Virüs Programınızı Test Edin!

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar;

Kaspersky İnternet Security 2013 Lisansı aldım ve denemek amacı ile internette biraz araştırma yaparak aşağıda vermiş olduğm linkler ile virüs programınızı test edebilirsiniz.Eğer bunlar hafif daha ağırları lazım diyorsanız her türlü Cr@ckli içerik'te deneyebilirsinizi =)

Anti-Virus Programım İyi Bilgisayarıma Asla Zararlı Haşere Sokmaz Güveniyorum Diyorsanız Eğer...
Buyrun Anti-Virus Programınızı Bir Teste Sokalım...

Vermiş Olduğum Linkler Kesinlikle Virus İçermez... Sadece Anti-Virus Programınızın Duyarlılığını Ölçer... Eğer Anti-Virus Programınız Virüslü Haşere Bilgisayarınıza Girmeden Hatta Linklere Tıkladığınız Anda Alarım Vermeye Başlıyorsa Yada Link Adresini Bloke Ediyorsa İşte Anti-Virus Programınız Güvenilirdir...

Anti-Virus Programı Test Linkleri

http://www.eicar.org/download/eicar.com

http://www.eicar.org/download/eicar.com.txt

http://www.eicar.org/download/eicar_com.zip

http://www.eicar.org/download/eicarcom2.zip

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ilk 2 sini uyardı hemen ama diğer 2 sine bişey demedi indirmeye yönlendirdi direk dosyayı uyarı falan gelmedi :D avg internet security 2013

emregunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
100 yillik test bu yahu evde virus programi yazsam eicari eklerim zaten. buna bakarak iyi kotu demek cok da dogru degil bence.

Corch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky Internet Security 2013 indirmeye bile izin vermedi. Affetmez :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
100 yillik test bu yahu evde virus programi yazsam eicari eklerim zaten. buna bakarak iyi kotu demek cok da dogru degil bence.

Zaten linke tıklamadan bile bunun tarayıcının kalitesini anlama linkleri değil.Sadece virüs programım çalışıyormu veya şüpheli iseniz ona yarar.Yoksa bunları yüklesende zaten virüs yok.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Avast uyarıyı veriyor ama indirmeyide serbest bırakıyor.Ben uyarımı yaptım gerisi sana kalmış diyor:D

Şehzade~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1
McAfee karantinaya aldı:)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Bu testi yapış şekline göre antivirüs programınız çok iyi yada çok kötü olabilir. Antivirüs yazılımınız sistemi yormasın istiyorsanız ayarlardan sadece EXE, COM, SCR gibi dosyaları taramasını istersiniz. TXT, ZIP taramadan geçer. Eğer hızdan ziyade güvenlik önemli derseniz TXT, ZIP, BMP, JPEG hepsini taratırsınız. Gerek yok. EXE gibi çalıştırılabilir dosyaları tarasın yeter.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Chrome bile izin vermedi :D ESET'e gerek kalmadı :D

Bu Chrome bir süper yahu
hooray.gif

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu nasıl bir şeydir virüs programı olmadığı halde engelledi vay bee

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
kullanmayacağım diyordum ama yine vazgeçilmezim kaspersky

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Avira Professional 2012 affetmez 4 de 4 açmadi bile :)

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
avast hepsini tıklar tıklamaz engelledi.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
norton 360 2013 ilk 2 linki engelledi 3 üncü link windows tarafondan engellendi diğeri ise uyarı vermeden indi :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Microsoft Security Essentials 4 te 4 yaptı :closedeyes::cool:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Comodo IS aldı virüsü yerden yere vurdu. Yerdeyken üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı. Dur dedim zararsızmış o [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] dedi dedim dinlemedi parça pinçik etti virüsü o derece.

İlk ikisini indirmeye izin verdi ama indirir indirmez "ustaaa sıkayım mı kafasına" dedi. Otur memati dedim. Ama son ikisini indirmedi bile direk Magnun sniper tüfeği ile eicar.org sunucusundan çıkar çıkmaz yarı yolda indirdi.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Comodo IS aldı virüsü yerden yere vurdu. Yerdeyken üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı. Dur dedim zararsızmış o [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] dedi dedim dinlemedi parça pinçik etti virüsü o derece.İlk ikisini indirmeye izin verdi ama indirir indirmez "ustaaa sıkayım mı kafasına" dedi. Otur memati dedim. Ama son ikisini indirmedi bile direk Magnun sniper tüfeği ile eicar.org sunucusundan çıkar çıkmaz yarı yolda indirdi.
Tamam Reyiz =)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Comodo IS aldı virüsü yerden yere vurdu. Yerdeyken üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı. Dur dedim zararsızmış o [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] dedi dedim dinlemedi parça pinçik etti virüsü o derece.İlk ikisini indirmeye izin verdi ama indirir indirmez "ustaaa sıkayım mı kafasına" dedi. Otur memati dedim. Ama son ikisini indirmedi bile direk Magnun sniper tüfeği ile eicar.org sunucusundan çıkar çıkmaz yarı yolda indirdi.
Hocam ne yaptın. :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sizin anti virüsler işe yaramaz, modem koruması sayesinde bu konuya bile giremedim:D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Camfrog Sönmez'in hack ve antivirüs dersleri geldi aklıma...