Mehmet sarıhan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Merhabalar dün akşam bilgisayaramı açtım ve fifa oynayacaktım fifaya girdin fakat bir kaç sorunla karşılaştım daha sonrasında bilgisayarı yeni formatladığım için ekran kartı driverini indermeyi unuttuğumu gördüm ve driveri indirdim. Driveri indirdikten sonra oyun açılışında bir problem yaşamadım fakat 5-10 dakika oynadıktan sonra bi anda görüntü gitti monitörün ışığı yanıp sönüyor kabloda sıkıntı yok ve sadece siyah ekran. Bilgisayarımı normal bir şekilde kapatamadım bende direkt düğmeden kapatmaya karar verdim. Daha sonrasında bilgisayarımı açtığımda furmark testi yapmaya karar verdim çünkü bilgisayarım öncesinde her oyunu çok rahat şekilde açıyor ve oynatıyordu. Furmark testini hd kalitede yaptım ve test üzerindeyken tekrardan aynı şey oldu. Bende biraz üzüntü biraz sinirle beraber bilgisayarı kapatıp yattım. Bu sabah ise bilgisayarı açtım ve beni önce disk onarım sonrada mavi ekran karşıladı mavi ekranda verilen hata video tdr failure mavi ekran kapandıktan sonra kurtarma ekranı geldi windowsa normal devam et dedim ve tekrardan siyah ekran ? Lütfen birisi yardımcı olsun.