• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Virüs Programınızı Test Edin!

Bu test galiba çok kolay, çünkü nerdeyse kim hangi antivirüs kullanıyorsa hepsi yakalamış. :)

Tercihim değişmez ama tabiki.

Arkadaşlar bunlar anti-virüs programlarının kalitesini ölçmüyor diyorum niden anlamıyorsunuz =)Hani adam şüphelenir program çalışıyormu veya ani bi baskın yapıyım gibisinden =)

bunlar. basit testler. en iyisi bit defender f-secure kaspersky dir 7yıllık tecrübe ile sabit.. :))

Ee biz daha çok baskın istedik diye bunlar yaptığımız baskın adı altındaki "test"in adını saklıyor mu?

ama.. herşey elinizde.. %50 antiler %50sizler >%100 korumaya ulaşabilirsiniz..

virüs Programi kullanmiyorum Sakinca Olurmu Pcme ?

Comodo IS aldı virüsü yerden yere vurdu. Yerdeyken üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı. Dur dedim zararsızmış o @Loki Rulez dedi dedim dinlemedi parça pinçik etti virüsü o derece.

İlk ikisini indirmeye izin verdi ama indirir indirmez "ustaaa sıkayım mı kafasına" dedi. Otur memati dedim. Ama son ikisini indirmedi bile direk Magnun sniper tüfeği ile eicar.org sunucusundan çıkar çıkmaz yarı yolda indirdi.

Comodo IS ya bak la 2 kglada antrikot çıkarsaydıda mangal yapaydık Comodo IS sen bu programa çok yüz vermişin Magnun sniper tüfeği ile seni vurmasın sonuçta nankör oluyor bunlar :)

Bitdefender 2013 affetmez siteye girer girmez izin vermedi 4 yıllık kendim lisansladım :D

avast free affetmedi..:) sitelere girmedi..indirme linklerinde indirdi fakat %99a gelince net bağlantısını kesin sunucu hatası verdirdi..kapattım avastı indirdim masaüstüne geldi etkinleştirdim avastı 3 saniye sonra dosyaları olduğu gibi sildi affetmedi..avast freeye güvenmekle haklıymışım aynı testi aviraya uyguladım masaüstünde ..sitelere sokmadı ama dosyayı indirdim açtım tık yok..avira freenin ne kadar savunmasız olduğu ortada..:D

Bırakın bu testleri. Sorgusuz java downloader olan bir sayfada deneyin bakalım comodo dışında uyarı veren olacak mı :)

o linklerin içinde birşey olmadığına eminmisiniz defenderi güncelledim bastım bir linke bilgisarayım dondu virüs taraması yaptım temizlendi :)

o linklerin içinde birşey olmadığına eminmisiniz defenderi güncelledim bastım bir linke bilgisarayım dondu virüs taraması yaptım temizlendi :)

Kapat virüs programını indir aç virüs programını bak birşey olacakmı?
Yok diyorum yav sadece 1 satırlık ufak bir deneme virüs ile oluşturuldu.Sadece deneme amaçlı.

Kapat virüs programını indir aç virüs programını bak birşey olacakmı?
Yok diyorum yav sadece 1 satırlık ufak bir deneme virüs ile oluşturuldu.Sadece deneme amaçlı.
yok sadece bilgisarayı kısa süreliğine kitledi diye büyük birşey düşündüm genel olarak birşey yok :)

bu test.antivirüs çalışıyor mu çalışmıyor mu testi.bu bulmuyorsa antivirüs çalışmıyor aktif değildir.