WARNING: OS Paged Pool Memory Low Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bt14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bt14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bilgisayarıma Black Mesa oyununu indirdim oyuna girdikten biraz sonra sağ üst köşede WARNING: OS Paged Pool Memory Low yazıyor ve oyundan atıyor bunun bir çaresi yok mu ?

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Ram miktarını öğrenebilir miyim?

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
spintires ve farming simülatör de 2 istiyor fakat sıkıntısız oynuyorum
Oyunla alakalı olabilir belki, ya da işletim sisteminin sürümünü yükseltmen gerekiyordur oynayabilmek için. Yerli kaynakta nihayete ermiş bir durum değil bu o yüzden yabancı kaynaklara gözattım. Steam Community sayfalarında da bu durumu yaşayanlar var Black Mesa değil fakat başka oyunlar Dota mesela... Lakin mantıken baktığın zaman bellek hatası olduğunu anlamak güç değil.

bt14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Oyunla alakalı olabilir belki, ya da işletim sisteminin sürümünü yükseltmen gerekiyordur oynayabilmek için. Yerli kaynakta nihayete ermiş bir durum değil bu o yüzden yabancı kaynaklara gözattım. Steam Community sayfalarında da bu durumu yaşayanlar var Black Mesa değil fakat başka oyunlar Dota mesela... Lakin mantıken baktığın zaman bellek hatası olduğunu anlamak güç değil.
anladım çözüm biraz ram ı yükseltmekte herhalde ama zaten eski pc masrafa gerek yok yakında daha iyi bişey alacağım cevap için teşekkürler

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
steam'den mi indirdin yoksa korsan mı? steam değilse çözüm bulman zor gözüküyor... dosyaları doğrulat...