semihelmali
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Teşekkür ederim sağ olun
Seedbox almadan 30 gb up/down 4000 bonus yapacağını sanmam. Umarım testi geçersin.@arsenik aldım hocam bakalım bizim ki ne kadar sağ kalacak
Kredi kartsız hızlıseedbox var herhalde hocam bildiğim ama emin değilim. Türkleri hiç kullanmadım. @android3 almıştı galiba oradan o daha iyi bilir.@arsenik seedbox tavsiyen varmı Kredi kartsız olsun ama
@arsenik seedbox tavsiyen varmı Kredi kartsız olsun ama
Bonusu halletmek için çok eski dosyaları indir. Eski dosyalar daha çok bonus getirir. [MENTION=259770]zozeidon[/MENTION] bu senin için de geçerli bonusları eski küçük boyutlu çokça dosya indirerek elde edebilirsiniz. Ama bonus için en düşük 100 mb boyutlu dosya mı olması lazımdı neydi onu tam hatırlamıyorum bunlara dikkat ederseniz kısa zamanda rahat edersiniz.@arsenik
dead man down bluray çıktı onu çekiyorum bakalım akşam da upload yapcam ban yemezsem artık sanırım kapanana kadar da daha yemem.
Bonusu halletmek için çok eski dosyaları indir. Eski dosyalar daha çok bonus getirir. @zozeidon bu senin için de geçerli bonusları eski küçük boyutlu çokça dosya indirerek elde edebilirsiniz. Ama bonus için en düşük 100 mb boyutlu dosya mı olması lazımdı neydi onu tam hatırlamıyorum bunlara dikkat ederseniz kısa zamanda rahat edersiniz.
Avatarı değiştirmem cam gibi kız pırıl pırıl parlıyor.
Uzak doğu candır can.Los Angeles merkezli torrent siteleri paylaş bırak uzak doğuyu
Bonusu halletmek için çok eski dosyaları indir. Eski dosyalar daha çok bonus getirir. @zozeidon bu senin için de geçerli bonusları eski küçük boyutlu çokça dosya indirerek elde edebilirsiniz. Ama bonus için en düşük 100 mb boyutlu dosya mı olması lazımdı neydi onu tam hatırlamıyorum bunlara dikkat ederseniz kısa zamanda rahat edersiniz.
Valla öyle bir şeyi hatırlamıyorum.@arsenik bende bir soru sorayım hdwing le ilgili örneğin 10 gb altı her sunum için 0.3 ratio diyor sadece ratio mu geçiyor burda belirli bir süre seedde tutsakda oluyormu
Bana 80 puan verdi kırmızı buton. Avatara katılmayın siz benim hatunum sizi bağlamaz.Halletim gibi ben o işi Bir de sağ köşedeki kırmızı butonu tıklamayı unutmamak lazım. [Mavi renge dönünce tıklamış sayıyor] Sanırım 24 saatte bir 10 bonus kazandırıyor.
Avatar konusunda arkadaşlara katılıyorum. En azından oynak olmayan bişeyler olsun