Video dan ses ayırma...

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bi konu var yardımınız gerekli halledemedim bir türlü...

Mesele şu elimde bir diziden alınmış çok sevdiğim bir türkü var. Ama türkünün yarısında karakterlerden birinin az bi konuşması var

türkünün içine ediyor. Bunu nasıl ayırabilirim... Bi fikir verebilirseniz çok iyi olacak.

İyi forumlar(Artık ne demekse..:))

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
format factory programıyla ıstedığın bölumu kesıp alabılırsın

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
format factory bildiğim kadarıyla bi format dönüştürücü bir program benim istediğim kesme biçme işlemini yapamaz..
vıdeo da kesıyor.ben yapıyorum ama ses ıle vıdeoyu ayırabılıyor mu onu bılmıyorum.ayırca movıe maker de bu işlemı yapıyor ama bern kulanmasını bılmıyorum

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
türküyle konuşma aynı anda akıyorsa ayırma zor ama aralarda ise kesip atılır

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
türküyle konuşma aynı anda akıyorsa ayırma zor ama aralarda ise kesip atılır

Evet aynen öyle türkü ile konuşma aynı anda bende o konuşma sesini ayırmak istiyorum. Yoksa çoktan halletmiştim

Ayrıca son birkaç dakkadır konuyu editlemeye çalışıyorum bulamadım bi türlü nasıl olacak..

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Evet aynen öyle türkü ile konuşma aynı anda bende o konuşma sesini ayırmak istiyorum. Yoksa çoktan halletmiştim

Ayrıca son birkaç dakkadır konuyu editlemeye çalışıyorum bulamadım bi türlü nasıl olacak..
Bildiğim kadarıyla belli bir süreden sonra konuda ve cevaplarda düzeltme pasif oluyor,
Bence boşa ugraşma aynı anda akıyorsa tat vermez ayırmaya çalışmak en iyisi parçayı söyle bulalım o daha iyi bi yol

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20

o zaman durum farklı:)