• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Virüs Programınızı Test Edin!

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar;

Kaspersky İnternet Security 2013 Lisansı aldım ve denemek amacı ile internette biraz araştırma yaparak aşağıda vermiş olduğm linkler ile virüs programınızı test edebilirsiniz.Eğer bunlar hafif daha ağırları lazım diyorsanız her türlü Cr@ckli içerik'te deneyebilirsinizi =)

Anti-Virus Programım İyi Bilgisayarıma Asla Zararlı Haşere Sokmaz Güveniyorum Diyorsanız Eğer...
Buyrun Anti-Virus Programınızı Bir Teste Sokalım...

Vermiş Olduğum Linkler Kesinlikle Virus İçermez... Sadece Anti-Virus Programınızın Duyarlılığını Ölçer... Eğer Anti-Virus Programınız Virüslü Haşere Bilgisayarınıza Girmeden Hatta Linklere Tıkladığınız Anda Alarım Vermeye Başlıyorsa Yada Link Adresini Bloke Ediyorsa İşte Anti-Virus Programınız Güvenilirdir...

Anti-Virus Programı Test Linkleri

http://www.eicar.org/download/eicar.com

http://www.eicar.org/download/eicar.com.txt

http://www.eicar.org/download/eicar_com.zip

http://www.eicar.org/download/eicarcom2.zip

ilk 2 sini uyardı hemen ama diğer 2 sine bişey demedi indirmeye yönlendirdi direk dosyayı uyarı falan gelmedi :D avg internet security 2013

100 yillik test bu yahu evde virus programi yazsam eicari eklerim zaten. buna bakarak iyi kotu demek cok da dogru degil bence.

Kaspersky Internet Security 2013 indirmeye bile izin vermedi. Affetmez :)

100 yillik test bu yahu evde virus programi yazsam eicari eklerim zaten. buna bakarak iyi kotu demek cok da dogru degil bence.

Zaten linke tıklamadan bile bunun tarayıcının kalitesini anlama linkleri değil.Sadece virüs programım çalışıyormu veya şüpheli iseniz ona yarar.Yoksa bunları yüklesende zaten virüs yok.

Avast uyarıyı veriyor ama indirmeyide serbest bırakıyor.Ben uyarımı yaptım gerisi sana kalmış diyor:D

Bu testi yapış şekline göre antivirüs programınız çok iyi yada çok kötü olabilir. Antivirüs yazılımınız sistemi yormasın istiyorsanız ayarlardan sadece EXE, COM, SCR gibi dosyaları taramasını istersiniz. TXT, ZIP taramadan geçer. Eğer hızdan ziyade güvenlik önemli derseniz TXT, ZIP, BMP, JPEG hepsini taratırsınız. Gerek yok. EXE gibi çalıştırılabilir dosyaları tarasın yeter.

Chrome bile izin vermedi :D ESET'e gerek kalmadı :D

Bu Chrome bir süper yahu
hooray.gif

bu nasıl bir şeydir virüs programı olmadığı halde engelledi vay bee

kullanmayacağım diyordum ama yine vazgeçilmezim kaspersky

Avira Professional 2012 affetmez 4 de 4 açmadi bile :)

avast hepsini tıklar tıklamaz engelledi.

norton 360 2013 ilk 2 linki engelledi 3 üncü link windows tarafondan engellendi diğeri ise uyarı vermeden indi :D

Microsoft Security Essentials 4 te 4 yaptı :closedeyes::cool:

Comodo IS aldı virüsü yerden yere vurdu. Yerdeyken üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı. Dur dedim zararsızmış o [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] dedi dedim dinlemedi parça pinçik etti virüsü o derece.

İlk ikisini indirmeye izin verdi ama indirir indirmez "ustaaa sıkayım mı kafasına" dedi. Otur memati dedim. Ama son ikisini indirmedi bile direk Magnun sniper tüfeği ile eicar.org sunucusundan çıkar çıkmaz yarı yolda indirdi.

Comodo IS aldı virüsü yerden yere vurdu. Yerdeyken üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı. Dur dedim zararsızmış o [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] dedi dedim dinlemedi parça pinçik etti virüsü o derece.İlk ikisini indirmeye izin verdi ama indirir indirmez "ustaaa sıkayım mı kafasına" dedi. Otur memati dedim. Ama son ikisini indirmedi bile direk Magnun sniper tüfeği ile eicar.org sunucusundan çıkar çıkmaz yarı yolda indirdi.
Tamam Reyiz =)

Comodo IS aldı virüsü yerden yere vurdu. Yerdeyken üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı. Dur dedim zararsızmış o [MENTION=167111]Loki Rulez[/MENTION] dedi dedim dinlemedi parça pinçik etti virüsü o derece.İlk ikisini indirmeye izin verdi ama indirir indirmez "ustaaa sıkayım mı kafasına" dedi. Otur memati dedim. Ama son ikisini indirmedi bile direk Magnun sniper tüfeği ile eicar.org sunucusundan çıkar çıkmaz yarı yolda indirdi.
Hocam ne yaptın. :D

Sizin anti virüsler işe yaramaz, modem koruması sayesinde bu konuya bile giremedim:D

Camfrog Sönmez'in hack ve antivirüs dersleri geldi aklıma...