re13el
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 114
Bu test galiba çok kolay, çünkü nerdeyse kim hangi antivirüs kullanıyorsa hepsi yakalamış.
Tercihim değişmez ama tabiki.
Bu test galiba çok kolay, çünkü nerdeyse kim hangi antivirüs kullanıyorsa hepsi yakalamış.
onlari googlenin virus programi taririyo netten
Comodo IS aldı virüsü yerden yere vurdu. Yerdeyken üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı. Dur dedim zararsızmış o @Loki Rulez dedi dedim dinlemedi parça pinçik etti virüsü o derece.
İlk ikisini indirmeye izin verdi ama indirir indirmez "ustaaa sıkayım mı kafasına" dedi. Otur memati dedim. Ama son ikisini indirmedi bile direk Magnun sniper tüfeği ile eicar.org sunucusundan çıkar çıkmaz yarı yolda indirdi.
Bitdefender 2013 affetmez siteye girer girmez izin vermedi 4 yıllık kendim lisansladım
Neden kiKendim lisansladım derken inşallah illegal yollu değildir
Cra*k yapılan antivirüs bilgisayarı korumaz kı, anti virüs kullanma inan ondan daha temiz bilgisayarın olurNeden ki
kendi programlarının reklamlarını yapıyorlar.Asıl test buradakiler Denemek isteyen baksın , Zemana testleridir...
o linklerin içinde birşey olmadığına eminmisiniz defenderi güncelledim bastım bir linke bilgisarayım dondu virüs taraması yaptım temizlendi
yok sadece bilgisarayı kısa süreliğine kitledi diye büyük birşey düşündüm genel olarak birşey yokKapat virüs programını indir aç virüs programını bak birşey olacakmı?
Yok diyorum yav sadece 1 satırlık ufak bir deneme virüs ile oluşturuldu.Sadece deneme amaçlı.
Diğerlerinde öyle bir sorun okumadım =)yok sadece bilgisarayı kısa süreliğine kitledi diye büyük birşey düşündüm genel olarak birşey yok
tek farkım belki onlar windows 8 e geçmemişlerdir ve daha defender ile idare ediyorum yani güvenlik açısından pek güçlü değildim ondan olmuş olabilir şimdi norton kurdum sorun yokDiğerlerinde öyle bir sorun okumadım =)