Vodafone Hakkındaki Soru ve Sorunlarınızı Cevaplıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben eksilerdeyim ve sms yapmak istiyorum kontör yükledimde direk borçlaramı gidicek?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Forumda konusu var vodafonedan yediğim kazık diye ilgilenme ihtimalin varsa sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bi arkadasım bana knt göndericekti fakat tel nomun bi rakamını yanlış solemıs ve göderilen numarada vodafone kayıtlı degil ne yapabılırım acil yardım istıyorum :cursing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba. ben numaramı vodafoneye taşıdım. 500 dakika 5000 sms 1 gb internet paketi yapmak istiyorum fakat mevcut tarifeniz ile birlikte kullanılmamaktadır diye mesaj geldi. yardımcı olur musunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telsim abonesiyim arkadaşımda tlsim abonesiydi ave ya geçti benim hatım tlsime sınırsız tekrar arkadaşımı ararsam ek ücret yazılırmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattımdan mesajı sılmıssem ve hattı baska telefona taktıysam silinmiş mesajlar görulebılır mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hattıma bugün kontor attırdım internet paketine abonelıgım olmadıgı surece 12 tl kesıldı bununla ilgili ne yapabılırım kontoru geri alabılırmıyim :(

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birkaç ay önce vodafone olan numaramı aveaya taşıdım. Hattım faturasızdı hala faturasız. Geçmişe dönük arama kaydına ulaşmak için vodafone müşt. hizmetlerini aradım hattınız şuan vodafone olmadığı için yardımcı olamıyoruz dediler. mart ayında yaptığım bir görüşmeye ulaşmam gerekiyor çok önemli. Nasıl ulaşabilirim o döküme?

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sınırsız Cepnet İnternet paketi ne zaman geri dönecek veya geri dönecek mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1- +1 liralık her yöne hediyelerin bitimine kadar vodafone da bu her yöne nin içinde.
2- Siz siz olun mutlaka ama mutlaka kampanya tarihlerinizi unutmayınız. yoksa yüksek bir faturalarla karşılaşırsınız.
3- +1 liralık ile ilgili her zaman gelen mesajlarla kampanya için gelen mesajları birbirine karıştırmayın...
4- Artık heryerde çekse dahi bundan sonra benim için bitmiştir.
5- Alırsanızda faturalı hat yerine , eski tabirle kontörlü hat almanızı tavsiye ederim. Vodafondan......

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodafone cıhaz kampanyaları hakkında bılgı verırmısınn ornegınn 25 tl faturalı hattım var ıphone almak ıcın ustunene ne kadar vermek zorundayım. 1 tl ye cıhaz kampanyalarından yararlanabılır mıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:vodafone bayısine gidip oygun bir tarife istedim. bana sunulan ayda 35 tl her yöne 500 vodafone sınırsız kanpanyasını beğendim. aylık mesaj tarifiyle beraber ayda 46tl gelecekti göya faturam. her ay 50 üzeri geliyor. bazen 70 geçtiği oluyor. bu soygunculuk değilde nedir. zerre memnun kalmadım. hak yemekten başka birşey değil vodafonenın yaptığı hakkımı helal etmiyorum. yanı anlaycağın kardeş hemen hemen herkes senin durumunda. soyguculuk başka birşey değil.

AçLı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sms Ve Konuşma Paketi Aynı Anda Almak İstiyorum

Yardımcı Olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben şuan vodafoneluyum ama ben başka bir hata mesela aveaya geçtim biraz kullanıp yeni bir vodafone hatı alıp pahalı bir telefon yerine ucuz dokunmatik telefon alabilir miyim öle bir kampanya var mı? vodafonelular için? :helpsmilie:

todorov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim hangi paketlerimin olduğunu nasıl öğrenebilirim

OZET yazıp 7000 a gönderin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben şuan vodafoneluyum ama ben başka bir hata mesela aveaya geçtim biraz kullanıp yeni bir vodafone hatı alıp pahalı bir telefon yerine ucuz dokunmatik telefon alabilir miyim öle bir kampanya var mı? vodafonelular için? :helpsmilie:

Faturalı hat üzerine almak istiyorsanız 6 ay en az vodafone abonesi olmalısınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
devreden tarifede her aymı 35 tl ödemek zorundayız devreden tarifede bir aylığına bu paketi alsak olmazmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaaa ben vodafoneluyum ama numaramı değiştirmek istiyorum sonra da numaramı avea ya taşımak istiyorum böyle bir şey mümkün mü?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle kolay gelsın ben kore malı 5c aldım ve vodafone hattım vardı onu kırdırdım ve cihaza takrım okumadı yayı okuyor ama cekim kuvetinin üstünde küçük çarpı çıkıyor arkadaş dedi tekrar yedek hat çıkart kırdır dedi bende vodafone gittim oda aynısını dedi tamam çıkartıralım dedim bendde onlar çıkarttı verdi ben tekrar kırdırıdım olmadı yenı çekim kuvvetinin üstüde çarpı çıkıyor arkadaiın avea hattını denedim o güzel çekiyorr ne yapmam lazım bilgi verin lütfenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb sms paket yaptım simdi iptal etmek istiyorum ama hangi paket bilmiyorum nasıl iptal edebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodafone bana mesaj attı an az 5 tl veya 12 tl kontor yuklemesenız hatınız kapancak dıye bende sistem uzerınde paket almak ıstıyor normal kontor mu yuklemem lazım yoksa paket yapmam yeterlı mı kapanmaması için ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodafone K3770 vodemim var bunu bilgisayardan çok rahat kullanıyorum peki vodemi bilgisayara bağlayıp wifi olarak kullanma şansım var mı? ( telefona bağlamak istiyorum)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim internet ve sms paketim var sms atabiliyorum internete de gire biliyorum fakat facebooka giremiyorum çok denedim yardım edermisiniz lütfen ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodafone cu arkadaşım ve diğer arkadaşlar.. hepinize selamlarıı iletiyorum.. 15 yıldan fazla oldu cep telefonu kullanıyorum.. inanın bana her operatötü kullandım.. en iyisi vodafone. ben bundan çok eminim... ama bazı konularda yetersiz kalıyor.. malumunuz günümüzde çağımızın gereği olan bir olay var; İNTERNET ve şimde de mobil internet.. internet demek özgürlük demek.. neden biz bu interneti özgürce kullanamıyoruz.. yada çok büyük bedeller ödeyerek biraz kullanabiliyoruz..!? vodafone de sınırsız internet istiyorum fiyat ta 50 lirayı geçmemeli.. bunu yaparsa türkiyede herkes vodefone lu olur.. yanılıyor muyum..? teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:tt1::)mrb bn turkcellden bugün vodofona geçiş yaptım 6 gün içerisinde kullanmaya baslıcam fakat turkceelldeyken msj paketim vardı acaba vodofonada geçtimde hediye internet verirlermi?