Rehber Firavunlar, Türkler ve Gizemli Piramitler: Antik Dünyanın Sırları!

photographer007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar değerli forum üyeleri sizce video olmusmu YouTube yeni giriş yaptım ve 10 gün oldu daha bu konuyu hem bilgilendirme ve off-topic olarak hemde benim eksiklerimi ve fazlalarımı öneri olarak yorumlamanız için acıyorum umarım kurallara aykırı değildir.

Bu konularda ilgisi olanlar abone olabilir.

Antik Mısır piramitleri, insanlık tarihinin en büyük gizemlerinden biri. Ancak Çin’deki piramitlerden Oğuz Kağan Destanı’na, hatta Firavunların tanrısal gücüne kadar uzanan iddialar, bu yapılar hakkında bildiklerimizi sorgulamamıza neden oluyor.Gerçekten Türklerin bilgeliği piramitlerin inşasında etkili olmuş olabilir mi? Peki ya binlerce ton ağırlığındaki taşlar nasıl taşındı? Çin’in saklı piramitleri ve Türk destanlarıyla piramitlerin olası bağlantıları ne kadar gerçek?Bu büyüleyici yolculukta tüm bu soruların yanıtlarını birlikte keşfedeceğiz. Hazırsanız, tarihin karanlık sayfalarını aydınlatmaya başlıyoruz!

#AntikMısır #Piramitler #TürkTarihi #ÇinPiramitleri #Firavunlar #GizemliTarihler #SelmanlaZamanYolculugu #belgesel #minibelgesel #türkdestanı #kısabelgesel #gizemlitarihler #belgeselizle #keops #köktengri

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,864
Görüntüler anlatılanla çok alakasız. Bu sanırım bir AI eser. Youtube bunlarla doldu.

photographer007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet malesef sesimi kullanmak istemiyorum kendi sesimisadece tasarım dersleri için açaçagım kanalda kullanacagım