A
Asadfa
SDN Okuru
HTC desire 816 da işe uarıyormu deneyen varmı?
samsung grand prime plus ve lg 3 de denedim tinnyclick ile değiştir çıkmıyor nerede hata yapıyorum yardım edebilirmisinizTelefondaki uygulamaları Hafıza kartına taşımak Rootla çok kolay. ama telefonunu root yapmak istemeyen kullanıcılar içinde bir çözüm var elbette
öncelikle uygulamamızı indirelim.
Alternatif link (dropbox)
yapacağımız işlem uygulamaların kurulum yerini değiştirmek. yani telefon değilde Hafıza kartını kurulum yeri yapacağız
1. İndirdiğimiz OneClick dosyasını arşivden çıkartın.
2. Telefonunuzu ayarlar / uygulamalar / bilinmeyen kaynaklar seçin ve yine aynı menüde ki geliştirmeye basıp / usb hata ayıklama modunu etkinleştirin.
3. Telefonu bilgisayara bağlayın.
4. OneClick klasörü içerisindeki OneClick.exe yi çalıştırın. çıkan uyarılara Tamam diyin ve karşımıza böyle bir pencere gelecek.
![]()
5. Bu pencerede yukarıdaki ( ? ) işaretine tıklayın. bilgisayarda Android SDK kurulu değilse böyle bir uyarı verecek.
![]()
6. Android SDK yoksa eğer TinnyClick ile halledeceğiz.
7. Tamam diyin.
![]()
8. Varsayılan kurulum yeri seç kısmından Hafıza Kartını seçin.
![]()
9. TinnyClick ile Değiştir e tıklayın. İşlem tamam. hayırlı olsun![]()
Android sürümünüz nedir? Bu işlem eski sürümler içindisamsung grand prime plus ve lg 3 de denedim tinnyclick ile değiştir çıkmıyor nerede hata yapıyorum yardım edebilirmisiniz
lg 5.0.2 samsung 6.0.1Android sürümünüz nedir? Bu işlem eski sürümler içindi![]()
Bu sürümlerde zaten taşıma işlemi direkt yapılıyor diye biliyorum.lg 5.0.2 samsung 6.0.1
Alternatifmalesef yok veya ben beceremiyor anlamadım samsung grand prime plus yeni alındı 8 gb hafıza var 16 gb sd kart var birtürlü çözemedim aldığımada pişman oldum işletim sistemi çok yer kaplıyor
Link mevcutmu siz de hocam ? varsa paylaşa bilirmisiniz.
Arşive baktım ama bulamadım hocam. İnternette biraz araştırdım ama bütün forumlar benim konunun linkini paylaşmışLink mevcutmu siz de hocam ? varsa paylaşa bilirmisiniz.
Uygulamayı buldum hocam. Tekrar upload ettim.Link mevcutmu siz de hocam ? varsa paylaşa bilirmisiniz.
Aynen hocam herkes sizin konunuzu paylaşmıştı çoğu konudaArşive baktım ama bulamadım hocam. İnternette biraz araştırdım ama bütün forumlar benim konunun linkini paylaşmışHaliyle uygulama yok kimsede
Android sürümünüz nedir? Bu yöntem android 4 ve alt sürümlerinde geçerliydi.
--- Gönderi Güncellendi ---
Uygulamayı buldum hocam. Tekrar upload ettim.
Oneclick.zip
Teşekkürler, iyi forumlarAynen hocam herkes sizin konunuzu paylaşmıştı çoğu konudaAnroid sürümü 4.2.2. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. iyi forumlar dilerim.
Bu İşlemi Telefondan Nasıl YapacagımTelefondaki uygulamaları Hafıza kartına taşımak Rootla çok kolay. ama telefonunu root yapmak istemeyen kullanıcılar içinde bir çözüm var elbette
yapacağımız işlem uygulamaların kurulum yerini değiştirmek. yani telefon değilde Hafıza kartını kurulum yeri yapacağız
2. Telefonunuzu ayarlar / uygulamalar / bilinmeyen kaynaklar seçin ve yine aynı menüde ki geliştirmeye basıp / usb hata ayıklama modunu etkinleştirin.
4. OneClick klasörü içerisindeki OneClick.exe yi çalıştırın. çıkan uyarılara Tamam diyin ve karşımıza böyle bir pencere gelecek.
![]()
5. Bu pencerede yukarıdaki ( ? ) işaretine tıklayın. bilgisayarda Android SDK kurulu değilse böyle bir uyarı verecek.
![]()
7. Tamam diyin.
![]()
![]()
Android sürümünüz nedir?Bu İşlemi Telefondan Nasıl Yapacagım
Telefondaki uygulamaları Hafıza kartına taşımak Rootla çok kolay. ama telefonunu root yapmak istemeyen kullanıcılar içinde bir çözüm var elbette
![]()
![]()
7. Tamam diyin.
![]()
![]()
Bu sürümde işiniz daha kolay
Bu sürümde işiniz daha kolaySD kartı direkt bu iş için kullanabiliyorsunuz.
SD kart ayarlarından (veya çıkartıp tekrar takın) "Dahili depolama olarak kullanın" seçeneğini işaretlemeniz yeterli.
Tabi bu işlemi yaparsanız sd kartınızdaki bütün veriler silinir ve sd kartı başka cihazda biçimlendirmeden kullanamazsınız.
Öyle deme, tekrar yaşayamayacağın anıların olabilirSil Gitsin
Fotorafların Varsa Hayla Yaşıyorsun Cekersin Gine