ugurhanuslu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 43
aylık cepnet 8tl olan şeyin nekadarkullandığımızı nereden bakarız yani kotamıza. sor ay yazıp 3636 ya gönderiyoduk ama artık yok
Bilindiği üzere bugün itibariyle vodafone her kullanımdan sonra ekrana bilgi mesajı gönderiyor ve ne kadar bakiyemiz kaldığını falan öğrenebiliyoruz ancak, ücretsiz sms haklarımız olsa dahi bunun ekranda belirmesi artık ve günde onlarca kez ekranda belirmesi canımı sıktı biz bunun gelmemesini nasıl engelleriz?
aylık cepnet 8tl olan şeyin nekadarkullandığımızı nereden bakarız yani kotamıza. sor ay yazıp 3636 ya gönderiyoduk ama artık yok
konu için tşkler. keşke müşteri hizmetleride bu kadar anlayışlı olsa. arıyorum 15 dk sonra birkadın cıkıyor merhaba diyor konu hakkında yetkiliye bağlayacağın diyor 20 dk sonra yetkili çıkıyor derdini anlatayım derken telefon kesiliyor. hadi yoğunluğu geçtim de bazı konularda tam bilgi sahibi olamamaları kötü oluyor, nadirde olsa konuya hakim müşteri hizmetleri çıkıyor. aylık cepnet paketi aldım hız düşük olduğu için aylık 5gb aylık pakete yükseltmek istedim. fakat birinci müşteri hizmetli yetkilisi arttırabilirsiniz derken 2. si aboneliğiniz var arttıramazsınız dedi. zaten tam bilgi alamazken kapandışimdi günlük vodamnet paketi aldım 350 mb kadar 7.2 mbps sonra 128kbpsye düşüyor. ben bunu 5800 la kullandığım zaman vodemler kadar etkili olmasada nekadar hıza kadar destekler (3.6 mbps kadar 5800 destekleyeceğini düşünüyorum) birde 3g il ve ilçelerde aynı hızdamı farklı olabiliyor mu? 5gb aylık paketi alma hakkım var mı ? ilginiz için tşkler
konu için tşkler. keşke müşteri hizmetleride bu kadar anlayışlı olsa. arıyorum 15 dk sonra birkadın cıkıyor merhaba diyor konu hakkında yetkiliye bağlayacağın diyor 20 dk sonra yetkili çıkıyor derdini anlatayım derken telefon kesiliyor. hadi yoğunluğu geçtim de bazı konularda tam bilgi sahibi olamamaları kötü oluyor, nadirde olsa konuya hakim müşteri hizmetleri çıkıyor. aylık cepnet paketi aldım hız düşük olduğu için aylık 5gb aylık pakete yükseltmek istedim. fakat birinci müşteri hizmetli yetkilisi arttırabilirsiniz derken 2. si aboneliğiniz var arttıramazsınız dedi. zaten tam bilgi alamazken kapandışimdi günlük vodamnet paketi aldım 350 mb kadar 7.2 mbps sonra 128kbpsye düşüyor. ben bunu 5800 la kullandığım zaman vodemler kadar etkili olmasada nekadar hıza kadar destekler (3.6 mbps kadar 5800 destekleyeceğini düşünüyorum) birde 3g il ve ilçelerde aynı hızdamı farklı olabiliyor mu? 5gb aylık paketi alma hakkım var mı ? ilginiz için tşkler
günlük alınabiliyor aylık cepneti iptal ettirmeden fakat 5gb seçeneği görünmüyor bende yinede fena deil cepnet bi tek video izlemede sorun oluoSMS paketleri gibi paketin biri bitmeden diğeri açılmıyor diye biliyordum ama net bir bilgi almadan cevap yazmak istemedim.
Bugün yaptığım deneme de 1 aylık Cep Net paketini iptal ettim. Paket ay sonunda iptal olacak denildi. Aynı dakika içinde günlük cepnet paketi açtırdım oda aktif oldu.
Bu noktada bir paketi iptal ettirip onun son günü gelmeden başka paket alabiliyorsun. ama sistem hangisi üzerinden işliyor bilmiyorum. Sonuçta bir sistemsel sıkıntı var o noktada.
3G hızı Baz istasyonuna yakınlık, Bölgede bulunan 3G li cihaz sayısı, Kullanım oranı ve indirilen veri, Hava şartları, Bölgeye takılan 3G li baz istasyonu sayısı, Bu baz istasyonların taşıma kapesitesi ile doğru orantılı olarak değişir.
5800 için kaç MBit hız alınır bilemiyorum. Bende aynı telefon var. Aylık cep net sorunsuz bağlanıyorum.
yurt disi vodafone yonune en uygun tarife nedir konturludemi uygun faturalidami faturali hatta uygunsa vergileri ek odemesi vs varmi
ve yurt disi kampanyalari bence cok yetersiz voda grup tam anlami ile kullanilmiyor
yurt disi vodafonlulara bir sms paketi bile yok
cep avantaj seceneklerinde dakika sorgulamasi neden yapilmiyor
ayrica vodafon sitesi kadar geri kalmis bir site gormedim desem yerinde olur mozilla da ornegin cogu servislerine ulasilmaz acaip degisik bir sey acaba bu konuda neden bir calisma yapilmiyor
ben fransa sfr vodafone kullaniyorum
Ayrıca su araya dinlet servısı aylardır kapalı '' Yapılan iyileştirme çalışmaları nedeniyle ArayanaDinlet servisimizde geçici süreyle işlem yapılamamaktadır. '' denılıyor..
Ilerı tarıhler de tekrar aktıf olacak mı ? kı ben sanmıyorum
IPTAL HYMAKSI yazıp 7999 a gönderdikten sonra paket alımı üzerinde 30 gün geçince paketiniz ital olur.
Msn hızmetı sunuyor ama Msn hızmetını gelıstırmeyı tercıh etmıyorvodafon msn hizmeti sunmuyor mu artık samsung e250 desteklıyordu ama yukleyemedım
Msn hızmetı sunuyor ama Msn hızmetını gelıstırmeyı tercıh etmıyor
nedenı de bır cok kısının vodafone msn programını kullanmak yerıne alternatıf yazımları denemesınden dolayı vodafone bu konuda sabıt kalmayı tercıh etmıs..:closedeyes:
Buradan ındırebılırsın uygun olanı secıp
bırde su 3g interneti denemek için kutlama yazıp 3636ya gönderiliyo bir hafta bedava internet diyo hangı ayarlar gereklı bunun ıcın nasıl baglanıcaz
Her Yöne Maksi paket kullandığım halde paketi iptal edemiyorum.
"İptal etmek istediğiniz pakete şu an sahip olmadığınızdan işleminiz gerçekleştirilememiştir" diye bir mesaj cevabı alıyorum :thumbdown:
Çaresini buldum;
IPTAL CEPDOLUSU yazmak gerekiyormuş.yalnız Vodafone bilginin burada detaylı olmaması kötü...
vodafon msn hizmeti sunmuyor mu artık samsung e250 desteklıyordu ama yukleyemedım
Msn hızmetı sunuyor ama Msn hızmetını gelıstırmeyı tercıh etmıyor
nedenı de bır cok kısının vodafone msn programını kullanmak yerıne alternatıf yazımları denemesınden dolayı vodafone bu konuda sabıt kalmayı tercıh etmıs..:closedeyes:
Buradan ındırebılırsın uygun olanı secıp
aylık 8 liralık sınırsız 3g interneti bağlattım. 30gün yani 1 ay kullandıktan sonra 2. aya geçerken ben interneti kullanıyorken bakiyemden henüz 2. ayın 8 lirasını düşürmeden 1. ayın sonunda benden fazladan para aldı sanırım o 2. aya geçiş sırasında kullandığım interneti normal tarifeyle değerlendirmiş ve çok şaşırdım bisürü liramı çaldılar bu yolla...
bırde su 3g interneti denemek için kutlama yazıp 3636ya gönderiliyo bir hafta bedava internet diyo hangı ayarlar gereklı bunun ıcın nasıl baglanıcaz
bilgilendirmeleriniz icin tesekkur ederim.msn indirdim live ayarim yapili ama msne baglanmiyo.normalde vodafonun msnine live ayarla baglaniyordum ucretsiz.bunda gprs ayari soruyor.kontor gidecek mi baglantida
Merhaba, vodafone hat sahibiyim ve tarifem herkezle 150dk. önümüzdeki bir kaç hafta içinde Türkmenistan'a gideceğim acaba oradan Türkiye'yi arayabilirmiyim? arayabiliyorsam acaba ücret durumu nasıl olur?
Teşekkürler.
Vodafone şu Servis Mesajlarını neden kaldırdı...
Eskiden ne güzel gol haberleri ya da önemli haberler telefonumuza gelirdi...
vodafone her yöne 3000 sms paketinde günde en fazla 100 sms mi atılıyor?
ben numara taşımada ilk taşınanlardan biriyimdir heral, vodafonedan çok da memnunum ama şu internet sitesi neden kağnı gibi çalışır, hatta kilitlenip durur (diğer sitelerde bağlantı hızım epey iyi aslında)
Ya şu fatura ödeyemeyince aramaya kapanma olayını 2 aya çıkartamaz mısınız. Faturayı ödeyemiyorum bazen, telefon kapalı kalıyor.
Bunun dışında vodafone' dan gayet memnunum, çevremdeki herkezi de vodafone lu yaptım![]()
evet günde 100 sms gecersen ücretli oluyor
vodafon liveden girmem icin hangi msn programini kullancam onu soruyorum![]()