Vodafone Hakkındaki Soru ve Sorunlarınızı Cevaplıyorum

sinnerxx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar Vodafone hakkındaki Soru ve Sorunlarınızı cevaplamaya çalışacağım. Konu altından yazabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler...:clover:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Kim adına hangi yetkiyle cevaplıyorsun :)

abbad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ozaman cevapla vodafone neden yaylarlarda çekmez de her yerde çeker diye yalan konuşur ?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
vodafone 7333 sms ile kalan bedava mesaj hakkı öğrenmeyi değiştirmiş bi türlü öğrenemedim.değişen numara kaç oldu ve nasıl öğrenebilirim?

sinnerxx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kim adına hangi yetkiyle cevaplıyorsun :)

Kimseden yetki almadım. Size buradan VODAFONE ile ilegili tüm isteklerinizide cevaplayacağım demedim. Sadece sıkıntı yaşayıp Müşteri Hizmetleri aramak istemeyen veya Shop'lardan destek alamayan arkadaşlara yardımcı olmak düşüncesindeyim.

3 yıldır Vodafone içerisinde çalışıyorum, kurumsal ve Bireysel kanallarda çalıştım. Yakın dönemde ise Bölge Müdürlüğüne geçeceğim. Sanırım bu çalışma cevap verme hakkımı doğurmuştur.

+1 ilk cvp bu soruya gelse iyi olur bencede..

Her soruya cevap verilir. Meraklanmayın :)

ozaman cevapla vodafone neden yaylarlarda çekmez de her yerde çeker diye yalan konuşur ?

Türkiyenin %100'ü çekim alanı içerisinde diye bir reklam yapılırsa haklısınız ancak Vodafone günümüz itibariyle %90 gibi bir oranı çekim alanı içine almıştır.

Şurada bir yanlış anlaşılma var.3 Operatörde çekim alanı bilgisi verirken toprak yüz ölçümü ile orantılı olarak vermezler. %99 dediğinde Tüm Türkiye olması gerekir. Verilen değerler Nufusa orandır. Yani yerleşim birimleri ele alınır.

%99 veya %90 kapsama alanı yerleşim birimlerini baz alarak verilen bir rakamdır. Yaylalarda, dağ evlerinde vb. yerlerde çekmeme gibi bir ihtimal her zaman olacaktır.

vodafone 7333 sms ile kalan bedava mesaj hakkı öğrenmeyi değiştirmiş bi türlü öğrenemedim.değişen numara kaç oldu ve nasıl öğrenebilirim?

7333 kalktı.
Bakiye öğrenmek için BAKIYE CEPDOLUSU yazıp 7999 a göndermeniz gerek.
Paketi iptal etmek içinde IPTAL CEPDOLUSU yazıp 7999 a göndermeniz gerek.

Ayrıca yeni paketler geldi onlarıda bir inceleyin isterseniz.
her yöne 50 sms 3 tl, her yöne 500 sms 6 tl, vodafone içi 5000 sms 6 tl ve her yone 500 vodafone içi 5000 sms 9 tl. Bu paketlerde çıktı aylık bazda.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
7333 kalktı.
Bakiye öğrenmek için BAKIYE CEPDOLUSU yazıp 7999 a göndermeniz gerek.
Paketi iptal etmek içinde IPTAL CEPDOLUSU yazıp 7999 a göndermeniz gerek.

Ayrıca yeni paketler geldi onlarıda bir inceleyin isterseniz.
her yöne 50 sms 3 tl, her yöne 500 sms 6 tl, vodafone içi 5000 sms 6 tl ve her yone 500 vodafone içi 5000 sms 9 tl. Bu paketlerde çıktı aylık bazda.
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
her yöne 50 sms'e nasıl geçiş yapabilirim acaba ? kullandığım paket her yone 500 vodafone içi 5000 sms 9 tl olan.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Vodafone, tcell, avea gibi bilişim merkezleri benim her zaman çalışmak istediğim kurumlar. Genelde gençleri aldıklarını biliyorum ve bu yaz tatilini boş geçirmemek için çalışmak istiyorum tecrübem falan yok. Şansım olabilir mi?

sinnerxx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
her yöne 50 sms'e nasıl geçiş yapabilirim acaba ? kullandığım paket her yone 500 vodafone içi 5000 sms 9 tl olan.

IPTAL HYMAKSI yazıp 7999 a gönderdikten sonra paket alımı üzerinde 30 gün geçince paketiniz ital olur.

Sonra HYMINI yazıp 7999 a göndermeniz gerek.

Paket aylık olduğu için ücret alındıktan sonra 1 ay kullanırsınız. O sebeple paketin son günlerinde iptal edip yeni paketi alın...

Paket süresi ne zaman dolacak Müşteri Hizmetleri yada Vodafone shop kanalıyla alabilirsiniz.

Vodafone, tcell, avea gibi bilişim merkezleri benim her zaman çalışmak istediğim kurumlar. Genelde gençleri aldıklarını biliyorum ve bu yaz tatilini boş geçirmemek için çalışmak istiyorum tecrübem falan yok. Şansım olabilir mi?

Bu aşama senin şansına bağlı. Operatörlerin Shop, İletişim Merkezi gibi kanallarını dolaş. Fazla ücret talep etme. alan olacaktır.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Teşekkürler öneri için, zaten para için değil 21 yıllık boş hayatıma son verip aileme biraz da olsa katkı sağlamak istiyorum. Dediğini deneyeceğim :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
IPTAL HYMAKSI yazıp 7999 a gönderdikten sonra paket alımı üzerinde 30 gün geçince paketiniz ital olur.

Sonra HYMINI yazıp 7999 a göndermeniz gerek.

Paket aylık olduğu için ücret alındıktan sonra 1 ay kullanırsınız. O sebeple paketin son günlerinde iptal edip yeni paketi alın...

Paket süresi ne zaman dolacak Müşteri Hizmetleri yada Vodafone shop kanalıyla alabilirsiniz.
Teşekkür ederim...

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Yurtdışı tarifeleri hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?

Not: Görüşmeler farklı bir operatör ile yapılacaktır.

ARAP65

Asistan
Reaksiyon puanı
0
slm. benim orta ölçekli bir işletmem var turkcelle ait 10 adet hattım var. vodafoneye geçmeyi düşünüyorum. şu an itibariyle güzel ve cazip geçiş kampanyaları varmı?

esmer_38_tc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belkı faydası olur mahkemeye gitmeden önce sorunuma;iyigunler ben kamu 30 tarıfesıne gecen ayaın başlarında gectım bana 10gun ıcınde fatura kesılmış haberım yok vede bana 10 gun oldugu ıcın 300 dk bedavamı ona gore orantılayıp vermışler.bana aldıgım şube de faturakseım tarıhıyle veya boyle dk kesıntım olacak bışı demdıler bana gelen fatura 130 tl dir.Ve musterı hızmetlerıyle konusuyorum halledecgız sıze donecedız dedıler 06.05.2010 tarıhınden berıdır gorusuyorum bana hala bı haber vermedıler .2 faturayıda kesmeye hazırlanıyorlar gecen sordum 300 dk bedavanız gorunuyor dedıler ama sunada kesılmemış faturam 70 tl dır vede bu aya budurumlardan dolayaı 130 tl yı gorunce kullanmadım nerdeyse acıl durumlar harıç nettende baktım benım hedıye surlerım bıtmeden fıyatlandırma yapmışlar.lafın kısası yaklasık 2 aydır magdurum ama yardım eden fılan yok dun 1 saat telefonun basındaydım o igrenc müziklerını ve makınanın ozurlerını cektım.130 tl odemdıgım ıcın suan hattıda kullanamıyorum nasıl bi iştır anlamadım

fizikci

Doçent
Reaksiyon puanı
12
arkadaş ne güzel yardımcı olmak istiyor cep özgür tarifesi hakında bilgi almak istiyorum şimdiden teşekürler

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ben de vodem fiyatını öğrenmek istiyorum, sitesinde göremedim
kampanya vs istemiyorum
reklamlarda söylendiği gibi işime lazım olduğunda saatlik ya da günlük parasını ödeyip internete girmek istiyorum...

sinnerxx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Kazakistan. O ülkenin yerel operatörü ile.

Cep Avantaj tarifelerinden birine geçerseniz Kazakistan'daki sabit hatları Her yöne verilen ücretsiz dakikalar ile Ücretsiz olarak arayabilirsiniz.

Kazakistandaki Mobil Operatörleri arayabilmek için DÜNYA KÜÇÜK paketini öneririm.

Faturalı da : 3.62 TL ek bir sabit ücret ödeyerek dakikası 35 kuruştan arama yapabilirsiniz.

Ön Ödemelide : Ayda 30 TL üzeri bakiye yüklemek şartıyla dakikası 80 Kuruştan görüşme yapabilirsiniz.

slm. benim orta ölçekli bir işletmem var turkcelle ait 10 adet hattım var. vodafoneye geçmeyi düşünüyorum. şu an itibariyle güzel ve cazip geçiş kampanyaları varmı?

Hocam bu konuda buradan cevap vermem sizin açınızdan pek kazançlı olmaz. Yakınınızda bulunan bir kurumsal temsilciyle irtibata geçerseniz hem size kampanyalardan bahsederler, hemde geçişlerden doğan hediye gibi ekstraları sunarlar.

Kurumsal işlemler oldukça teferruatlı ve müşteri memnuniyetinin zor ve aynı zamanda önemli olduğu bir durumdur. Buradan vereceğim bilgiler ile size gelip bilgi verecek olan kurumsal ekibin bilgileri çok farklı olacaktır.

Şehir bilginizi verebilirseniz size bir Kurumsal Temsilci yönlendirebilirim.

belkı faydası olur mahkemeye gitmeden önce sorunuma;iyigunler ben kamu 30 tarıfesıne gecen ayaın başlarında gectım bana 10gun ıcınde fatura kesılmış haberım yok vede bana 10 gun oldugu ıcın 300 dk bedavamı ona gore orantılayıp vermışler.bana aldıgım şube de faturakseım tarıhıyle veya boyle dk kesıntım olacak bışı demdıler bana gelen fatura 130 tl dir.Ve musterı hızmetlerıyle konusuyorum halledecgız sıze donecedız dedıler 06.05.2010 tarıhınden berıdır gorusuyorum bana hala bı haber vermedıler .2 faturayıda kesmeye hazırlanıyorlar gecen sordum 300 dk bedavanız gorunuyor dedıler ama sunada kesılmemış faturam 70 tl dır vede bu aya budurumlardan dolayaı 130 tl yı gorunce kullanmadım nerdeyse acıl durumlar harıç nettende baktım benım hedıye surlerım bıtmeden fıyatlandırma yapmışlar.lafın kısası yaklasık 2 aydır magdurum ama yardım eden fılan yok dun 1 saat telefonun basındaydım o igrenc müziklerını ve makınanın ozurlerını cektım.130 tl odemdıgım ıcın suan hattıda kullanamıyorum nasıl bi iştır anlamadım

Sizin iş biraz karışık. normalde ilk ay hattın açıldığı gün ile hesap kesimi arasında olan gün ücretlendirilir ve ücretlendirilen güne göre hediye dakikalar sunulur.

Ortalama 10 gün demişsiniz o durumda size gelecek olan fatura 10 - 15 TL civarında olmalı ve verilen dakikada 100 dakika civarındadır.

Siz bunu geçtiyseniz faturanın yüksek gelmesi muhtemel. Konuyla ilgili size bilgi veren Vodafone Shop sorumlu olup, Size %80 ve %100 oranında bakiyenizi kullandınız mesajlarından sonra kullanmaya devam etmiş olmanızda sizin talihsizliğiniz.

Konu hakkında Vodafone imtiyaz göstererek indirim yada hediye verebilir ancak konu hakkında yapacağınız suç duyurusunda pek sonuç alamazsınız. çünkü konu hakkında verilen bütün meterayellerde bu bilgi mevcut. çalışanların size bu bilgiyi vermediklerini ise ispatlamanız oldukça zor.

Kısacası şeçim size ait ancak Vodafone kanadından gelecek teklifi bekleyin bence. Aksi durumda bir sonuç alamamanız muhtemel. + 130 TL yi ödemediğiniz için ekstradan faizlede karşılacaksınız...

arkadaş ne güzel yardımcı olmak istiyor cep özgür tarifesi hakında bilgi almak istiyorum şimdiden teşekürler

Cep Özgür tarifesi aylık 30 TL üzeri yüklemelerde avantajı bol olan bir tarife.
30 l yükleme yaparsanız Vodafone iki 40 kuruşa limitsiz görüşebilir diğer yönleri 5 dakikası 40 kuruşa arayabilirsiniz. (40 kuruşa limitsiz görüşmede 60 dakikadan sonrasında kesilmeler yapılabilmektedir. Bu TK tarafından verilen bir haktır.)

İlk SMS den sonra gün içerisinde 100 adet ücretsiz SMS gönderme hakkınız olur. Her yöne.

Geçişlerden doğan 600 Dk hediyeyi kullanabilir, Ücretsiz Facebook kullanabilirsiniz. 15 Hazirana kadar olan yeni kampanya ile Cep özgürlü yeni bir hat alır yada diğer oeratörden Cep özgür e geçerseniz ilk 30 TL yüklemenize 180 Dakika hediye veriyor.

Son olarak 30 L yüklenince gelen 30 TL hediye bakiyede cabası :)

ben de vodem fiyatını öğrenmek istiyorum, sitesinde göremedim
kampanya vs istemiyorum
reklamlarda söylendiği gibi işime lazım olduğunda saatlik ya da günlük parasını ödeyip internete girmek istiyorum...

Şuan 99 TL Kontörlü Mobil Modemler + 1 GB internet hediyesiyle.
İnternet istemiyor ve paket alacam modemi ucuza almak istiyorum diyorsanız şu linkten satış yapıyoruz. alı yapabilirsiniz.

http://www.sanalpazar.com/item_deta...il-Modem-Sifir--Kutulu-E160E&auction_id=92715

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Vodafone'yi hiç sevmiyorum. Özellikle İnternet konusunda bedava dediği ve üstüne Notebook verdiği kampanyasında bile yaptığı sözleşme ile Notebook fiyatının 2 katını alan bir firma nasıl sevilebilir?
İnsanları kandırmaktan başka bir şey değil.
Sadece mesaj kampanyaları ile milletin gözünü boyuyan ve bunun parasını kat kat alan bir firmadan bahsediyoruz.

Sadece Vodafone değil Türkiye'deki operatörlerin çoğu böyle.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba. Ben yaklaşık 5-6 aydır Vodafone 3G kullanıcısıyım. 18 aylık sözleşme imzaladım. Fakat bunun kapatılamayacağı (!) konusunda hiç birşey söylemediler. Ben sürekli 100 lira fatura ödüyorum. Kapattırmamın mümkün olmadığını (kalan ayların ücretini yatırdığımda mümkün olduğunu) söylediler. Kapattırmadan günlük 5 MB vb bir tarifeye geçmem mümkün müdür?

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Vodafone'yi hiç sevmiyorum. Özellikle İnternet konusunda bedava dediği ve üstüne Notebook verdiği kampanyasında bile yaptığı sözleşme ile Notebook fiyatının 2 katını alan bir firma nasıl sevilebilir?
Sadece mesaj kampanyaları ile milletin gözünü boyuyan ve bunun parasını kat kat alan bir firmadan bahsediyoruz.

Merhaba. Ben yaklaşık 5-6 aydır Vodafone 3G kullanıcısıyım. 18 aylık sözleşme imzaladım. Fakat bunun kapatılamayacağı (!) konusunda hiç birşey söylemediler. Ben sürekli 100 lira fatura ödüyorum. Kapattırmamın mümkün olmadığını (kalan ayların ücretini yatırdığımda mümkün olduğunu) söylediler. Kapattırmadan günlük 5 MB vb bir tarifeye geçmem mümkün müdür?

:D:D

sinnerxx

Asistan
Reaksiyon puanı
8

Hocam kimse kimseye bedavadan Notebook, İnternet, Telefon, Modem dağıtmaz. Bu ülkemizde de bu şekilde dünyada da.

Size verilen bir hizmet varsa bunun elbetteki karşılığı alınacaktır. Çünkü 1-2 kişinin çalıştığı bir firma değil, binlerce kişiye ekmek veren bir firma. Ve Global bir firma.

Sanırım Acer Notebook kampanyasından bahsediyorsunuz. Bu ürünün ve diğer ürünün kampanyalarında biz daime müşteriye büyük kazanç beklemeyin bilgisi veririz. Teknosa kampanyasında bile kazancınız 280 TL oluyor.

Bu kampanyaların tek avantajı kredi kartına bindirmeden, ekstradan ürün alabilmiş olmak. Aydan aya ödemek. İhtiyacı olanlar için güzel bir fırsat ama karlı mı hayır değil.

1 Gb internetle 24 aylık sözleşmede Acer 1416 TL oluyor. 1 GB internet normalde 30 TL. 720 TL internete 696 TL Acer Notebook a ödemiş oluyorsunuz. Yani tek yaptığınız taksitlendirmiş olmak.

Mesaj kampanyasında size katılmıyorum. Vodafone tarafından sunulan SMS kampanyaları şuan ülkemizdeki en avantajlı SMS kampanyalarıdır. Kimse kusura bakmasın.

Sözleşme imzalamk demek imzaladığınız müddetçe o ürünü kullanacağını, düzenli olarak ödeme yapacağınızı ve o süre içerisinde iptal ettirmeyeceğinizi kabul etmek ve bunu resmi olarak belgelemektir.

Verilen cihazda belirtilen internet paketini değiştiremezsiniz. Yani 1 GB aldıysanız 1 GB, 5 Gb aldıysanız 5 Gb kullanmak durumundasınız 18 ay boyunca.

Paketiniz 1 Gb ise onu 5 GB seviyesine taşıma imkanınız var ancak 5 GB olan paketi düşüremezsiniz. Yani yükselme var ama düşme yok.

Sizin yapabileceğiniz en iyi şey, ay içerisinde kota dolunca kullanmamak, yada TTnet gibi yüklenmemek.

3G yi yanlış anladığımız çok ortada. 3G internet ihtiyacınızı gidermek içindir. Devamlı internet kullanıcıları için uygun değildir.

Kısa süreli, acil işlerinde. Ev dışında mail vb. işlemlerde kullanılmak için idealdir. Aksi durumda kazıktır.

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aşadakilerden 7 tane soru esasları yazın.

Soru 1: Cep Özgür (Ne İstersen İste Benden Vodafone)
Soru 2: Cep Özgür (Vodafone live! dan dilediğin 100 şarkı hediye)
Soru 3: Cep Özgür (3 ay boyunca her ay 20 TL yükle Aylık 600 TL hediye ile Vodafone'lularla bol bol konuş)
Soru 4: Cep Özgür (Artık telefonundan hiçbir şey silme 2 GB hafıza kartı hediye)
Soru 5: Cep Özgür ( Vodafone'lularla SMS yağdır. 3 ay boyunca 1.000 Vodafone içi SMS hediye)
Soru 6: Cep Özgür (Facebook ve Vodafone Messenger ücretsiz)
Soru 7: Cep Özgür (Athena'dan 3 şarkı tüm Cep Özgür'lülere ücretsiz)

http://www.cepozgur.com/

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Ben kimseye kin tutmam.. ancak haksız yere kazanç sağlayanlara da tahammül edemem.
Siz zaten kampanyayı yayımlamadan cevabınızıda hazırlamışsınız.
Boş yere birbirimizi kandırmayalım.
Şimdi bu @malibumali arkadaşımız belki veya bir başkası maddi sıkıntıya düştüyse ve bunu ödüyemez duruma düşmüşse zorla haciz yoluylamı alıcaksınız o parayı ?

Hangi hukuk, hangi ahlak buna müsade eder.?

sinnerxx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Aşadakilerden 7 tane soru esasları yazın.

Soru 1: Cep Özgür (Ne İstersen İste Benden Vodafone)
Soru 2: Cep Özgür (Vodafone live! dan dilediğin 100 şarkı hediye)
Soru 3: Cep Özgür (3 ay boyunca her ay 20 TL yükle Aylık 600 TL hediye ile Vodafone'lularla bol bol konuş)
Soru 4: Cep Özgür (Artık telefonundan hiçbir şey silme 2 GB hafıza kartı hediye)
Soru 5: Cep Özgür ( Vodafone'lularla SMS yağdır. 3 ay boyunca 1.000 Vodafone içi SMS hediye)
Soru 6: Cep Özgür (Facebook ve Vodafone Messenger ücretsiz)
Soru 7: Cep Özgür (Athena'dan 3 şarkı tüm Cep Özgür'lülere ücretsiz)

http://www.cepozgur.com/

Soru 1: Cep Özgür (Ne İstersen İste Benden Vodafone) Bu soruyu anlamadım neyini açıklayayım. Daha doğrusu bir soru göremedim ortada.

Soru 2: Cep Özgür (Vodafone live! dan dilediğin 100 şarkı hediye) Vodafone Live üzerinden indirebileceğiniz 100 adet ücretsiz şarkı hakkınız var.

Soru 3: Cep Özgür (3 ay boyunca her ay 20 TL yükle Aylık 600 TL hediye ile Vodafone'lularla bol bol konuş) Diğer opearötrden geçerseniz ilk 6 ay ayda 20 ve üzeri yüklemelerde 100 dakika toplamada 600 dakika hediye

Soru 4: Cep Özgür (Artık telefonundan hiçbir şey silme 2 GB hafıza kartı hediye) Bir cihaz kampanyasına bağlı olarak gelmektedir. Şuan 3 cihaz kampanyası var hangisini soruyorsunuz bilmiyorum.

Soru 5: Cep Özgür ( Vodafone'lularla SMS yağdır. 3 ay boyunca 1.000 Vodafone içi SMS hediye) Bir cihaz kampanyasına bağlı olarak gelmektedir. Şuan 3 cihaz kampanyası var hangisini soruyorsunuz bilmiyorum.

Soru 6: Cep Özgür (Facebook ve Vodafone Messenger ücretsiz) Vodafone Live üzerinden Facebook ve MSn ücretsiz

Soru 7: Cep Özgür (Athena'dan 3 şarkı tüm Cep Özgür'lülere ücretsiz) Vodafone Live üzerinden Athena'nın son albümünden 3 ücretsiz şarkı indirme hakkın var...

Açık konuşayım j-hocam sırf sormuş olmak için veya başkalarını uğraştırmak için soru sormayın.

Belli ki soru sormak için epey araştırma yapmışsın ve araştırırken cevaplarınıda öğrenmişsin.

Burada gerçekten bir yardıma ihtiyacı olana yardım etmek için çabalıyorum egolarınızı tatmin etmek için veya açık aramak için boşuna zaman harcamayın.

Ben kimseye kin tutmam.. ancak haksız yere kazanç sağlayanlara da tahammül edemem.
Siz zaten kampanyayı yayımlamadan cevabınızıda hazırlamışsınız.
Boş yere birbirimizi kandırmayalım.
Şimdi bu @malibumali arkadaşımız belki veya bir başkası maddi sıkıntıya düştüyse ve bunu ödüyemez duruma düşmüşse zorla haciz yoluylamı alıcaksınız o parayı ?

Hangi hukuk, hangi ahlak buna müsade eder.?

İmzalanan sözleşmenin esasları neyi gerektirirse odur. Burada muhatap ben değilim. Ben sadece sorulara cevap veriyorum. Kişiler kendi imzalarından sorumludurlar. Bu bir gerçek.

Gerçeği isterseniz evet söyleyeyim Ödenmeye faturalar 4. aydan itibaren Hukuk Departmanına aktarılır. 6. aydan sonra hakkınızda Avukat üzerinden takip başlatılır.

Kimse kimseden haksız kazanç sağlayacak değil. Vodafone büyük bir firma ve 1-2 kişiden 50 - 100 tl fazla kazanarak yaşamaz. Evet arasıra sorun olabilir, sistemsel problem olabilir, shop veya size satış yapanların yetersiz bilgilendirmesi olabilir.

Arkadaş 3 aydır kullanıyormuş ve 18 ay sözleşme imzalamış. Sözleşme imzalarken acaba hiç sormamışmı bu kaç ay, ben çıkmak istersem çıkabilirmiyim vs. Kabul edelim artık Türk Milleti olarak bu tar konularda çok vurdumduymazız taki kapımıza borç kağıdı gelene kadar.

Kaldı ki arkadaş limit aşımı yapıyorsa bu benim, vodafone nin veya başkasının suçu değil ki. Belirlenen limite sadık kalmadığında ekstra ücret geleceği bilinen bir gerçek.

Ve son konu arkadaş başka bir firmadan almış olsa 3G modemi üzgünüm ama ilk ay 100 değil 1000 TL öderdi. Fatura Stop olmasa o fatura kimbilir nerelere çıkardı :):)

october

Asistan
Reaksiyon puanı
1
* Telefonda operatör ismi neden hala Telsim olarak görünüyor ?
* GPRS-Edge neden sürekli kopuyor ?

sinnerxx

Asistan
Reaksiyon puanı
8
* Telefonda operatör ismi neden hala Telsim olarak görünüyor ?
* GPRS-Edge neden sürekli kopuyor ?

Öncelikle sim kartınız halen eskiyse TELSİM yazabilir.

GPRS-Edge kopukluğunun birçok nedeni olabilir.
Bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonunda sıkıntı veya aşırı yüklenme olabilir, sim kartınızda problem olabilir, telefon kaynaklı bir sorun olabilir.

Sim Kart eski ise bir Vodafone Shop üzerinden kartınızı yeni 64 Bitlik kartla değiştirebilirsiniz. Sonrasında sıkıntı devam ederse başka bir telefonda deneyin. Olmadı Vodafone Müşteri Hizmetlerinden kayıt bırakıp Baz istasyonuyla ilgili bir yenileme isteyebilirsiniz.

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Öncelikle sim kartınız halen eskiyse TELSİM yazabilir.

GPRS-Edge kopukluğunun birçok nedeni olabilir.
Bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonunda sıkıntı veya aşırı yüklenme olabilir, sim kartınızda problem olabilir, telefon kaynaklı bir sorun olabilir.

Sim Kart eski ise bir Vodafone Shop üzerinden kartınızı yeni 64 Bitlik kartla değiştirebilirsiniz. Sonrasında sıkıntı devam ederse başka bir telefonda deneyin. Olmadı Vodafone Müşteri Hizmetlerinden kayıt bırakıp Baz istasyonuyla ilgili bir yenileme isteyebilirsiniz.

Sim kart eski veya yeni olsa bile yeni telefonlarda vodafone yazıyor ama eski telefonlarda telsim yazıyor.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Paketiniz 1 Gb ise onu 5 GB seviyesine taşıma imkanınız var ancak 5 GB olan paketi düşüremezsiniz. Yani yükselme var ama düşme yok.

Ama bu hiç adil değil! :hammer:

---------- saat 02:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 02:35 eklenmişti ----------

Soru 1: Cep Özgür (Ne İstersen İste Benden Vodafone) Bu soruyu anlamadım neyini açıklayayım. Daha doğrusu bir soru göremedim ortada.

Soru 2: Cep Özgür (Vodafone live! dan dilediğin 100 şarkı hediye) Vodafone Live üzerinden indirebileceğiniz 100 adet ücretsiz şarkı hakkınız var.

Soru 3: Cep Özgür (3 ay boyunca her ay 20 TL yükle Aylık 600 TL hediye ile Vodafone'lularla bol bol konuş) Diğer opearötrden geçerseniz ilk 6 ay ayda 20 ve üzeri yüklemelerde 100 dakika toplamada 600 dakika hediye

Soru 4: Cep Özgür (Artık telefonundan hiçbir şey silme 2 GB hafıza kartı hediye) Bir cihaz kampanyasına bağlı olarak gelmektedir. Şuan 3 cihaz kampanyası var hangisini soruyorsunuz bilmiyorum.

Soru 5: Cep Özgür ( Vodafone'lularla SMS yağdır. 3 ay boyunca 1.000 Vodafone içi SMS hediye) Bir cihaz kampanyasına bağlı olarak gelmektedir. Şuan 3 cihaz kampanyası var hangisini soruyorsunuz bilmiyorum.

Soru 6: Cep Özgür (Facebook ve Vodafone Messenger ücretsiz) Vodafone Live üzerinden Facebook ve MSn ücretsiz

Soru 7: Cep Özgür (Athena'dan 3 şarkı tüm Cep Özgür'lülere ücretsiz) Vodafone Live üzerinden Athena'nın son albümünden 3 ücretsiz şarkı indirme hakkın var...

Açık konuşayım j-hocam sırf sormuş olmak için veya başkalarını uğraştırmak için soru sormayın.

Belli ki soru sormak için epey araştırma yapmışsın ve araştırırken cevaplarınıda öğrenmişsin.

Burada gerçekten bir yardıma ihtiyacı olana yardım etmek için çabalıyorum egolarınızı tatmin etmek için veya açık aramak için boşuna zaman harcamayın.

İmzalanan sözleşmenin esasları neyi gerektirirse odur. Burada muhatap ben değilim. Ben sadece sorulara cevap veriyorum. Kişiler kendi imzalarından sorumludurlar. Bu bir gerçek.

Gerçeği isterseniz evet söyleyeyim Ödenmeye faturalar 4. aydan itibaren Hukuk Departmanına aktarılır. 6. aydan sonra hakkınızda Avukat üzerinden takip başlatılır.

Kimse kimseden haksız kazanç sağlayacak değil. Vodafone büyük bir firma ve 1-2 kişiden 50 - 100 tl fazla kazanarak yaşamaz. Evet arasıra sorun olabilir, sistemsel problem olabilir, shop veya size satış yapanların yetersiz bilgilendirmesi olabilir.

Arkadaş 3 aydır kullanıyormuş ve 18 ay sözleşme imzalamış. Sözleşme imzalarken acaba hiç sormamışmı bu kaç ay, ben çıkmak istersem çıkabilirmiyim vs. Kabul edelim artık Türk Milleti olarak bu tar konularda çok vurdumduymazız taki kapımıza borç kağıdı gelene kadar.

Kaldı ki arkadaş limit aşımı yapıyorsa bu benim, vodafone nin veya başkasının suçu değil ki. Belirlenen limite sadık kalmadığında ekstra ücret geleceği bilinen bir gerçek.

Ve son konu arkadaş başka bir firmadan almış olsa 3G modemi üzgünüm ama ilk ay 100 değil 1000 TL öderdi. Fatura Stop olmasa o fatura kimbilir nerelere çıkardı :):)

Olan oldu ve babam aradı zaten Vodafone müşteri hizmetlerini. Kadın yok diyo başka bişe demiyo. Bi üst yetkiliyi bağlatana kadar yarım saat geçti. Babamın göz yaşlarını gördüm. Siz hala taahhütten bahsedin. Milleti kazıklayın. Tarife yükseltme var düşürtme yok, var mı böyle bi dava ya! TTnet te bile kapattırmak isteyince modemi verip kapattırıyosun. Bi de ttnet'i kötülerdim vodafone daha berbat çıktı TTnet'in gözünü seveyim. Yüksek ping desen vodafone'da, kazıklama desen vodafone'da, en yüksek sinyalle bağlandığım halde düşme desen o da vodafone'da. Daha neyinizi savunuyosunuz anlamadım. Bence siz gidin patronunuz gelsin buraya... :hammer: