Warbane: Rising of Darkness

Skelatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlık bulamadım ben açayım dedim. MMORPG tarzında bir oyun. Free2play dergisi client ve kod veriyor yeni başlayanlar için. Rehber de hazırlamış. Ben de o dergide gördüm oyunu. Şimdi yüklüyorum, fikirlerimi buradan tekrar yazarım. Bu da oyuniçi bir video.[video=youtube;BIQc4dey-mw]http://www.youtube.com/watch?v=BIQc4dey-mw[/video]

Skelatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekrar selam :)

Arkadaşlar oyun fena olmamış, en azından bir şans verilmeli diye düşünüyorum. Pvp olayları falan baya keyifli hatta. Özellikle düşük sistemi olan arkadaşlara duyurulur! Bu oyunu deneyin! :)

vermidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de free2play de görmüştüm. başlamaya değer diyorsan yükleyip deneyeyim diyorum.

Skelatu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bence başla. özellikle üst düzey bir sistemin yoksa ve pvp den keyif alıyorsan çok da şansın yok hatta :) şaka bir yana özellikle arena kısmını çok beğendim ben. dergiden çıkan binek koduyla da başlarda sıkıntı yaşamadan hızlıca level atlayabilirsin.

vermidon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
denedim. baya keyifli olmuş, özellikle arena olayları. dergiden bir de mount çıktı lvl kasarken çok rahatlattı o da :)

deschain

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence de güzel oyun ama kimse bilmiyor oyunu. Sadece pvp' sini görmek için bile oynanabilir oyun.