Virüs Programınızı Test Edin!

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu test galiba çok kolay, çünkü nerdeyse kim hangi antivirüs kullanıyorsa hepsi yakalamış. :)

Tercihim değişmez ama tabiki.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bu test galiba çok kolay, çünkü nerdeyse kim hangi antivirüs kullanıyorsa hepsi yakalamış. :)

Tercihim değişmez ama tabiki.

Daha zor testler yayınlanır heralde, şöyle paragraf gibi virüs linkleri olsa da test yapsak:)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar bunlar anti-virüs programlarının kalitesini ölçmüyor diyorum niden anlamıyorsunuz =)Hani adam şüphelenir program çalışıyormu veya ani bi baskın yapıyım gibisinden =)

pandomim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunlar. basit testler. en iyisi bit defender f-secure kaspersky dir 7yıllık tecrübe ile sabit.. :))

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Ee biz daha çok baskın istedik diye bunlar yaptığımız baskın adı altındaki "test"in adını saklıyor mu?

pandomim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama.. herşey elinizde.. %50 antiler %50sizler >%100 korumaya ulaşabilirsiniz..

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
virüs Programi kullanmiyorum Sakinca Olurmu Pcme ?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Comodo IS aldı virüsü yerden yere vurdu. Yerdeyken üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı. Dur dedim zararsızmış o @Loki Rulez dedi dedim dinlemedi parça pinçik etti virüsü o derece.

İlk ikisini indirmeye izin verdi ama indirir indirmez "ustaaa sıkayım mı kafasına" dedi. Otur memati dedim. Ama son ikisini indirmedi bile direk Magnun sniper tüfeği ile eicar.org sunucusundan çıkar çıkmaz yarı yolda indirdi.

Comodo IS ya bak la 2 kglada antrikot çıkarsaydıda mangal yapaydık Comodo IS sen bu programa çok yüz vermişin Magnun sniper tüfeği ile seni vurmasın sonuçta nankör oluyor bunlar :)

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
Bitdefender 2013 affetmez siteye girer girmez izin vermedi 4 yıllık kendim lisansladım :D

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
avast free affetmedi..:) sitelere girmedi..indirme linklerinde indirdi fakat %99a gelince net bağlantısını kesin sunucu hatası verdirdi..kapattım avastı indirdim masaüstüne geldi etkinleştirdim avastı 3 saniye sonra dosyaları olduğu gibi sildi affetmedi..avast freeye güvenmekle haklıymışım aynı testi aviraya uyguladım masaüstünde ..sitelere sokmadı ama dosyayı indirdim açtım tık yok..avira freenin ne kadar savunmasız olduğu ortada..:D

Jura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bırakın bu testleri. Sorgusuz java downloader olan bir sayfada deneyin bakalım comodo dışında uyarı veren olacak mı :)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Microsoft Sec. Ess. 4/4

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
o linklerin içinde birşey olmadığına eminmisiniz defenderi güncelledim bastım bir linke bilgisarayım dondu virüs taraması yaptım temizlendi :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
o linklerin içinde birşey olmadığına eminmisiniz defenderi güncelledim bastım bir linke bilgisarayım dondu virüs taraması yaptım temizlendi :)

Kapat virüs programını indir aç virüs programını bak birşey olacakmı?
Yok diyorum yav sadece 1 satırlık ufak bir deneme virüs ile oluşturuldu.Sadece deneme amaçlı.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kapat virüs programını indir aç virüs programını bak birşey olacakmı?
Yok diyorum yav sadece 1 satırlık ufak bir deneme virüs ile oluşturuldu.Sadece deneme amaçlı.
yok sadece bilgisarayı kısa süreliğine kitledi diye büyük birşey düşündüm genel olarak birşey yok :)

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Diğerlerinde öyle bir sorun okumadım =)
tek farkım belki onlar windows 8 e geçmemişlerdir ve daha defender ile idare ediyorum yani güvenlik açısından pek güçlü değildim ondan olmuş olabilir şimdi norton kurdum sorun yok :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Hepsinde virüs algılandı :) indirmedi.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bu test.antivirüs çalışıyor mu çalışmıyor mu testi.bu bulmuyorsa antivirüs çalışmıyor aktif değildir.