Vf smart 6 ultra mi htc desire 816g mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mnb007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mnb007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar VF SMART 6 ULTRA ve HTC DESİRE 816G arasında kaldım.telefonu vodafone bayisinden alacağım taksitleri uygun oldugu için . Özellik olarak Vf smart 6 ultranın cok dha iyi olduğunu biliyorum ama yinede kararsızım . Oyun meraklısı değilim ve benim ihtiyaçlarım büyük ekran olması, telefonun fazla kasmaması ,ekran renklerinn canlı göze dha hoş görükmesi , kameranın iyi olması kaliteli cekim yapması ve telefon tasarımına önem veriyorum.. Sizce hangi telefon ? Yorumlarınızı bekliyorum.. Şimdiden herkese teşekkürler

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Vf smart 6'nın FHD ekranı o işlemciye uygun değil ele.

Desire 816G 1 GB RAMlı. Oyun performansı zaten işlemciden kaybediyor. 1 GB RAM ile günümuzde hiçbir şey yapılamaz. Onu da eleyin.

Siz iyisi mi 2. El 32 GB G2 ya da Lenovo P70 bakın. İki cihazdan da daha uzun ömürlüdür.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
p70 tavsiye ederim ama sizin ihtiyacınız büyük ekranmış.Birde taksit falan diyorsunuz.Zenfone 6 düşünür müsünüz ?

mnb007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim . Vodafone bayisinden alacağım ve düşük fiyatlı 1000 tl altı telefon istiyorum bu telefonların aylık ücretleri 35 ve 39 tl oldugu için uygun benim için. Htc desire 816g yi için tam olarak düşünceniz nedir ? Dediğim gbi büyük ekran ve canlı görünüm , kamerası iyi bir telefon düşünüyorum .
VF smart 6 : 2 gb ram, 8 cekirdekli ,13 arka - 5 ön kamera ,5.5 inc 1080x1920 cozunurluk 401 PPİ , 3000mah , snapdragon615 1.5ghz , ıps lcd
Htc desire 816g : 1 gb ram, 8 cekirdekli, 13 arka - 5 ön kamera , 5.5 inch 267 PPİ , 1.7ghz , 2600mah, super lcd 2

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim . Vodafone bayisinden alacağım ve düşük fiyatlı 1000 tl altı telefon istiyorum bu telefonların aylık ücretleri 35 ve 39 tl oldugu için uygun benim için. Htc desire 816g yi için tam olarak düşünceniz nedir ? Dediğim gbi büyük ekran ve canlı görünüm , kamerası iyi bir telefon düşünüyorum .
VF smart 6 : 2 gb ram, 8 cekirdekli ,13 arka - 5 ön kamera ,5.5 inc 1080x1920 cozunurluk 401 PPİ , 3000mah , snapdragon615 1.5ghz , ıps lcd
Htc desire 816g : 1 gb ram, 8 cekirdekli, 13 arka - 5 ön kamera , 5.5 inch 267 PPİ , 1.7ghz , 2600mah, super lcd 2
G2'yi ikinci el bulma olasılığınız ne kadar? Çünkü sorduğunuz iki telefon da kısa ömürlü ve ikinci eli ölü telefonlar. Yani ya bir büyüğe verilir ya da dayanıklılık testi yapılır.

Hiç değilse G2 hala ilk günkü kadar performanslı.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar VF SMART 6 ULTRA ve HTC DESİRE 816G arasında kaldım.telefonu vodafone bayisinden alacağım taksitleri uygun oldugu için . Özellik olarak Vf smart 6 ultranın cok dha iyi olduğunu biliyorum ama yinede kararsızım . Oyun meraklısı değilim ve benim ihtiyaçlarım büyük ekran olması, telefonun fazla kasmaması ,ekran renklerinn canlı göze dha hoş görükmesi , kameranın iyi olması kaliteli cekim yapması ve telefon tasarımına önem veriyorum.. Sizce hangi telefon ? Yorumlarınızı bekliyorum.. Şimdiden herkese teşekkürler
eğer oyun delisi değilsen git smart 6 al on numara telefon tabi oyun beklentin yoksa varsa 816 g yi alabilirsin ama benim tavsiyem oyun için t 60 diğer şeyler için smart 6 ....

mnb007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun delisi değilim benim için önemli olan ekran buyuklugu ve ekran renklerınn canlı olması yani replika bir telefon gibi soluk renkler olmaması,kamerasınn kaliteli resim çekmesi, ve telefonun düzgün tasarımda olması.. Bu iki telefonda da yeterince kameradan tatmin olacagımı düşünüyorum peki ekran kalitesi için hangisi sizce ?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
1000 tl nin altina vodafone smart 6, turkcell t60, lenovo p70 guzel urunler. Buyuk ekranda asus zenfone 6 var. huawei ascend g7 var 900 tl ye falan. Ilk dedigim smart 6, t60, p70 modellerinden birini al. Performansli urunler. Eger 1050 tl ayarlayabilirsen metro martkette lg g2 var. Bu fiyata yakin. 1000 tlye xiaomi mi4 var. Saglam telefondur hemde diger modellerden cok daha performansli.

mnb007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu vodafone dan alacagım .aylık taksitleri uygun oldugu için biri 35 diğer 39 tl aylık.. Htc desire 816g ve vf smart 6 ultranın ekranlarını karşılaştıracak olursak hangisi dha iyi canlı görünüme sahip sizce ?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Telefonu vodafone dan alacagım .aylık taksitleri uygun oldugu için biri 35 diğer 39 tl aylık.. Htc desire 816g ve vf smart 6 ultranın ekranlarını karşılaştıracak olursak hangisi dha iyi canlı görünüme sahip sizce ?
O zaman mecbur Vf Smart 6.

Rica ediyorum hTC denince şu G yazan telefonlarından uzak durun. Şeytan görmüş gibi kaçın. Mediatek'in 6592 işlemcisini kullanırlar genel olarak (D626G hariç). Ve hepsi de 1 GB RAM bulundurur. Bu da bir eksidir.

Kesinlikle vf S6 çok iyi değil ama D816G nin yanında çok daha iyi.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yani htc daha suslu. Tasarimi falan daha guzel. Ama madem ekrana onem veriyon oyunda oynamiyon smart 6 1080p ekrana sahip. htc 720p. Bide soyle birsey var. Htc 1 gb ram yani 1 gb ram artik ios a bile yetmiyorken 1gb rami olan htc yi kesinlikle alma. Smart 6 referans android arayuzunu kullaniyor die akiyor resmen. Ayriyetten baktigin 816 g buyuk oranla 8 g dahili hafizaya sahip. sen en guzeli medem vodafondan taksitle alcan htc yi bosver. Smart 6 al. Mis gibi takilmadan kasmadan kullan.

mnb007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende araştırdım zaten Vodafone smart 6 ultra kullanan arkadaşlarım var telefonlarından memnun. Şahsen ben oyun meraklısı değilim ama okullanan arkadaşlarım GTA vice city gbi oyunları kasmadan sorunsuz oynadıklarını soyluyorla. Kamerasına kullandım anında odaklanıp çekim yapıyor.. 16gb dahili hafıza var.. Htc nin tasarımı hosuma gitti diye karşılaştırmak istedim sadece yorumlarınız için teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Smart 6 için tam incelemediğim şey ekran kalitesinin iyi olup olmadıgı tam olarak ekrann nasıl göründüğünü inceleyrmrdim.. Replika bır telefonın ekranı gbi olmamasını isterm.. Gorilla glas daki aynı kalitede olmayacak ama ona yakın cozunurluk yognluk ve kalitede olmasını merak ediyorum.. Kullanan yda bılen arkadaşalrın smart 6 ekranı hakkindaki yorumları nelerdir

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bende araştırdım zaten Vodafone smart 6 ultra kullanan arkadaşlarım var telefonlarından memnun. Şahsen ben oyun meraklısı değilim ama okullanan arkadaşlarım GTA vice city gbi oyunları kasmadan sorunsuz oynadıklarını soyluyorla. Kamerasına kullandım anında odaklanıp çekim yapıyor.. 16gb dahili hafıza var.. Htc nin tasarımı hosuma gitti diye karşılaştırmak istedim sadece yorumlarınız için teşekkür ederim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Smart 6 için tam incelemediğim şey ekran kalitesinin iyi olup olmadıgı tam olarak ekrann nasıl göründüğünü inceleyrmrdim.. Replika bır telefonın ekranı gbi olmamasını isterm.. Gorilla glas daki aynı kalitede olmayacak ama ona yakın cozunurluk yognluk ve kalitede olmasını merak ediyorum.. Kullanan yda bılen arkadaşalrın smart 6 ekranı hakkindaki yorumları nelerdir

Gorilla glass daki o cozunurluk olmucak demissin de gorilla glass sana bir cozunurluk sunmuyor zaten arkadasim. Gorilla glass dedigimiz sey sadece ekranin onundeki camin markasi, adi. onla goruntunun bir alakasi yok. O sadece diger camlara gore daha dayanikli diye ifade ediliyor. dayaniklilik konusunda 899 tlye bu donanima sahip bir cihaz icin gorilla glass olmamasi da tolere edilebilir.

mnb007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gorilla glass daki o cozunurluk olmucak demissin de gorilla glass sana bir cozunurluk sunmuyor zaten arkadasim. Gorilla glass dedigimiz sey sadece ekranin onundeki camin markasi, adi. onla goruntunun bir alakasi yok. O sadece diger camlara gore daha dayanikli diye ifade ediliyor. dayaniklilik konusunda 899 tlye bu donanima sahip bir cihaz icin gorilla glass olmamasi da tolere edilebilir.
Gorilla glass derken super amoled hd ekrana sahip olmasından bahsettim ekran renkleri dha canlı ve replika telefon gbi gozukmemesınden bahsediyorum. Smart 6nın ozellikleri 1000 tl altı bir telefon olmasına ragmen tatmin edecegını dusunuyorum. Htc ile kıyaslarsak hangisinin ekran görünümü dha iyi sizce

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Gorilla glass derken super amoled hd ekrana sahip olmasından bahsettim ekran renkleri dha canlı ve replika telefon gbi gozukmemesınden bahsediyorum. Smart 6nın ozellikleri 1000 tl altı bir telefon olmasına ragmen tatmin edecegını dusunuyorum. Htc ile kıyaslarsak hangisinin ekran görünümü dha iyi sizce

Bak dost meclisi burda hicbir marka babamizin degil ben sahsen htc nin ekranlarini begenmiyorum pek. Boyle cansiz renkler. Marketlerde telefon standlarinda yan yana urunler bak bir diger urunlerle htcnin ekranlarina. cozunurluk yuksek ama renkler cansiz. bide ben hicbirsekilde 1 gb ram tavsiye etmiyorum andoidde. smart 6 guzel fiyat olarak da uygun al bitane bak keyfine.