tribalkinq
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
TorrentLeech Üye alımını 10.000 den 50.000'ne çıkartmış bilginize
TorrentLeech Üye alımını 10.000 den 50.000'ne çıkartmış bilginize
Güzel site arkadaşlar tavsiye ederim tek eksiği üyeHocam ben 800 kb/saniyeden daha hızlısını garanti veriyorum. 2 Haftalık site ve paylaşımların tamamı sunucularda 5 farklı sunucudan sunuluyor sunumlar... Hiçbirisi de silinmiyor. Hiçbir paylaşım kendi evimizdeki ttnet lerden atılmıyor. Ve torrent ayakta kaldığı sürece tüm sunumlar sunucular üzerinden verilecek Ayrıca eski torrentlerin seedleri arttığı sürece de sunucularımızdan silinecek.
Hadi ben soruyorum bu hizmeti hangi torrent sitesi veriyor? Şuan üyelerimiz çok memnun Buyrun sizlerde deneyin: www.torrentcenter.biz
Aynn hocam bir zamanlar alexa rankı 2 binlerdeyken şuan 6 bin falan olmuşTL de işler yolunda gitmiyo anlaşılan...donate kokusu geliyor buram buram :tt1:
her sayfada davetiye aramayın konu başlıklarına ve kurallarına göre davetiye isterseniz daha iyi olur bu şekilde size kimse davetiye vermez bilginizeLeechturk,Arena, Turktorrent bu sitelere davetiyesi olan varmı acaba
Akşam eve geçince inceleyelim
torrenteagle.net'in şu anda üyelikleri açıkmış
Düzeltme yapıyorum davetiye ile alım yapıyorlarmış isteyen davetiye yollayabilirim.
Düzeltme yapıyorum davetiye ile alım yapıyorlarmış isteyen davetiye yollayabilirim.
bu kod hala geçerlimi bn üye olamadımdaKod : SUMMER2014
torrentleech e üye olmak için artık çok geç "SUMMER2014" kodu geçersiz
TL yi bu kadar gözünüzde büyütmeyin...tutunması çok zor seedbox bile kâr etmiyor.IPT veya TD arayın daha iyi.