Virüs mü ?

Haraqiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Facebook'ta kullananların da bildiği üzere istem dışı yayınlanan reklamlar bulunmakta. Bunlardan nasıl kurtulabilirim, bunlar virüs mü ? Antivirüs hiçbir şey bulamadı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

NOT: Konunun buraya açılıp açılmayacağından tam emin değilim mazur görün :)

LoSt61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu virüs bilgisayarına bulaşmaz facebookta güvenilmeyen bağlantı açtığında senin kişisel ayarlarında değişiklik yapan bir virüs senin değil facebook sunucuları üzerinde ki bilgisayarlarda bulunan bir virüs

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Virus denmez sanirim, bunlar facebook icin yapilan bazi uygulamalar o uygulamalari begenirken senin duvarima falan mesaj yazabilirsin gibisinden onay veriyorsun oda duvarini dolduruyor. Arkadaslarin o tur uygulamalara izin vermis onlarda duvarlari mango'larla dolduruyorlar. Kurtulman icin o arkadaslarin o uygulamara verdikleri izinleri geri cekmeliler. Boyledir herhal.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bu videoyu izlemenizi öneririm...

[video=youtube;-OJ49siCjxY]http://www.youtube.com/watch?v=-OJ49siCjxY&feature=plcp[/video]

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
uygulamalardan kaynaklanıyordur.siz gönderiyorsanız kendi uygulamalarınızı kontrol edin gereksizleri silin.Arkadaşlarınızdan geliyorsa uyarın o silsin ya da duvarınızı ona kapatın sanırım böyle bir şey yapılabilir?

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adblock chrome da çok başarılı...reklamları unutursun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Adblockplus boyle birseyi yapmiyor sanirim, baktim ama galiba yapmiyor yapsa bile tuhaf olur sadece sen gormezsin ama adblockplus kullanmayanlar yine gorur.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Facebook uygulama ayarlarına gözatın.Temizleyin o listeyi sorun kalmaz.
(Ben duvarlarda paylaşılan reklamlardan düşündüm kenarlardaki reklamlarsa ki ben öyle anlamadım Adblock ya da Noscript kullanabilirsiniz.)