Vodafone Hakkındaki Soru ve Sorunlarınızı Cevaplıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar ben vodofenunun 19 tl tarifesindenim içinde kontörüm varken bi tanıdıgım kontör yüklemiş bana ama eskisinin süresi bitince o yenisidemi gitmiş oluyor hiç kullanılmadan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eğer bayağıdan beri kontur yüklemiyorsak ve faturasız pakete geçiş yapmak istiyorsak bir sorun olur mu. lütfen sorumu değerlendirin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vodafone freezone esnek tarife ye geçmek istiyorum fakat bu paketi yapabilmek için vodafone yeni geçmiş olmam mı gerekiyor ben 4 5 senedir vodafoneliyim yapabiliyor muyum lütfen yardımcı olun teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya kontor yuklenince direk eksiye mi yani cepavansa mi yoksa paketemi gider

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba vodafoneden aldıgın ıphone 6 model cihazım 1.5 ay olmadan titreşim hatası verdi iptal etme şansım varmı bu taahhütü telefonu geri vermek istiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hattim vodofon annemin tele takmadan önce iyi çekiyordu annemin tele takım sonra kendi telime takım her yerde vodofon cekmiyoo artık evimde iyi çekiyordu şimdi hmbazi yerlerde çekiyor nasıl yapabilir ayarlarını bozuldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ÇOK ACİL!!!! VODAFONE SİM KARTTAKİ GÖRÜŞÜLEN NUMARALARI AİLEM GÖRMEK İSTİYOR.NUMARALAR LA BERABER MESAJLARI OKUYABİLİRLER Mİ? BİLGİİİ ACİİİİL BENİM Onayım yok!!!! Hattı da benim üstüme yapmamıslar!!!!!!

S

Serkanilban49

SDN Okuru
Self serviste ki hediye interneti yenileyemiyorum.dondu kaldi sureside bitmedi ama kullanamiyorum ne yapicam?

1

123dm

SDN Okuru
Merhabalar Vodafone yukle harca kazan kampanyasinda 15 tl harcamaya 1 gb internet veriyolarmis.20 tl yukledim ve 17 tl harcadim.Ancak hediyeyi vermediler.Normalde vermeleri gerekmiyor muydu?