nader11neu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 37
Öyle deme, tekrar yaşayamayacağın anıların olabilir![]()
HAYATINI DOLU DOLU YAŞA ....
Öyle deme, tekrar yaşayamayacağın anıların olabilir![]()
TamamHAYATINI DOLU DOLU YAŞA ....
Android 6.0'da da bu mesajınızda söylediğiniz geçerli mi?Bu sürümde işiniz daha kolaySD kartı direkt bu iş için kullanabiliyorsunuz.
SD kart ayarlarından (veya çıkartıp tekrar takın) "Dahili depolama olarak kullanın" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.
Tabi bu işlemi yaparsanız sd kartınızdaki bütün veriler silinir ve sd kartı başka cihazda biçimlendirmeden kullanamazsınız.
Evet geçerli.Android 6.0'da da bu mesajınızda söylediğiniz geçerli mi?
Ayarlar -> Depolama yolundan telefondaki hafıza kartını çıkarıp taktım. "Dahili depolama olarak kullanın" seçeneğini seçtim. Bu işlemden sonra hafıza kartı biçimlendirildi. Yani sizin dediklerinizi yaptım. Ama Play Store'dan uygulama yüklemeye çalıştığımda "yeterli hafıza yok" diyerek telefon hafızasında kurulu olan uygulamalardan silmem isteniyor. Sizce ne yapabilirim?Evet geçerli.
Google, geliştiricilere bu konuda seçim hakkı sunuyor. Geliştirici uygulamanın hafıza kartına taşınmasını engelleyebiliyor.Ayarlar -> Depolama yolundan telefondaki hafıza kartını çıkarıp taktım. "Dahili depolama olarak kullanın" seçeneğini seçtim. Bu işlemden sonra hafıza kartı biçimlendirildi. Yani sizin dediklerinizi yaptım. Ama Play Store'dan uygulama yüklemeye çalıştığımda "yeterli hafıza yok" diyerek telefon hafızasında kurulu olan uygulamalardan silmem isteniyor. Sizce ne yapabilirim?
Ayarlara girip taşıman gerekiyor ama hala çalışır mı emin değilim.Bu yöntem p9 lite 2017 16gb hafıza var yetersiz geliyor bana.Sanirim uygulamaları sdcarda tasiyamiyormusuz bu yöntemle taşınabilir mi ?
Her yeni uygulama yükledigimde bu işlemi yapmam mi gerekiyor yoksa ayarlar uygulama girip taşıyabilir miyim ?
Telefona herhangi bir zararı veya garanti dışı bırakıyor mu?
Yürümek ne kreşe gidiyorlar...o gün doğan bebeler yürüyor ...