Vücut şampiyonuna koca dayağı!

amidi

Doçent
Reaksiyon puanı
8
653644_detay.jpg

Vücut Geliştirme, Fitness ve Wellness Türkiye şampiyonu, TRT muhabiri Işıl Okan Aktan, 9 yıllık eşi İbrahim Okan’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açıyor.

"Saçımı çekti, yere düştüm. Üstüme oturdu. Direk boynuma..."
Kadına şiddet Türkiye’yi kasıp kavuruyor. Her gün bir kadına şiddet haberi geliyor. Bunlardan sonuncusu Türkiye Kadınlar Vücut Geliştirme Şampiyonu Işıl Okan Aktan’dan geldi. Işıl Hanım’ı o müthiş kasları bile koca dayağından kurtaramadı. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle boşanma davası açtığını söyleyen TRT muhabiri Işıl Okan, bugün açacağı boşanma dvasıyla ilgili VATAN’a şunları söyledi: “Eşim Türkiye şampiyonu olduğum gün bile başarıma ortak olmadı. Arkadaşlarına beni beğenmediğini söylüyormuş. Kadın hiç bir zaman erkeğin önüne geçmeyecek. Kas olarak da geçmeyecek, ruh olarak da, para olarak da. Geçtiği zaman egosunu tatmin edemeyen karakterler bu tarz olaylar yaşatıyor. Arasıra eşim bana tokat atardı, 1-2 sene önce de yapmıştı. Bir hafta spor yapamadım. Kavganın nedeni de şuydu: Eşim bir süredir eve para bırakmıyordu, eşlik görevini yerine getirmiyordu. Eşim kendim için hazırladığım özel sporcu menüleri yemeye başladı. Geçen cumartesi paramın kısıtlı olduğunu, bütçemin ancak kendime yettiğini söyledim. ‘Bu evin kirasını ben veriyorum. İstersem seni s.ktir ederim diyerek saldırdı. Saçımı çekti, yere düştüm. Üstüme oturdu. Direk boynuma vurmaya başladı. 20 kere yumrukladı. Ayağa kalktım. Karşılık vermemi istedi. Kadın ruhu taşıyorum. Aynı yastığa baş koyduğum adama el kaldıramazdım. ‘Kasların var madem onları kullansana’ dedi. Çocuğum yüzünden susmuştum şimdiye kadar.”

Davayı bugün açıyor
Evine giremediğini söyleyen ve kapının anahtarının değiştiğini anlatan Işıl Aktan, “Morluklarım çok şükür geçti. 23-25 Eylül’de Türkiye Şampiyonası dünya seçmeleri var. O yarışmada da kupamı alacağım. Eşim benim en büyük engelimdi. Boşanma ve ceza davası (darp nedeniyle) vekaletini avukatıma verdim pazartesi (bugün) dava açılıyor. Adli tıp raporum da var. Boyundan darbeler aldı. Kick boxla izlediğinden sürekli biliyor. Kafama yumruk yedim, saçım yolundu. Polisi aradığımda bıçakla üzerime geldi. Yüzüm şiştiği için polisi çağırmamamı istedi. Omzumda boynumda hasar var, elmacık kemiğimde ezilmeler, burnumda ödem var.”

Bugün yürüyüş var!
Işıl Aktan ve Şiddet Mağduru Kadınlar için İstiklal’de Yürüyoruz etkinliği pazartesi (bugün)18:00’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleşecek.

habertürk

Kadına şiddetin her türlüsünü kınıyorum...

Maqmar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Vücut şampiyonu olunsada dayak yeniyomuş demek ki :)

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hiç yakışıyormu kadınlara bu vücut Allah aşkına, erkeklere bile yakışmıyor bence çok itici yahu :/
konuya dönücek olyrsakta kadın kocasına saygısından el kaldırmamış kaldırsa bence indirirdi adamı :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Saygıdan değil direkt knockout olmuş, ondan indirememiş bence:D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Boşuna yapmışsın vücudu :D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
İstese bu kadının dövemeyeceği erkek olamaz inanmıyorum:D Bence mahkemede haksız duruma düşmemek , kocanın rızasına gerek olmadan boşanabilmek ve nafaka alabilmek için bilerek dayak yemiştir

elmalisoda

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23
nakavt eder adamın kralı gelse :D tipe baksana.
ama olabilir, ben de küçükken kardeşim bana sataşınca karşılık veremezdim, benden küçük ama vurmazdım işte abla yüreği :D bu kadın da öyle herhalde, bi vursam ölecek, yazık olacak demiştir :D

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Niye dövemeyeceği erkek yokmuş :) hadi Profesyonel KickBoks'cuyu dövsün :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
İstese bu kadının dövemeyeceği erkek olamaz inanmıyorum:D Bence mahkemede haksız duruma düşmemek , kocanın rızasına gerek olmadan boşanabilmek ve nafaka alabilmek için bilerek dayak yemiştir

Büyük konuşmayalım en basitinden Bruce Lee :D Ayrıca kaslı kadın mı olur ya kadın dediğin şöyle balık etli... :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Adam baktı artık bu kadınlıktan çıktı kaslı maslı beton gibi hatun..adamında ihtiyaçları var tabi...,Kurtulamıyorda çareyi dövmekte buldu :D

xxakadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kadının vücüdu iğrenç ötesi..Bööö!.. Bu kadının kocası bu kadınla aynı yatağa girerken ne düşünüyordu acaba?!.. Şimdi kusacam. :(
Neyse kadına da Allah akıl fikir versin. Bari spor yapıyon karete falan öğrenseydin en azında bi işe yarardı sporun..:p

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Haftaiçi kadına şiddete hayır haftasonu olabilir...:D Haftaiçi insanlar çalışıyor haftasonu boş olunca insan bi aktivite arıyor...:D

x_large

Asistan
Reaksiyon puanı
3
fotodaki kocası mı kadın mı :D :D gereksiz bir spor