Video Tdr Failure nvlddmkm.sys hatası

BonkorPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi akşamlar / günler

Arkadaşlar ben 4 ay önce Asus FX553VE-DM407 adlı laptop aldım. İlk 2 hafta herhangi bir sorunum yoktu ama sonra mavi ekran hatası almaya başladım bundan 3.5 ay önce. Hata video tdr failure nvlddmkm.sys hatası idi. Bir çok forumda olan çözümleri denedim ama ne fayda. Oyun oynarken mavi ekran nadiren alıyorum ( fortnite, pubg, cs go, f1 2018 vs...) ama oyundan ciktiktan sonra cogunukla mavi ekran hatası alıyorum. Pc de oyun oynarken, ornek vereyim, pubg den masaüstüne dönerken laptop takılıyor, arasira ekran karariyor ve pc yi güç düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum ( pubg crash larindan bahsetmiyorum) . Pc yeni olmasına rağmen bir çok oyunda işlemci ve ekran kartı 80-85 derece arası oluyor altta laptop soğutucu ile birlikte. Servise gönderemiyorum çünkü pc de çok ödevim oluyor. Ancak finallerden sonra yani haziranın başına kadar göndermem. Cozumlerinizi bekliyorum =)

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,237
Cihazı direkt garantiye verin bence yeni ise.
Sürücüleri nasıl güncelliyorsunuz?

BonkorPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şuan veremiyorum en erken haziranda verebilirim derslerden dolayı. Sürücüleri Manuel hiç güncellemedim, otomatik güncelledim hepsini

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Hocam driverların hepsini Asus'un sitesinden teker teker indirin. Mavi ekran, genelde sürücülerin birbiriyle uyumlu olmaması sebebiyle ortaya çıkabiliyor.

BonkorPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkür ederim, dediğinizi denicem

BonkorPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Henüz deneme fırsatım olmadı vizelerden, ödevlerden vs... Ve yurdun İnterneti çok yavaş =D bir gece halledeceğim ama 3 haftadır her hangi bir sorun ile karşılaşmadım.

BonkorPanda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İnşallah teşekkür ederim =)
Geçenlerde laptopu açınca ekran simsiyah oluyordu açılmıyordu ama 4 5 kez kapatıp açtıktan sonra düzeldi şimdilik her hangi bir sorun yok şükür =)