Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone Hakkındaki Soru ve Sorunlarınızı Cevaplıyorum
merhabalar ben vodofenunun 19 tl tarifesindenim içinde kontörüm varken bi tanıdıgım kontör yüklemiş bana ama eskisinin süresi bitince o yenisidemi gitmiş oluyor hiç kullanılmadan
vodafone freezone esnek tarife ye geçmek istiyorum fakat bu paketi yapabilmek için vodafone yeni geçmiş olmam mı gerekiyor ben 4 5 senedir vodafoneliyim yapabiliyor muyum lütfen yardımcı olun teşekkürler
Merhaba vodafoneden aldıgın ıphone 6 model cihazım 1.5 ay olmadan titreşim hatası verdi iptal etme şansım varmı bu taahhütü telefonu geri vermek istiyorum
Hattim vodofon annemin tele takmadan önce iyi çekiyordu annemin tele takım sonra kendi telime takım her yerde vodofon cekmiyoo artık evimde iyi çekiyordu şimdi hmbazi yerlerde çekiyor nasıl yapabilir ayarlarını bozuldu
ÇOK ACİL!!!! VODAFONE SİM KARTTAKİ GÖRÜŞÜLEN NUMARALARI AİLEM GÖRMEK İSTİYOR.NUMARALAR LA BERABER MESAJLARI OKUYABİLİRLER Mİ? BİLGİİİ ACİİİİL BENİM Onayım yok!!!! Hattı da benim üstüme yapmamıslar!!!!!!