Vodafone cepnet internet

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Merhabalar

Ben bu vodafonenin cepnet 250 internetinden almayı düşünüyorumda Kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
250 mb dolduktan sonra hız düşümünün farkı çok oluyor mu . İphone 4s kullanıyorum sanırım veri paketleride büyük oluyor. Etkisi çok olur mu ?

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İphone 4s kullanıyorsanız cepnet hiç önermem . 250 mb hemen doluyor ve hız yerlerde oluyor bilginize . Turkcell in 1-2-4 gb paketleri var. 1 GB ideal . Hız 96 kbps oluyor Diğerlerinde de 128 kbps . Yani çok kötü . 4-6 mbit hızlayken 128kb

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Sınırlı paketlerde bana yetmez çok kullanıcam :/ üniversiteye gideceğimden dolayı evdeki interneti kapatıp telefon üzerinden internetle ilgili ihtiyaçları gidericem.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ben şuanda kullanıyorum video izleme işlemi zorlaşıyor sınır dolduktan sonra yavaşlıyor video dolumları falan onun haricinde sitelere girmek biraz ağırlaşıyor kısacası veri alım hızın düşüyor ama öldü denmez yani

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
bende kullanıyorum hız kötü oluyor video filan izlenmiyor ama opera turbo mod ile idare eder :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
video izlenmiyor değil OPERA ve Turbo mode ile bekleterek izletiyor siteler normale yakın hızda açılıyor apn internet olsun...

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sınırlı paketlerde bana yetmez çok kullanıcam :/ üniversiteye gideceğimden dolayı evdeki interneti kapatıp telefon üzerinden internetle ilgili ihtiyaçları gidericem.
O dediğim 1-2 vs akk hocam . O miktarı geçince hız düşüyor. 19 TL 1 gb akklı sanırım.