Üyeliği Açık Torrent Siteleri - Üye Alımı Açık Siteler

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
8H36q.jpg

http://www.torrent-damage.net/register.php

Genel içerikli

min. ratio miktarları:
5GB > 0.05
10GB > 0.075
15GB > 0.1
30GB > 0.2
45GB > 0.3
60GB > 0.4
75GB ve üzeri > 0.50

Torrent-Damage Tanıtımı

mert1967

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yeni katıldım foruma bu zamunda da türk dizileri falan indiriliyo mu

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Ben daha kullanmadım siteyi, ama bu şablona göre olacakmış

LeYvn.png

Buradan da bakabilirsin.

http://passthepopcorn.me/wiki.php?action=article&id=91

"Repetitively "hit and running" (downloading and not seeding) on torrents you download will result in consequences. You must seed all torrents for at least 48 hours in a two week period or until you have seeded out at least one full copy."

48 Saat sunumda kalmak yeterli sanırım bir dosya için yardımcı olur musun [MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] :)

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

sonunda davetiyem geldi de bakınıyorum şimdi.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
Türkçe içerik var zamunda da azda olsa

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
"Repetitively "hit and running" (downloading and not seeding) on torrents you download will result in consequences. You must seed all torrents for at least 48 hours in a two week period or until you have seeded out at least one full copy."

48 Saat sunumda kalmak yeterli sanırım bir dosya için yardımcı olur musun @Darknes$ :)

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

sonunda davetiyem geldi de bakınıyorum şimdi.

LeYvn.png

Tablodaki gibi minimum oranlarda seed yapmak ve az 48 saat seedte kalmak yeterli:)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
teşekkürler Dark :) kaç gündür bekliyordum.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
bitturk ve leechturk ikiside açık şu an

muhammetgulll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar torrent dünyasını bilmiyorum henüz tam olarak. Ama birkaç kere kullanmışlığım var. Bazı terimler kullanılıyor (ratio ve seeder) bunlara sadece göz aşınalığım var ama ne anlama gelirler ve ne işe yararlar açıkçası bilmiyorum.
Zamunda.Net adlı siteyi tavsiye etti bir arkadaş ama üyeliğe kapalı şuan anladığım kadarıyla.Bana aslında içerik olarak oyun, yerli ve özellikle türkçe dublajlı yabancı filmler, programlar, işletim sistemleri barındıran bir torrent sitesi lazım.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar torrent dünyasını bilmiyorum henüz tam olarak. Ama birkaç kere kullanmışlığım var. Bazı terimler kullanılıyor (ratio ve seeder) bunlara sadece göz aşınalığım var ama ne anlama gelirler ve ne işe yararlar açıkçası bilmiyorum.
Zamunda.Net adlı siteyi tavsiye etti bir arkadaş ama üyeliğe kapalı şuan anladığım kadarıyla.Bana aslında içerik olarak oyun, yerli ve özellikle türkçe dublajlı yabancı filmler, programlar, işletim sistemleri barındıran bir torrent sitesi lazım.

Ratio = Upload miktarı arttıkça artan puan. Puan arttırmak için özel torrent dosyaları koyarlar. Bu genelde Türk sitelerinde geçerlidir. Amacı paylaşımcı sayısını arttırmak.

Seeder = Torrent dosyasını paylaşan sayısı.

Zamunda net.te Ratio olayı yoktur. Bazı siteler ratio belli bir seviyenin altına düşünce indirmeye izin vermez. O yüzden Türk sitelerini kullanmam. Zamunda 1. tercihimdir. Türkçe dublajlı olarak film indireceksem ArenaTr LeechTurk gibi siteler iyidir. Onun dışında oyun program vs şeyler için Zamunda en iyisidir. Eğer zamunda üyeliğin yoksa oyun için oyun cehennemi sitesine bakabilirsin. torrent kategorisindeki dosyaların büyük bölümü zamundadan. Tamm çok konuştum :)

muhammetgulll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ratio = Upload miktarı arttıkça artan puan. Puan arttırmak için özel torrent dosyaları koyarlar. Bu genelde Türk sitelerinde geçerlidir. Amacı paylaşımcı sayısını arttırmak.

Seeder = Torrent dosyasını paylaşan sayısı.

Zamunda net.te Ratio olayı yoktur. Bazı siteler ratio belli bir seviyenin altına düşünce indirmeye izin vermez. O yüzden Türk sitelerini kullanmam. Zamunda 1. tercihimdir. Türkçe dublajlı olarak film indireceksem ArenaTr LeechTurk gibi siteler iyidir. Onun dışında oyun program vs şeyler için Zamunda en iyisidir. Eğer zamunda üyeliğin yoksa oyun için oyun cehennemi sitesine bakabilirsin. torrent kategorisindeki dosyaların büyük bölümü zamundadan. Tamm çok konuştum :)

Yok kardeş sağolasın gerçekten çok aydınlatıcı oldu bu bilgiler bana :) Zamunda.Net üyeliği kapatmış maalesef. Acaba davetiye ile üyelik mümkün müdür ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yok kardeş sağolasın gerçekten çok aydınlatıcı oldu bu bilgiler bana :) Zamunda.Net üyeliği kapatmış maalesef. Acaba davetiye ile üyelik mümkün müdür ?

Yok sanmıyorum ama üyelik açılınca 5-6 hesap alan arkadaşlar varsa bencillik etmeyip verebilirler belki :) Benim 2 hesabım var birini ben kullanıyorum diğerini abim :)

muhammetgulll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok sanmıyorum ama üyelik açılınca 5-6 hesap alan arkadaşlar varsa bencillik etmeyip verebilirler belki :) Benim 2 hesabım var birini ben kullanıyorum diğerini abim :)
İnşallah yakın zamanda açılır Zamunda yoksa böyle rica minnette olmuyor kardeş bi yere hani. :(

judger90

Asistan
Reaksiyon puanı
61
http://0.arenabg.com/register.php?lang=en
Zamunda tarzı ratio sıkıntısı yaşamayacağınız genel içerikli bir sitedir.Diziler bölümü ayrı bir başlık altındadır.

http://piratethe.net/comeandplay.php

PTN

arenabg yi bende öneririm zamundayla benzer bi site hatta bazı bağlarıda var kardeş site falan gibiler özellikle yeni başlayacak arkadaşklar için davet fqalan derdi olmadığı için çok iyi bende ilk torrent alemine bu siteyle adım attım

Bulstrap87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaslar uturk.net isimli torrent sitemiz acılmıstır torrentle ilgilenen tüm arkadaslarımızı sitemize bekliyoruz.Sitemizde hersey mevcuttur simdiden herkes icin hayırlı olsun..

58282912627148692159.png

http://www.uturk.net hepinizi bekliyoruz