Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

leonix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
TrackerTurk.biz gecici bir sure icin uyelikler aciktir,uye olmak isteyen uye olsun

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçenlerde üye olmuştum buraya....1 hafta sonra banladılar.İşi ticarete dökmüşler benden sölemesi...üyelikleri açma nedenleri sadece para.Üye olduktan sonra donate olmazsanız banlıyorlar.

Sitenin her yerinden donate çıkıyor.
muhtemelen indiridgin dosyayı 48 saat seed etmemişsindir. Donate icin banlayacaklarını düşünmüyorum benimde bir ara nickim banlandı sebep olarak seni davet eden arkadaşın banlandı diye sende banlanmışsın dediler. Bu arada dediginde haklısın sitenin her yerinde donate akıyor :D

keys1903

Asistan
Reaksiyon puanı
6
muhtemelen indiridgin dosyayı 48 saat seed etmemişsindir. Donate icin banlayacaklarını düşünmüyorum benimde bir ara nickim banlandı sebep olarak seni davet eden arkadaşın banlandı diye sende banlanmışsın dediler. Bu arada dediginde haklısın sitenin her yerinde donate akıyor :D

alakası bile yok :) kaç yıllık torent kullanıcısıyım hocam :D divxplanetde bi ara tartışılmıştı hatta bu konu :D adamlar ne zaman paraya sıkışsa üyelikleri açıyor.Baktı donate gelmedi hemen seni banlamaya çalışıyor,1-2 gün girme direk şutlamak için bahane çıkıyor adamlara.

birwanted

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
letseed.net üye alımları açıktır arkadaşlar, davetiyeye gerek yok şimdilik ama ne zaman kapanır onu bilmiyorum

bsksvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu geceden itibaren Ramazan Bayramının ilk günü ve devamında ARENA-TR ÜYELİKLERİMİZ TÜM KAYIT OLMAK İSTEYENLERE AÇILACAKTIR.
Yeni arkadaşları aramızda görmek istediğimizi belirtiriz.SAYGILARIMIZLA

TÜM ARKADAŞLARIMIZIN BAYRAMI ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN.

ARENA-TR YÖNETİMİ

(birden fazla üyelik açmak isteyen arkadaşların tespit edilmesi durumunda bütün hesapları ve bağlı bulunan bütün hesaplar kapatılacaktır.)

leonix

Asistan
Reaksiyon puanı
6
TrackerTurk.biz uyelikler kapandi davetiye ve vip olarak uye olunabilir bilginize

memet21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konuda davetiye isteme yeri olmuş mod ların bakması lazım artık bune ya

HeiLi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar torrenteagle.net davetiyesi isteyen olmuş, bunun için direk pm atabilirsiniz fakat şu an siteye üye alımı açık

dragunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne siteymiş bunlar arkadaş davetiye nedir kim verir yardım edermisiniz bi film indiremiyoruz leoxmurat@yahoo.com
lütfen davetiyemidir nedir verin üye bile olamıyoruz torrent sitelerine

gebzehd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bittürk te 5 adet davetiyem var.Türktorrent veya Leechturk karşılığında davetiye kodu verebilirim.
yalcinoguzhan58@gmail.com

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
zamunda açık mı yoksa hepmi açık bilemiyorum yinede bilgilendireyim