Selamlar arkadaslar. Butceme uygun bi laptop sectim ama iyi mi degil mi pek karar veremedim acikcasi. Bu yuzden de sizlere sormak kararina geldim. Laptopu siber guvenlik icin aliyorum. Bunun disinda CS2 ve Valorant oynuyorum.
Ekonomi farkli hocam. Parayi dusunmeyin.54 bin liraya kesinlikle alınmaz.
O zaman biraz daha koyup bunu alabilirsiniz:Ekonomi farkli hocam. Parayi dusunmeyin.
Bencede bu mantıklı
16 ram bir tik az gibi geldi.
Çok fazla fark yok yani o paraya değmez diye düşünüyorum16 ram bir tik az gibi geldi.
Hocam dedigim gibi ekonomiler farkli.Çok fazla fark yok yani o paraya değmez diye düşünüyorum
Ekonomi bende de farklı da o ekonominin farklılığının devamı için ekonomik mantık gerekir…Herşeyde ekonomi farklı nasıl olsa bitmez deyip davranırsan sorun yaşarsın hiç o farklı ekonomiyi benim gibi TEK başına yönettin mi ? Ben yönetiyorum ticari hayat ekonomik dikkat ister hatta öyle ki kıl kadar dikkat isterHocam dedigim gibi ekonomiler farkli.
Soylediginiz modeli bulamadim bizim sitelerde. Aslinda benim tek sorum alacagim model islerimi gormek icin yeterli olur mu?Ekonomi bende de farklı da o ekonominin farklılığının devamı için ekonomik mantık gerekir…Herşeyde ekonomi farklı nasıl olsa bitmez deyip davranırsan sorun yaşarsın hiç o farklı ekonomiyi benim gibi TEK başına yönettin mi ? Ben yönetiyorum ticari hayat ekonomik dikkat ister hatta öyle ki kıl kadar dikkat ister
Güzel kardeşim her türlü yardımcı olur…Soylediginiz modeli bulamadim bizim sitelerde. Aslinda benim tek sorum alacagim model islerimi gormek icin yeterli olur mu?