VGA 2012 Ödülleri Sahibini Buldu

murat.saglam

Profesör
Reaksiyon puanı
3
VGA 2012 Ödülleri Sahibini Buldu

Her yılın Aralık ayında düzenlenen Video Game Awards etkinliği bu yıl da büyük çekişmeye sahne oldu. En iyi oyunlar ödüllerini alırken, birçoğumuzu şaşırtan sonuçlar ortaya çıktı.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Max Payne 3,Far Cry 3,AC III,Diablo III,Ghost Recon:Future Soldier,Borderlands 2 varken The Walking Dead'in en iyi oyun olması saçma olmuş.

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Evet, Türk milletinin en iyi oyun beklentisinin, görüntüsü en güzel oyun olması açısından listenin şaşırtıcı sonuçları var.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Evet, Türk milletinin en iyi oyun beklentisinin, görüntüsü en güzel oyun olması açısından listenin şaşırtıcı sonuçları var.

Bu laf banaysa eğer;The Walking Dead'i görüntüsü için eleştirmedim.Senaryo bakımından ondan daha güzel oyunlar yukarıda saydıklarım !!!

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu laf banaysa eğer;The Walking Dead'i görüntüsü için eleştirmedim.Senaryo bakımından ondan daha güzel oyunlar yukarıda saydıklarım !!!
Size söylememiştim lakin, şöyle bir kanıya varırsak senaryosundan oluşturulan dizinin dünyada milyonlarca fanı varken, diğerlerinin senaryosu daha güzel diyerek o oyundan kötü olarak bahsedemezsiniz. Bu tarz yarışmalarda istatistikler konuşur öznel düşünceler değil, sana güzel olabilir ama ben yukarda saydığınız oyunların hiçbirisini beğenmemiş olabilirim. Dediğiniz haklı olabilirsiniz bana göre Borderlands 2 her türlü birinci olmalıydı ama malesef.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
şöyle bir kanıya varırsak senaryosundan oluşturulan dizinin dünyada milyonlarca fanı varken, diğerlerinin senaryosu daha güzel diyerek o oyundan kötü olarak bahsedemezsiniz.

Burada dizi senaryoları değil oyun senaryoları karşılaştırılıyor !!!

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
Walking Dead e laf edenler sanırım oyunu oynamadılar. Önce bir oynayın ondan sonra konuşun. Senaryoya laf eden arkadaşlara gelince kusura bakmayın ama o listedeki adaylar içinde en iyi senaryoya sahip oyunlardan biri walking dead. Oyunu dizisinden çok daha kaliteli olmuş. Ne yani bilindik, revaçta olan oyunların mı yılın oyunu ödül almasını bekliyorsunuz. AC3, FARCRY 3 gibi.

Benim fikrim bu. Walking Dead hak etti. Ayrıca COD un ödül almamasına benim kadar sevinen olmamıştır. Gördüğüm en boş beleş oyun. Yarım metre sapıyorum yoldan çıktın, yanlış yoldasın diyip duruyor. Aday bile olmaması lazım.

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=107915]sercankd[/MENTION] [MENTION=157782]zencicek[/MENTION] Tartışmaya lüzüm yok.Özür dilerim yukarıda hatalıydım,biraz sert çıktım yorumlarımda.Ben kendi öznel yargımı belirttim siz kendi öznel yargınızı.Bana göre Max Payne 3 olmalıydı.Hem senaryo konusunda hem oynanış konusunda.

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
hocam amacım tartışmak değil fikrimi belirtirken biraz sert yazmışım. Bence walking dead hak etti. Ha diğerleri de alsa pek itirazım olmazdı. Benim en büyük sevincim COD un ödül alamaması. İçim soğudu resmen.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Katılıyorum the walking dead oradaki oyunların arasında en iyi senaryoya sahip . Oyunu oynayanlar bilir anca. Bende bir hışımla başladım öylesine tak tak zombi öldüreceğimiz bir oyun diye. Ama zombinin en az öldürüldüğü ama en iyi zombi oyunu belkide the walking dead .Diziden daha çok tutuldu. 5 bölüm 10 bölüme çıktı(oyununda 2.sezonu çıkacak) netteki yorumlarda oyunun sonunda ağlayanlar olmuş. İnanamıyorum bitirmedim daha. Ama ekşi gibi sözlüklerdeki yorumlar bunlar. Sözlüklerdeki yorumlara bi bakın oyun hakkında. Bence de yılın oyunu walking dead .

Not:4 bölümünde türkçe yaması var. 5. yapılıyor.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
walking dead'in hikayesinin nesi güzel yahu? bildiğin zombi hikayesi işte... içimiz dışımız zombi oldu zaten. hoş, son yıllarda hikayesiyle şaşırtacak bir oyun da gelmedi. ama bu walking dead'in hikayesini güzel yapmaz. olsa olsa koyunun olmadığı yerdeki keçi yapar. :)

Piyonist

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hocam amacım tartışmak değil fikrimi belirtirken biraz sert yazmışım. Bence walking dead hak etti. Ha diğerleri de alsa pek itirazım olmazdı. Benim en büyük sevincim COD un ödül alamaması. İçim soğudu resmen.
Kesinlikle. Bana kalırsa MW2 den sonra resmen batırdı.