• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Üye profilleri hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exop

Asistan
Bugün birçok defa denememe rağmen herhangi bir üyenin profil bilgilerine bakamadım. 2 farklı browserdada denedim. Acaba problem benden mi kaynakalanıyor? Yoksa aranızda bu problemi yaşayan var mı?

Evet şu an itibarı ile problem çözülmüştür. İlgileri için admin ve modlarımıza teşekkür ediyorum.

Şu an itibari ile ulaşım yok :)

evet problem var bende bakamıyorum açılmıyor sanıırım çalışma var yine sdn de ondan olabilir

Teşekkürler. Bende sorun bende sanmıştım.

problem var. ben de çeşitli browserlardan denedim. kendi profilime bile bakamıyorum:D

Bana ziyaretçi mesaj yazılmış, benim profile girilmeden nasıl yazıldı?
Ben profilime giremiyorum göremiyorum mesajı.
Yazan arkadaşa sesleniyorum göremiyorum mesajı özel mesaj at :D

Forumda bir kişinin profiline tıklayınca bu hatayı veriyor sorun forumdemı yoksa benim pc ile ilgilimi ?

sadasdoq.jpg

Bendede var bu hata?

Forumla ilgili bi sorunmuş rahatladım umarım çözülür :)

Tam zamanında açmışım konuyu millet kafayı sıyırmak üzereymiş :D

Warning: require_once([path]/vb/db/assertor.php) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in [path]/member.php on line 604

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/var/www/vb/db/assertor.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/local/lib/php') in /var/www/member.php on line 604

Yiter ya yiter! :D Çözün artık şu sorunu. İlla ayaklanmamız mı lazım? :D

Bu forum anarşist bir forum, ta'am mı!? :D

Harbiden bu Konuyu Ertelediniz mi Yoksa Çözümsüz mü Kaldı !?

Yeni yazılımcı arkadaşımız bayramdan sonra iş başı yapacak.Biraz daha sabır lütfen

Açıklama için teşekkürler. Yeterki açıklama yapın sessiz durmayın.

Biraz gulunc bir durum. Forum adminleri buradalar moderatorleri buradalar, gelistirici tatilde...

@keyloger Vbulletin Forumunun gelistirilecek tarafi nedir onu idrak edemedim. Sacma gelmedi ama gulunc geldi. Teknoloji sitesinde en azindan 2-3 tane web gelistiricisi bulunmali... Tek bir kisiye baglanilmamali, olaki kotu bir durum oldu 1-2 hafta bu forum olmayacak mi?

@AliA bunu bilmiyordum... Evlilik ayri birsey...,

Ve Vbulletin teknik forumlari var, oradan bir yardim alinabilir, bunu PHP vs. bilgisi olmayan kisi bile yapabilir diye dusunuyorum. Uzun suredir bu hatayi gorunce dikkatimi cekti cunku... Bu hatanin giderilmesi 1 haftayi almaz, bayramdan oncede vardi diye hatirliyorum...

üye profilleri aktif olmuş ama bozuk yapılı bir sayfa çıkıyor

edit: düzeldi:)

Bende üyelerin profili şuan için düzgün çalışıyor. Bozuk bir sayfa gelmedi yani.

Elinize sağlık :)

değişik geldi şimdi profil:D