Web tarayıcıları yarıştırdık,sonuç: (?)

Sizce en hızlı web tarayıcı hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    312
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Verdiğimiz oyu değiştirebilme imkanı olsa güzel olurdu 4 yılımı hatta daha fazlasını Mozilla Firefox ile geçirdim artık tamamen Google Chrome kullanıyorum Ankete bakanlar Firefoxdan 1 eksiltip Chromeye eklesin :)
İşte hidayete eren bir kullanıcıdan gerçek bir itiraf,,,teşekkürler EnziM,,,:thumbup:

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
İşte hidayete eren bir kullanıcıdan gerçek bir itiraf,,,teşekkürler EnziM,,,:thumbup:

1 yıldır tarayıcı arıyordum. Firefoxun ram sorunu kasma sorunu her versionda düzeltilecek deniliyor ama düzelmiyor aynı windows gibi oldu her yeni versionu çıkınca süper hızlı süper performanslı deniliyor ama aynı hantallık. Kullanıcılar saf değil neyin hızlı neyin performanslı olduğunu iyi biliyor. Chromeyi ilk çıktığından beri takip ediyordum hep eklenti desteği gelsin tamamen geçerim diyordum Firefox 3.5 gibi rezil bi sürümden sonra eklenti desteğine gerek kalmadan Chromeye geçtim çokta memnunum.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
1 yıldır tarayıcı arıyordum. Firefoxun ram sorunu kasma sorunu her versionda düzeltilecek deniliyor ama düzelmiyor aynı windows gibi oldu her yeni versionu çıkınca süper hızlı süper performanslı deniliyor ama aynı hantallık. Kullanıcılar saf değil neyin hızlı neyin performanslı olduğunu iyi biliyor. Chromeyi ilk çıktığından beri takip ediyordum hep eklenti desteği gelsin tamamen geçerim diyordum Firefox 3.5 gibi rezil bi sürümden sonra eklenti desteğine gerek kalmadan Chromeye geçtim çokta memnunum.

Sadece ihtiyacın olan eklentiler için FF kullanabilirsin. Gerisinde hantal bir tarayıcının ilerisine geçemiyor. Çok abartı bir tarayıcı bana göre. Performansta ve hızda- her zaman söylüyorum -Chrome ve safari'dir. Ben şahsen Firefox'u sadece download helper eklentisi için kullanıyorum. O da beğendiğim video olursa:D
Chrome her an geliştirilme aşamasında. Nightly -yada dev channel- güncellemeleri en fazla 2 haftayı geçmiyor. Hatta bazen haftalık güncelleniyor. Java motoru da güncellemeden nasibini alıyor. Chrome'u çok yakın takip ediyorum. Şu an en güncel sürüm: 3.0.193.0

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence en iyisi Mozilla çok uzun zamandır kullanıyorum önceden opera ve expoler kullandım hiç memnun değildim Mozilladan çok memnunum :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Konuyu okumaya başlamadan önce tarih kontrolü yapmaya alıştırmalıyım kendimi artık... Onca sayfa okudum, sonra birde baktım ki 2009 tarihli... Off offfff!!!!!!!!

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bence konuya kapak koyun bir yıl geçmiş:hammer:

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Sadece ihtiyacın olan eklentiler için FF kullanabilirsin. Gerisinde hantal bir tarayıcının ilerisine geçemiyor. Çok abartı bir tarayıcı bana göre. Performansta ve hızda- her zaman söylüyorum -Chrome ve safari'dir. Ben şahsen Firefox'u sadece download helper eklentisi için kullanıyorum. O da beğendiğim video olursa:D
Chrome her an geliştirilme aşamasında. Nightly -yada dev channel- güncellemeleri en fazla 2 haftayı geçmiyor. Hatta bazen haftalık güncelleniyor. Java motoru da güncellemeden nasibini alıyor. Chrome'u çok yakın takip ediyorum. Şu an en güncel sürüm: 3.0.193.0

Aynı kafadayız. Konu hortlamış gibi olacak ama zaten hortlamış :D Bendede 3 tarayıcı var ie acil durumlar için ff download helper için yoksa chrome dan başkası yalan.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Benim işimi Firefox yeterince görüyor. Fazla hızlı olmayıversin.

:::

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiçbirinden vazgeçmem
hepsinin farklı özellikleri var
en fazla firefox

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Chrome'da eklenti desteği var mı? yok. o zaman dandik tarayıcılardan bir farkı yok.

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
firefox kullanıcısıyım ve bu anket pek doğruları yansıtmıyor gibi:)

Bu bir gerçek chrome firefox a göre hızlı:)Hangi tarayıcı güzel deseydi o zaman firefox forever:)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
firefox kullanıcısıyım ve bu anket pek doğruları yansıtmıyor gibi:)

Bu bir gerçek chrome firefox a göre hızlı:)Hangi tarayıcı güzel deseydi o zaman firefox forever:)

Koyu kısım için ben de sana katılmıyorum :) hız konunda ben de pek bir fark yok :)

Bende konuyu okuyunca, çıkan sonuçlara şaşırmıştım ama, konunun açıldığı tarihi görünce onca sayfayı boşu boşuna okuduğumu anladım...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Firefox 4 bana göre..:)

LiWi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elbette chrome daha iyi bir zararını görmedim şu ana kadar. :)

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şu konu kilitlensin yaw.
2009'da açılmış, yenisi açılsın artık :D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Opera kullanmama rağmen Chore'un üstünlüğünü kabul ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...