Videolarda birlikte aç sorunu

FrukoFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben bir müzik videosunu sağ tık birlikte aç yaptım ve sonuç olarak masaüstü ve başlata ki bütün dosyalar aynı oldu movie maker ile açılıyor ve ardından bu dosya ile açılamaz hatası geliyor sadece bilgisayarımın içindeki programlar sağlam kaldı aynı aşağıdaki video gibi[video=youtube;4c1TPCminB0]http://www.youtube.com/watch?v=4c1TPCminB0&feature=plcp[/video]
lütfen yardımlarını eksik etmeyin:( şimdiden hepinizden allah razı olsun:flowers:

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
başlat menüsünden varsayılan programları basıp varsayılan programları ayarlayın kısmını kurcala bi.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Aynısını geri yapacaksınız, ancak öyle işe yarar.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Hangi dosyayı hangi programın açması gerekiyorsa, onları teker teker ayarlayacaksınız.

Örneğin,

Mp3 dosyasını moive maker mı açıyor? Onu sağ tıklayıp media player yapacaksınız.

Bu işlemi hepsine uygulayın.

FrukoFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam zaten mp3 dosyaları falan hep ayarlı sadece masaüstündeki uygulamaların düzelmesi lazım onlar da birlikte açtan düzelmiyor

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Windows movie maker programını kaldırmayı denedinizmi?

Başlattaki dosyalar .lnk uzantılı dosyalar yani kısayol dosyaları aynı şekilde masaüstündeki dosyalarda öyle sanırım.

Başlat - varsayılan programlar- dosya türünü veya protokolü bir program ile eşleştirin kısmına girip .lnk uzantılı dosyaların varsayılanını movie maker olmak tan çıkarman gerek. .lnk üstüne bas program değiştir kısmından hiçbir program ile kullanma gibi birşey varsa onu seçmen gerek sanırım.

Ya da http://support.microsoft.com/kb/258860

şu linkteki gibi HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\FileExts\.lnk\OpenWithList

şu klasörü açıp içinde movie maker yazan satırı silip tekrar başlatın düzelmesi gerek.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
merhaba sEvgili arkadaşlar
s10.gif

benim samsung laptopum varçok memnunum fakat geçenlerde bir dosyayı movie maker ile aç dedim bilinmeyen bir dosyaydı ardın masaüstü ve başlattaki kısayollar movie maker ile açılmaya başladı. tune up 2007 kullandım olmadı kod yazdım ardın .reg uzantılı kaydettim olmadı uzantıları .exe yapmaya çalıştım o zamanda 64 bit izin alın fln demeye başladı allah rızası için yardım edin

yanlız ben win7 kullanıyorum ve dosya türü ve protokolü yok

Sen önce arama kısmına regedit yaz çıkan regedit.exe'yi aç HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\ Explorer\FileExts\.lnk\OpenWithList şuraya kadar gel. openwithlist klasörü içinde moviemaker exe li satırı sil bilgisayarı yeniden başlat.

Sorumluluk kabul etmem ona göre zaten aynısını microsoft söylüyor. :D

FrukoFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
varsayılan programlara girdim dosya türü vce protokolü fln diyordu tıkladım ve ilişkilendirme ayarları na girdi ardından orada bir sürü dosya çıktı yukarıdada dosya seçilmedi diyor lütfen biraz daha açık olurmusunuz ben biraz acemiyimde

windows7

Sen önce arama kısmına regedit yaz çıkan regedit.exe'yi aç HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\ Explorer\FileExts\.lnk\OpenWithList şuraya kadar gel. openwithlist klasörü içinde moviemaker exe li satırı sil bilgisayarı yeniden başlat.

Sorumluluk kabul etmem ona göre zaten aynısını microsoft söylüyor. :D
bu win7 için dimi

FrukoFurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bir deneyim olmassa gine size bir sorarım :D

abi son olarak bir şey sorucam moviemaker.exe sildikten sonra onun yerine bir şey yazacakmıyım