Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

bariss446

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kadima kardesım leetseed davetıyesı yolalrım anında bana torrent ultra yolarsan ımaıl adresım bulutsuzluk_ozlemi_446@hotmail.com
tesekkur ederım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kadima kardesım leetseed davetıyesı yolalrım anında bana torrent ultra yolarsan ımaıl adresım bulutsuzluk_ozlemi_446@hotmail.com
tesekkur ederım

leetseed davetıyesı yollayabılırım

leetseed davetıyesı yollayabılırım

LeGeNND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar eski bir leechturk üyesiydim, ve baya bi zamandır leechturk kadar kaliteli filim veren, ne ararsan illaki bulduğun bir site aramaktayım. siz değerli arkadaşlarımızın tavsiyeler arena-tr nın leechturk kıvamında oldugu kanısınz varmama sebep oldu. arena-tr üyeliği bulamadım bende bağışla üye olayım dedim, bağış yap deyince bir tane hosting sitesine yönlendiriyor ve oradanda paypala yönleniyorsunuz ancak paypal bu hesap kullanılamıyor diyor. birkaç kez mesaj attım kimse geri dönmedi. simdi sizlere sorum ve ricam, bu arena-tr söylenenler kadar kalitelimi ve kaliteliyse davetiye gönderebilecek kişi varmı? mail adresim mustafabasaran1224@hotmail.com

ved4ttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr davetiyesi varsa gönderebilir misiniz
[TABLE="class: ajC"]
[TR="class: ajv"]
[TD="class: gG, colspan: 2"]
[/TD]
[TD="class: gL, colspan: 2"]ved4t3543@gmail.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ved4ttr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena tr üyelik için paypal da kapalı yardımcı olacak arkadaş yok mu ?

magellan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kaç senedir arena kullanıcısıydım, şu sıra soğudum siteden. eskisi gibideğil artıkyenilendikten sonra bakmak bile istemiyorum ama çok emek verdik seed bakımından.torrent ultra veya türknova,yada film içeriği sağlam ve güncel oldğuunu düşündüğünüz bir torrent sitesinin davetiyesini bittürk(18 adet) davetiyesiyle takas etmek istiyorum.yasinarik@gmail.com

nickeyvallah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
türkseed.com üyelikleri şuan açık ve de çok anlayışlı bi yönetim yapısına sahip bi yer istediğiniz herşey yükleniyor şuanda diğer hırsız türk trackerler arasında bir numara !

fbli_s.osman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
üyeliklerimiz açıktır
Merhabalar ;
Türkiyede olmak üzere ''İlklerin sitesinde sizide aramızda görmekten onur duyarız.Farkımız ilk sunmamızdır'' misyonumuzu duyurmakla işimize başlamaktayız.
Üye Alımlarımız geçiçi süreliğine açıktır...Kayıt olmak için => www.turkseed.com/?p=signup&pid=16 <= Burayı ziyaret etmeniz gerekmektedir.Siteye üye olan herkese öncellikle 1 adet davetiye ve 10GB Upload hediyesi verilmektedir.
Ustaca kadromuzda görev yapmak isteyenlere her zaman kapımız açıktır. TSRG Rip grubumuz torrentlerde ilklerin sunumunu atmaktadir.
''Ve bu ailede sizi de görmekten mutluluk duyarız"
Türkseed Ailesi
Hayırlı Günler Diler