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bende mozilla,opera,chrome var.Arlarında en hızlı chrome çalışıyor.Mozilla'ya eklentileri kurunca açılması neredeyse 1 dk sürüyor.Bu arada bilgisayarım 512 RAM.Chrome ise yaklaşık 5sn'de açılıyor.Opera ne çok hızlı ne yavaş. :)

onerism

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en hızlısı chrom ve fox olabilir ama,explorer dan daha güvenlisi yok bu bi gerçek,ayrıca fox da bazı siteler desteklenmiyo

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bence de Chrome. artık söyleye söyleye ağzımda tüy bitti :D

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Herkes bir şeyi bulmuş onda ısrar ediyor.Bunun için bize laf düşmez ama biz doğruyu söyleyelim :)

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Anket yanlış olmuş bence. Bu işin sizcesi bizcesi yok ki. Hızlı hızlıdır, yavaş ie'dir :D

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Türkiyede bilişim sektöründe öncü isimlerden biri olan bir web sitesi, bizzat kendisi araştırmış Firefox 3.5'in testini. Buyrun:

uqakg.jpg

yorum yok. Safariden geriyse chrome'dan hepten geridir. bi eklentisi var diye bu kadar ısrar niye anlamıyorum

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
4 yıldır ie kullanıyordum bi ara ff ye geçtim son 2 aydır ff deyim :D ff daha iyi

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
IE'nin yawaş olduğu doğrudur. Ama en güvenlisidir.
Hangi yönden daha güvenli nette birçok kişi firofox daha güvenlidir der açıklar v.s. bakımından ilk defa İE güvenlidir diyen sizi görüyorum ama İE daha güvenlimi bilmem ama firefox 'un açıklarını daha çabuk ve pratik kapatmamızı sağladığı kesin.
İyi günler dilerim.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
eksiğiyle fazlasıyla kabulüm firefox:D kargadan başka kuş tilkiden başka tarayıcı tanımam

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hangi yönden daha güvenli nette birçok kişi firofox daha güvenlidir der açıklar v.s. bakımından ilk defa İE güvenlidir diyen sizi görüyorum ama İE daha güvenlimi bilmem ama firefox 'un açıklarını daha çabuk ve pratik kapatmamızı sağladığı kesin.
İyi günler dilerim.

açıklarını kapattığından bu kadar sık guncelleniyor. sen IE de ne kadar sıklıkta güncelleme gördun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...