TURKSEED , TURKNOVA VE TORRENTURK DAVETİ ATMANIZ MÜMKÜN OLURMU?
aliergitr1@gmail.com
aliergitr1@gmail.com
bi yanlışlık olmasın.ip değiştirdiği için kimse atılmaz.ip,e-posta ve şifreyi aynı anda değiştirirsen atabilirler o kadar.merhaba, turktorrent veya turknova davetiyesi arıyorum. ikisinde de üyeliğim vardı, 35mb ve kotasız internetle 300gb upload ve yüksek ratio ile. memlekete gidince de giriş yapınca farklı ip diye banlandı aynı anda. rica ediyorum elinde olan varsa irtibata geçsin.. gorkemnur.91@gmail.com
hocam hiçbir downloadda hit run uyarısı bile almamışken, yüzlerce gb uploada karşılık başka hiçbir açıklaması yok bu yaptıklarının. bahane arıyorlardı belli ki. sitelerde paradan başka birşey görmedikleri için maillerime cevap dahi atmıyorlar, bari sebebini söyleseler başka sitede yapmasak.bi yanlışlık olmasın.ip değiştirdiği için kimse atılmaz.ip,e-posta ve şifreyi aynı anda değiştirirsen atabilirler o kadar.
Turknova davetiye var HD turk yada başka site davetiyesi ile takas yapılır yada bana bir kod gönderebilir isiniz
Turknova davetiye var HD turk yada başka site davetiyesi ile takas yapılır yada bana bir kod gönderebilir isiniz
bilgisayar ve torrenti aktif kullanıyorum(dizi film program vb ) , turktorrent davetiyesi arıyorum.. referans olarak sıkıntı yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz.. mervanakl@gmail.comDavetiye bulamadiysaniz letseed davetiyesi gonderebilirim.
bilgisayar ve torrenti aktif kullanıyorum(dizi film program vb ) , turktorrent davetiyesi arıyorum.. referans olarak sıkıntı yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz.. mervanakl@gmail.comMerhaba Arkadaşlar Bu Mesaj Bilgilendirme Amaçlıdır..
Sayın kullanıcılarımızın dikkatine;
www.hdturk.eu adresimize Türkiye'den erişim engellenmiştir.
Yeni domain adresimiz: www.hdturk.de olarak hizmet vermeye devam etmektedir.
Önceki sitede bulunan kullanıcı bilgileriniz ile aynı yerden kullanmaya devam edebilirsiniz.
Soru ve sorunlarınız için lütfen sitemizdeki iletişim bölümünü kullanın.
Şuanda hdturk.de herşey kaldığı yerden tüm hızıyla yolumuza devam ediyoruz.
Bütün Üyelerimize Duyrulur...
o zaman niye hesap kapatiyorsunuz>>> Paylaşım Aleminde En Kaliteli Site Olmak Üzere Sitemizi Açtık.. HBT Rip Grubumuz Sizler İçin En Kaliteli Sunum Yapmak İçin Gereken Emek Ve Yatırımı Yapmakta..
Sitemizde BluRay, Oyun, Program, Yabancı Dizi Vb. İçerikleri Bulabilir, Rahatlıkla İndirebilirsiniz..
Paylaşımın Güçlü Fenomeni Olarak Çıktığımız Bu Yolda Sizleride Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız. "Sizlerle Birlikte Daha Büyük Bir Aile Olacağımıza Ve Daha İyi Başarılara İmza Atacağımıza İnanıyoruz''
HeroBit.Net <<<
şuanda hbtdeyim ve en kaliteli sitelerden birisiyiz hit run cı ları sevmeyiz hit run yapacaksan lütfen saygısızlık yapıp girme hit run yapmayacaksan kapımız sonuna kadar size açık
kamucu-@hotmail.com davetiye gönderebilir misiniz?
Merhabalar eğer elinde davetiye mevcut olan varsa bana da gönderebilir mi?
adem_cakir@live.nl
merhabalar elinde davetiye olan varmı bana gonderebilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
---- Mesajlar birleştirildi ----
yukarda adresi yazmayı unutmusum conguerordark@outlook.com
elinde davetiyesi olan varsa gönderebilir mi?
serkannnn392123@gmail.com
Davetiye gönderebilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. mdurankayacan@hotmail.com
Elinde herhangi yerli bir torrent site davetiyesi olan varsa çok mutlu olurum.
emrah_d@hotmail.com
Siz nasıl ki başka trackerlarda görevli olanları keyfi banlıyorsanız, bizde sizi banlıyoruz.o zaman niye hesap kapatiyorsunuz
acaba niye emek verdiğimiz şeyleri şikayet ettin diye kapatıyo olabilirmiyizo zaman niye hesap kapatiyorsunuz
Siyonuz günlük miniyi ss alıp, sitemizde bulunan üyeleri banlıyordu. Siyonuzla bir sizi banladık. Zaten tt dahil bir sürü sitenin yöneticisini keyfi banlamıştınız. Bir de yağ gibi üste çıkmışsınız. Bir sitenin minisini okuyup ss alarak birini banlamak ne kadar etik? insanlar sizin sitenizde kural mı ihlal etti? Sizi kim sebepsiz banladı? ki bunu o siteye bağlı birinden çıkarma aciziyeti size yakışırdı zaten.o zaman niye hesap kapatiyorsunuz