Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Yanlış bilmiyorsam yaklaşık 4 saat sonra HDChina olarak bilinen duyulan yeni adıyla HDWing olarak devam eden HD içerikli en iyi sitelerden birinin üyelikleri açılacak.

Üyeliğiniz yoksa üye olun derim. @zozeidon, @zoki. Ayrıca site yeni üyelere sınav uyguluyor. Üye olduktan sonra 30 gün içinde 30 gb upload 30 gb download ve 4000 seed bonus yapmanız gerekir. Yapamazsanız 30 gün sonunda hesap kapatılıyor ve şunu da belirteyim ilk 3 gün hesapta download upload 0 olarak duruyorsa yine hesap kapatılır.

Ayın 22'sinin saat 18-19'a kadar açık kalacak. Seedbox alma imkanınız varsa almanızı tavsiye ederim.

http://hdwing.com

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION] aldım hocam bakalım bizim ki ne kadar sağ kalacak :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION] seedbox tavsiyen varmı :D Kredi kartsız olsun ama :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@arsenik seedbox tavsiyen varmı :D Kredi kartsız olsun ama :D
Kredi kartsız hızlıseedbox var herhalde hocam bildiğim ama emin değilim. Türkleri hiç kullanmadım. @android3 almıştı galiba oradan o daha iyi bilir.

Fake mi :D keşke söylemeseymişim fake deneyeceksen. :) Fake ile bir yere varamazsın [MENTION=38650]zoki[/MENTION]. :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
fake falan bir şey deneyecem artık :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tamam hemen dışlama öyle dedin diye yaparım dedim.
site sağlamsa ban yemeyelim.
en son 2 sene önce yaptım sanırım. :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Böyle site 2 yılda bir gelir bir daha da gelmez. :D

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION] Şartları görünce olmayayım dedim. Ama bi şansımı deneyecem galiba. Teşekkürler. :)
[MENTION=104135]seckyn[/MENTION] Seed.st'nin kampanyalı aylık 15 dolarlık 1 gbit'lik paketi var. https://seed.st/seedboxspecial?p=1gbit İlgilenirsen kredi kartı işini ben halledirim. :)

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=259770]zozeidon[/MENTION] teşekkür ederim ama almış bulundum :D bakalım şansa nasıl çıkacak :D Genede çok teşekkür ederim :flowers:

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
bu seedbox olayı,torrenti hızlıca kendi pc memi yoksa kiraladığım yere mi indirir ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Kiraladığınız yere iner ve siz silene kadar seed eder.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Kiraladığın yerden de kendi bilgisayarına çekebilirsin. En önemlisini söylemiyor dark beyefendi. :D

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION]
dead man down bluray çıktı onu çekiyorum bakalım akşam da upload yapcam :D ban yemezsem artık sanırım kapanana kadar da daha yemem.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@arsenik
dead man down bluray çıktı onu çekiyorum bakalım akşam da upload yapcam :D ban yemezsem artık sanırım kapanana kadar da daha yemem.
Bonusu halletmek için çok eski dosyaları indir. Eski dosyalar daha çok bonus getirir. [MENTION=259770]zozeidon[/MENTION] bu senin için de geçerli bonusları eski küçük boyutlu çokça dosya indirerek elde edebilirsiniz. Ama bonus için en düşük 100 mb boyutlu dosya mı olması lazımdı neydi onu tam hatırlamıyorum bunlara dikkat ederseniz kısa zamanda rahat edersiniz.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION]
şu avatarı ne zaman değiştireceksin ?
kız sanki cama vuruyor gibi içim acıyor artık :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Bonusu halletmek için çok eski dosyaları indir. Eski dosyalar daha çok bonus getirir. @zozeidon bu senin için de geçerli bonusları eski küçük boyutlu çokça dosya indirerek elde edebilirsiniz. Ama bonus için en düşük 100 mb boyutlu dosya mı olması lazımdı neydi onu tam hatırlamıyorum bunlara dikkat ederseniz kısa zamanda rahat edersiniz.

Los Angeles merkezli torrent siteleri paylaş bırak uzak doğuyu :D

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION] bende bir soru sorayım hdwing le ilgili örneğin 10 gb altı her sunum için 0.3 ratio diyor sadece ratio mu geçiyor burda belirli bir süre seedde tutsakda oluyormu :D

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bonusu halletmek için çok eski dosyaları indir. Eski dosyalar daha çok bonus getirir. @zozeidon bu senin için de geçerli bonusları eski küçük boyutlu çokça dosya indirerek elde edebilirsiniz. Ama bonus için en düşük 100 mb boyutlu dosya mı olması lazımdı neydi onu tam hatırlamıyorum bunlara dikkat ederseniz kısa zamanda rahat edersiniz.

Halletim gibi ben o işi :D Bir de sağ köşedeki kırmızı butonu tıklamayı unutmamak lazım. [Mavi renge dönünce tıklamış sayıyor] Sanırım 24 saatte bir 10 bonus kazandırıyor.

Avatar konusunda arkadaşlara katılıyorum. En azından oynak olmayan bişeyler olsun :P :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
@arsenik bende bir soru sorayım hdwing le ilgili örneğin 10 gb altı her sunum için 0.3 ratio diyor sadece ratio mu geçiyor burda belirli bir süre seedde tutsakda oluyormu :D
Valla öyle bir şeyi hatırlamıyorum.

Şimdi baktım da orada demek istediği şey şu; Eğer senin toplam indirdiğin miktar 10 gb altında ise ratio en az 0.3 olmalı.
10'dan fazla ise 0.4, 100'den fazla ise 0.7 oran yakalamalısın gibi bir şey.

Ayrıca da bu kural genel toplamlara yansır. Dosya başına kurallar değil. Toplamda 150 gb indirdiysen ratio en az .7 olmalı gibi. Hit run gibi bir olaya da hiç denk gelmedim. Ben ne indirsem hr yapıyorumdur herhalde. :D
Halletim gibi ben o işi :D Bir de sağ köşedeki kırmızı butonu tıklamayı unutmamak lazım. [Mavi renge dönünce tıklamış sayıyor] Sanırım 24 saatte bir 10 bonus kazandırıyor.

Avatar konusunda arkadaşlara katılıyorum. En azından oynak olmayan bişeyler olsun :P :D
Bana 80 puan verdi kırmızı buton. :D Avatara katılmayın siz benim hatunum sizi bağlamaz. :P

kgedik74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avatarı mavatarı gidin özelinizde konuşun burası torrent ile alakalı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

doğruda hangi davetiye kodu ile üyelik yapalım. üyeliği açık siteler başlığımız ona göre mesaj yazarsanız insanları yanıltmamış olursunuz.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Emredersiniz paşam biraz daha dikkatli oluruz artık. :P [MENTION=59715]muratteas[/MENTION] burası torrent ile alakalı konuymuş ona göre yazılarımızı yazalım. :P

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben seed.st den 1 haftalık box aldım 400 gb lık 2 günde bu kadar kastım sanırım sınavı geçerim 5 güne kadar

1aeSt.jpeg

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
http://speed.cd/login.php

Genellikle dvdrip,ts,cam gibi sürümlerin farklı farklı türlerinin yüklendiği bir yer. Bonus ile kolayca ratio yükseltilebilir.

0AtOQ0M.png